- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet eşim.borç yapiyor diye kendi ustune yapar kayinpederim.acaba benim ustüme yaparlarmi evi.eşimin borcu olsa benim üstüme olsada icra gelirse elimden alabilirlermi acabakocanın bu halinden ailesi faydalanıyor hiç bırakmaz sizi bunlar ister ödeyin ev ister ödemeyin.ödeseniz üstlerine yaptırdıkları ev ya mirasa düşer yada istediklerini oturturlar.sizde ödediğinizle kalırsınız.
sizin evlilik tam bir çorba olmuş.kısaca sizin evliliğinizin dümenini kocanızın durumu bahanesi ile kocasının ailesi almış. 6 sene onlarla oturmuşsunuz.sizi işiniz karışık ve kafama takılan eşinizin psikolojik sıkıntısı varsa nasıl borç yapmaya aklı eriyor.Evet eşim.borç yapiyor diye kendi ustune yapar kayinpederim.acaba benim ustüme yaparlarmi evi.eşimin borcu olsa benim üstüme olsada icra gelirse elimden alabilirlermi acaba
İşte borç yapmaya kredi karti çikarmaya iddia oynamaya kafası çalışiyor ama konu aile kurmaya gelince ev geçindirmeye gelince öyle oluyor.bende biktim ama yapcak birşey yok boşanirsam kizimi elimden alirlarsizin evlilik tam bir çorba olmuş.kısaca sizin evliliğinizin dümenini kocanızın durumu bahanesi ile kocasının ailesi almış. 6 sene onlarla oturmuşsunuz.sizi işiniz karışık ve kafama takılan eşinizin psikolojik sıkıntısı varsa nasıl borç yapmaya aklı eriyor.
neden kızı elinden alsınlar? neden bunla tehdit edip seni hapis tutuyorlar nereye kadar? kanıt toplayamazmısın gizli gizli?İşte borç yapmaya kredi karti çikarmaya iddia oynamaya kafası çalışiyor ama konu aile kurmaya gelince ev geçindirmeye gelince öyle oluyor.bende biktim ama yapcak birşey yok boşanirsam kizimi elimden alirlar
Neden böyle birşey düşündünüz anlamadım.ben bunca şeyler yaşadım yinede çok şükür sağlığım.psikolojim yerinde.hatta doktorada gittim ben yanlişmi yapiyotum biyerde diye .doktor senin yapabileceğin birşey yok eşini ikna et getir dedi hatta ben senim yerinde olsam bu kadar güçlü olamazdım dedi doktor kendi ağıziylaValla canim esimin psikolojisi bozuk deyip duruyorsun ama seni de pek iyi gormedim ben Senin psikolojin de bozuk bence
Evet her ihtimale karşi kanit topluyorum bir günde oynadiği iddialar ve tutarlari .kaynanamin benim hakkimda düşündükleri arkamdn konuşmalari hepsini kanit olarak sunucam boşanirsam ama yinede cesaret edemiyorum boşanmaya annem babam yok arkamda kimseneden kızı elinden alsınlar? neden bunla tehdit edip seni hapis tutuyorlar nereye kadar? kanıt toplayamazmısın gizli gizli?
Maddi açıdan farkianlamadım. zaten o evde oturmak istemiyosunuz kiraya çıkmanızın ya da ev almanızın farkı ne ki? iki durumda da evden ayrılmış olacaksınız?
al işte bir aile dramı daha anne baban olsa zaten böyle mi olur.benimde annem arkamda olmasa belki daha neler yaşarım senin kocan ve ailesini Allaha havale ediyorum inşallah rabbim en kısa sürede onlardan kurtulmayı nasip eder.Evet her ihtimale karşi kanit topluyorum bir günde oynadiği iddialar ve tutarlari .kaynanamin benim hakkimda düşündükleri arkamdn konuşmalari hepsini kanit olarak sunucam boşanirsam ama yinede cesaret edemiyorum boşanmaya annem babam yok arkamda kimse
Tabiki cok fark var haklisinzMaddi açıdan farki
İnşallah cnm Allah büyük dua etmeye devam edeceğim.Keşke arkamda dağ gibi duran ailem olsaydial işte bir aile dramı daha anne baban olsa zaten böyle mi olur.benimde annem arkamda olmasa belki daha neler yaşarım senin kocan ve ailesini Allaha havale ediyorum inşallah rabbim en kısa sürede onlardan kurtulmayı nasip eder.
Esin çalışıyorsa zaten illa ki ailesine veriyordur ( faturalar masraf yardımı gibi) bu durumda değişen olmaz onlara verdiğiniz harcamayı kiraya çıktığınızda evinize yaparsınız belki biraz daha fazla veririrsinzBeni para meselelerine karıştırmadılar pek bilmem ev geçindirmeyi korkuyorum biraz yavruma sıkıntı çektirmek istemem onun yerine ben çekerim diyorum ne olursa
Evet veriyor bin liraya yakinEsin çalışıyorsa zaten illa ki ailesine veriyordur ( faturalar masraf yardımı gibi) bu durumda değişen olmaz onlara verdiğiniz harcamayı kiraya çıktığınızda evinize yaparsınız belki biraz daha fazla veririrsinz
1.600 demek istedi galibaEşin 160 tl mi maaş alıyor??? 160 tl? Bildiğimiz 160?
Bu bin liradan biraz daha fazla veririrsinz kirada oturabilirsiniz yani sorun olmaz... Sadece bu parayla birikiminiz olmaz geldiği gibi masraflara gider size belki 50 100 lira kalır. ..Evet veriyor bin liraya yakin
Evet1.600 demek istedi galiba
Çocuk kaç yaşında... eşya yoksa şimdilik ikinci elden gerekli olanları alırsınız... Çocuğu bırakacak insan varsa sende çalışırsan birikim bile yaparsiniZ... Zamanla azda olsa rahata erince yavaş yavaş taksitle yenilersiniz eşyalarınızı...Pişman olurmuyum acaba yoksa biraz daha sabredebilirmiyim acaba işe gidince yüzlerini görmicem
Kendine düzenli sürekli is bulana kadar kredi durumlarına girme derimAcaba hem kiraya çikip hem kredi ödeyebilrmiyiz ama benim işiminde garanti olmasi lazim işten çikarirlarsa krgüze
Çok güzel söylemişsiniz çok doğru tabikide.acaba hem kiraya çikip hem kredi ödeyebilirmiyiz.kredi çekersem işimin garanti olmasi lazim işten çikarirlarsa ödeyemem
Bana fikir verirmisiniz çok kararsızım 6 senelik evliyim eşimin ailesiyle oturuyoruz evlendiğimizden beri.Bir kizim var 3 yaşinda .Evlenirken bir sene sonra kiraya çikariz demişti kocam 6 sene oldu bu zaman içerisinde eşim kaza geçirdi ölümden döndü psikolojisi normal değil önceki gibi olmadiği için huyuna gidiyorum hep. Kazadan önce çikicaktik kiraya kaynanamlar çikmayin kiraya size ev alicaz dediler o zamandan beri oyaliyolar şimdide kaynım amcamın kiziyla sevgiliymiş evleniceklermiş bize ev aldırmiyolar yani hem boşuna çile çekip sabrettim emeklerimin karşiliğini alamadim hemde kiraya çikip sıkınti cekicez eşyalarimizida kendimiz alicaz yani herkesden aldık bi darbe şimdi diyorum bir işe girip çalişip kredi çekip bileziklerimi bozdurup evmi alayim yoksa çekmeyim daha fazla kimsenin kahrini çıkayım kiraya sıkıntıda çeksem onlardan kurtulmuş olucam huzurumuzu bozamıycaklar ne dersiniz siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız nasıl bir yol izlerdiniz