G gingerr Guru Kayıtlı Üye 30 Nisan 2008 444 7 318 - Yurtdışı 16 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gingerr #1 bu ruj ne marka bilen var mı? mat bir ruj .çok hoşuma gitti.görsellerde tam o rengi bulamadım. diziyi izleyenler bilirler.hep aynı rengi kullanıyor.
bu ruj ne marka bilen var mı? mat bir ruj .çok hoşuma gitti.görsellerde tam o rengi bulamadım. diziyi izleyenler bilirler.hep aynı rengi kullanıyor.
Bademli Cikolata Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2010 848 306 133 16 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gingerr #2 Sanki yokmuş gibi çok doğal duruyor ben de merak ettim aslında ama bilmiyorum
G gingerr Guru Kayıtlı Üye 30 Nisan 2008 444 7 318 - Yurtdışı 20 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gingerr #3 bilen biri illaki yazar dimi
mutlufosil Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Eylül 2014 939 158 88 17 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gingerr #4 Öykü'ye yapılan makyajlara bayılıyorum. Son derece doğal renkler kullanıyorlar. Özellikle ruju bir harika! Markasını bilen var mı diye merak ettim ve bu başlığa baktım ama henüz bilen biri çıkmamış
Öykü'ye yapılan makyajlara bayılıyorum. Son derece doğal renkler kullanıyorlar. Özellikle ruju bir harika! Markasını bilen var mı diye merak ettim ve bu başlığa baktım ama henüz bilen biri çıkmamış
- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.907 10.709 498 30 17 Eylül 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gingerr #5 gingerr .!.: bu ruj ne marka bilen var mı? mat bir ruj .çok hoşuma gitti.görsellerde tam o rengi bulamadım. diziyi izleyenler bilirler.hep aynı rengi kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Örnek bir fotoğrafını koyarsan daha rahat yardımcı olabiliriz belki.
gingerr .!.: bu ruj ne marka bilen var mı? mat bir ruj .çok hoşuma gitti.görsellerde tam o rengi bulamadım. diziyi izleyenler bilirler.hep aynı rengi kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Örnek bir fotoğrafını koyarsan daha rahat yardımcı olabiliriz belki.