kirazz

efnann

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
119
30
29
iki yasinda kizim kiraza bayiliyor.
İri bütün çekirdwgini bile yutuyor. yutma kizim çekirdegi çikar diyorum anlamiyor yuttum anne yuttum diyor, acaba bi sakincasi olur mu çekirdek bogazinda kalir diye korkuyorum :KK43:

bence yutmasın Allah korusun takılır falan..öyle yenmez falan deyin..

buarada bende kiraza bayılırımm...en sevdiğim meyve...

canım boğazına takılmasada bağırsağını tıkayabilir. yaşlı bir yakınımız hurma çekirdeği yutmuş kalın bağırsak rahatsızlığından ameliyat oldu. bağırsağını hurma çekirdekleri tıkamış. dr. sadece hurma çekirdeği çıkarttık dedi.

İri bütün çekirdwgini bile yutuyor. yutma kizim çekirdegi çikar diyorum anlamiyor yuttum anne yuttum diyor, acaba bi sakincasi olur mu çekirdek bogazinda kalir diye korkuyorum :KK43:

kızınız 2 yaşındaysa kirazı çekirdeğini çıkararak verin.. Zararı olur tabi apandistini tıkar..

çekirdeğini çıkarın öyle yesin ha bide canım çekti bea saat beşe kadar bekleyecem şimdi:KK70::KK70:

Bende kiraz çekirdeğini hiç çıkartmayanlardanım. Şu son haftada yediğim kirazların çekirdekleri tuvaletimi yaparken fazlasıyla canımı yaktı sanırım çıkartıcam bundan sonra

Ay dayanamam ona ya, 2 yaşında duddduummmm diyen yeğenim geldi gözümün önüne =)))
Kirazları ayıklayıp verin, çok küçük daha barsaklarında sorun yaratabilir
Allah bağışlasın kızınızı

zararlı bence çekirdeğini cıkartın ve öyle verin

canım seni üzmek istemem ama yıılar önce bir arkadasımın 2yasındaki kardesı bu kiraz cekirdegi yüzünden öldü cocugun bogazına takılmıs yavrucak yıllardır unutmam aklımda benimde kızım var 2 yasına yaklastı hep korkarım su kırazlar cıkınca cocuklar yerken aman dıkkat et gözünü seveyım cekirdek deyip gecti sen önlemi al gerisi alahın takdiri allah yavrularımızı bize bagıslasın canım.

Zarar verir tabiki bence siz önceden çekirdeklerini ayiklayin

canım bende sürekli öyle yutarak yiyorum bebeklikten kalma bir alışkanlık. küçükken bunun yüzünden çekirdekler bağırsaklarımda kalmış. kabız olmuşum falan annem doktora götürdüm diye anlatıyor her seferinde kızıyor bana. neler yapsam da vazgeçemedim bir türlü. şuan biraz daha dikkat ederek yiyorum ama yine gidiyor çekirdekli :KK48:

X