Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki yasinda kizim kiraza bayiliyor.
İri bütün çekirdwgini bile yutuyor. yutma kizim çekirdegi çikar diyorum anlamiyor yuttum anne yuttum diyor, acaba bi sakincasi olur mu çekirdek bogazinda kalir diye korkuyorum
Amin teşekkur ederimmAy dayanamam ona ya, 2 yaşında duddduummmm diyen yeğenim geldi gözümün önüne =)))
Kirazları ayıklayıp verin, çok küçük daha barsaklarında sorun yaratabilir
Allah bağışlasın kızınızı
Zarar verir tabiki bence siz önceden çekirdeklerini ayiklayiniki yasinda kizim kiraza bayiliyor.
İri bütün çekirdwgini bile yutuyor. yutma kizim çekirdegi çikar diyorum anlamiyor yuttum anne yuttum diyor, acaba bi sakincasi olur mu çekirdek bogazinda kalir diye korkuyorum
canım bende sürekli öyle yutarak yiyorum bebeklikten kalma bir alışkanlık. küçükken bunun yüzünden çekirdekler bağırsaklarımda kalmış. kabız olmuşum falan annem doktora götürdüm diye anlatıyor her seferinde kızıyor bana. neler yapsam da vazgeçemedim bir türlü. şuan biraz daha dikkat ederek yiyorum ama yine gidiyor çekirdekliiki yasinda kizim kiraza bayiliyor.