Kırdım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ajdapekkankoliqimey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
al söyliyim o zaman. gerçi yukarıdaki arkadaşta çok güzel anlatmış sengözlerimebaksanab sana birşeyler olmuş canım geçmiş olsun a.s etkilenmişsin kısaca. yoksa kusura bakma da düşün, çok sinir olduğun yüzünü görmeye tahammülünün olmadığı biri sana böyle trip yapsa aynı tepkiyi verip ağlarmıydın? burada dürüst olamıyorsan bu soruyu kendine sor bir bakalım a.s. üzülsün istemiyorsun etkilendiğin için. neyse hayırlısı bakalım :teselli:

senağlamagaliba haklısın senağlamapeki şimdi napıcam ki

aptallaştım iyicesenağlama

aşıkmışımsenağlamauyyy netcem şinciksenağlama:asigim:

senağlamagaliba haklısın senağlamapeki şimdi napıcam ki

aptallaştım iyicesenağlama

ne napcan :mymeka:yakacan yesil isiklari beklicen, sonrasi kendinden gelisecek zaten:delphin:
dikkat etde fazla yakma yoksa ters teper, busefer de o nazlanir:delphin:

ah ah genclik :roflol: (:bastonlu cugarali nine smilisi:)

:1closedeyes:taktik ver ablam mesala yarın ne yapım nasıl davranım onakaydirigubbakcemile5

:1closedeyes:taktik ver ablam mesala yarın ne yapım nasıl davranım onakaydirigubbakcemile5

mesela su hareketi yap:jeyyar::roflol::roflol:

dogal ol , sen ol, iyi davran slm ver hal hatir sor yarinlik yeter fazlasi yok
o zaten bu hareketleri senden görünce bi böyle olur:1shok:
sakin fazla yüz verme, basdan ipleri sIki tut, tepene cikarma:mymeka:

:1closedeyes:diyeyim mi küssün aama neden inan bilmiyorum arkadaş kalalım gibisinden o çakar zaten dimi birde bizim şölen var ona çağırım mı yrn:CüvCüv:

beni bgn gördü resmen arkamdan geldi :jeyyar:arkadaşları diyor aha sevgiilin geldi karşıya geççtim ben :jeyyar:bakmıyor gibi yapıo birde bir yakaladım sinirli bakıokaydirigubbakcemile3delikafadulden

:1closedeyes:diyeyim mi küssün aama neden inan bilmiyorum arkadaş kalalım gibisinden o çakar zaten dimi birde bizim şölen var ona çağırım mı yrn:CüvCüv:

beni bgn gördü resmen arkamdan geldi :jeyyar:arkadaşları diyor aha sevgiilin geldi karşıya geççtim ben :jeyyar:bakmıyor gibi yapıo birde bir yakaladım sinirli bakıokaydirigubbakcemile3delikafadulden

deme nan:mymeka:

ne dedim ben sadece slm verecen nasilsin iyimisin okadar, ne söleni kiz delü:roflol:
ben sana agirdan sat kendini diyom sen sölen mölen diyon allahim ya kaydirigubbakcemile
baskasi cagirsin sen cagurma:ecrin_bebek:

alkisalkisalkistamam ablacum aynen böyle ya ikinci gün nolcak:delphin:

kaçan kovalanır yazmışsın ya, şimdi rolleri değiştirmişsiniz :):) yakala bir yerlerde açık açık olayların ne hale geldiğini, duygularının yeni farkına vardığını anlat.

birinci günü kazasiz belasiz atlat heldelikafadulden

ikinci günü ikinci gün düsünürük:1rolleyes:

bakalim önce ne tepki verecek, nabiza göre serbet verecez, acele yog:delphin:

pekim bunun arkadaşları ne diyecek beni sevdiğini teklif yolladığını bana dediler ve şimdi ben selam verirsem onlar bağırcak çağırcak çığlık atacaklar az salaklarda kaydirigubbakcemile3

ve şunu diyecem ona ben kimsenin eşyasıveya malı değilim beni seninmiş gibi konumlandırlmasında müsaade etmiyorum diimm mi akıl rehberim:1hug:
kaçan kovalanır yazmışsın ya, şimdi rolleri değiştirmişsiniz :):) yakala bir yerlerde açık açık olayların ne hale geldiğini, duygularının yeni farkına vardığını anlat.

:ecrin_bebek:o anlatcek ilk yoksa demembenneyaptımki

birinci günü kazasiz belasiz atlat heldelikafadulden

ikinci günü ikinci gün düsünürük:1rolleyes:

bakalim önce ne tepki verecek, nabiza göre serbet verecez, acele yog:delphin:

yani bittim gece gece kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğinizi versin olay çözümlendi sonunda kaydirigubbakcemile3

:lepi:bitme sen bize lazımsın ablacımŞeniz

hadi bakalım uygula taktikleri yarın gelişmeleri yazarsın kaydirigubbakcemile3:icecream:

pekim bunun arkadaşları ne diyecek beni sevdiğini teklif yolladığını bana dediler ve şimdi ben selam verirsem onlar bağırcak çağırcak çığlık atacaklar az salaklarda kaydirigubbakcemile3

ve şunu diyecem ona ben kimsenin eşyasıveya malı değilim beni seninmiş gibi konumlandırlmasında müsaade etmiyorum diimm mi akıl rehberim:1hug:

canim durup dururken niye böyle bise diyesinki, yoksa hemen evleniyormusunuz, en son söylenecekleri basda söyleme. bak cok fazla konusma az ve öz konus ki gizemli olasin, kendinden yaptiklarindan coook fazla anlatma kapali kutu ol, merak etsin ilgisi hic kaybolmasinŞeniz

yani bittim gece gece kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğinizi versin olay çözümlendi sonunda kaydirigubbakcemile3
kizmizidonlucolombus cözer:1closedeyes::icecream:

hadi bakalım uygula taktikleri yarın gelişmeleri yazarsın kaydirigubbakcemile3:icecream:
kaydirigubbakcemile2yazarıım tabi ablacım
canim durup dururken niye böyle bise diyesinki, yoksa hemen evleniyormusunuz, en son söylenecekleri basda söyleme. bak cok fazla konusma az ve öz konus ki gizemli olasin, kendinden yaptiklarindan coook fazla anlatma kapali kutu ol, merak etsin ilgisi hic kaybolmasinŞeniz

kizmizidonlucolombus cözer:1closedeyes::icecream:

abla bir sorun daha var küs ya bana yanımda durmuyor smitçiye gidiyorşakkıdınetcemşakkıdıarabadan inince yanımamı çağırsamşakkıdı

kaydirigubbakcemile2yazarıım tabi ablacım

abla bir sorun daha var küs ya bana yanımda durmuyor smitçiye gidiyorşakkıdınetcemşakkıdıarabadan inince yanımamı çağırsamşakkıdı

simdi durumu gözümün önünde canlandirmaya calisiyomda

araba ?? simitci??? kusura bakma canlandiramadim

ama canimcim öylede olmazki slm vermek icin yanina cagirilirmi
görürsen yanindan gecerse verecen, gecmesse, gececegi güne kadar bekliycen.fisfisfis

sahi sen kac yasindasin ya, bende basda soracagimi sonunda sordum:roflol:
cok kücüksen eger bosver derslerine bak dicemdedelikafadulden

simdi durumu gözümün önünde canlandirmaya calisiyomda

araba ?? simitci??? kusura bakma canlandiramadim

ama canimcim öylede olmazki slm vermek icin yanina cagirilirmi
görürsen yanindan gecerse verecen, gecmesse, gececegi güne kadar bekliycen.fisfisfis

sahi sen kac yasindasin ya, bende basda soracagimi sonunda sordum:roflol:
cok kücüksen eger bosver derslerine bak dicemdedelikafadulden

kaydirigubbakcemile5tamam abla 17 olucamkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Back
X