- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
Kızlar eski sorumlum bana bir haksızlık yaptı.Büyük bir haksızlık.Beni bir konuda aylarca işlevsiz hale getirdi.Kendisiyle konuştuysam da düzeltmedi..Kimisi biliyor kimisi bilmiyor çünkü ortada hiç konuşmadım.Sonra sorumluluktan alındı.O da kırıldı.Şimdi düğünü var herkes gidiyor .Çoğunlukla seviliyor birkaç kişi tarafından sevilmiyor ama sanırım herkes gidiyor.Gidiyor musun diye birbirne soruyor.Bana da kaç kişi sordu.Gribim gitmeyeceğim dedim.
Beni de msjla çağırdı aslında.Benim imkanım var .Gribim iyileşti sayılır.Ama gidersem kendime saygısızlık etmiş olacağım.Gitmezsem ölüm düğün derneke gitmemeyi ayıp sayıyorum.Ona karşı ayıp etmiş gibi hissediyorum.
Bir mesajla mı kutlasam.Karşılaşınca geçen ayak üstü zoraki konuştum.
Bu haksızlık tek bana ve haksız yere yapıldı.Başedemedipinin acısını benden çıkardı.
Siz olsanız ne yapardınız?
Beni de msjla çağırdı aslında.Benim imkanım var .Gribim iyileşti sayılır.Ama gidersem kendime saygısızlık etmiş olacağım.Gitmezsem ölüm düğün derneke gitmemeyi ayıp sayıyorum.Ona karşı ayıp etmiş gibi hissediyorum.
Bir mesajla mı kutlasam.Karşılaşınca geçen ayak üstü zoraki konuştum.
Bu haksızlık tek bana ve haksız yere yapıldı.Başedemedipinin acısını benden çıkardı.
Siz olsanız ne yapardınız?
Son düzenleme: