Kırgın yorgun mutsuz biri oldum

All is well

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.327
2.248
133
Merhabalar nerden başlasam bilemedim 2 yıl bitiyor evleneli küçük şehrine yerleşeli eşimin.. işsizim ama öyle böyle değil bölümünde ilgisi olmayan işlere girdim olmadı alakalı olan işlerde olmadı..atamam zor olan bir bölüm.. yine de hadi dedim belki olur oturup çalışamadım maddi problemleri kafama taktım..şimdi öyle bir çıkmazda kaldım ki bu şehirİ de içindekileri yakıp gitmek istiyorum okuduğum şehirde özel sektör de iş imkanı çıktı karşıma ama eşim kesinlikle istemiyor ama ben sıfırı tükettim ilişkimizde bozuldu. .ben artık çalışmayıp evde oturup sıkıntı dert düşünen bir kadın olmak istemiyorum..kendim olmaktan çıktım..şimdi çıkıp gitsem haksız mıyım elimden geleni yaptım burda tutunmak için ama olmadı

Sizin hayatınız sizin kararlarınız

Çalışırsanız sigortanız ödenir ve ilerde emekli olabilirsiniz

Çalışsanız eşinize muhtaç olmadan özel ihtiyaclarınızı karşılayabilirseniz

Çalırsanız ekonomik durumuz kötüymüş eve katkıda bulunabilirsiniz

Çalırsanız ailenizin ve sizin emekleriniz boşa çıknamış olurki evde oturmak ve koca parası yemekki siz yiyemiyorsunuz, onun içinmi okudunuz

Çalırsanız eşinizle ayrılık gibi bi durumuz olursa kendi ayaklarınızın ustunde ,kimseye muhtaç olmadan yaşayabilirsiniz

Çalışmadıgınız için mutsuzsunuz ve o küçük yerde vakit geçmediği için sıkılıyosunuz

Çalışmazsanız nolur? Eşiniz mutlu ama siz mutsuz olursunuz

Alın size eksileri ve artılarıyla fikir

eşin neden özel sektörde çalışmanı istemiyor, bence karşı çıkıp o işe girecektin, zamanla alışırdı, bu devirde olmamalı artık karımı çalıştırmam falan, en azından deneyim sahibi olurdun başka kapılarda açılırdı belki, branşın ne, belki özel ders verebilirsin

Eşin ne iş yapıyor yani neden o şehir

Mesela eşim bursaya gelmek istemedi ama burada iş imkan daha fazla dedim de geldik biz

Eşinin kendi işi mi memur vs mi yani o şehre gitsen gelmesine engel var mı
eşim özelde çalışıyor mühendis benim iş için gideceğim şehirde onun açısından sıkıntılı iş buşağı zor olacak ama benim burda iş bulmam imkansiz yani zoraki olacak ama ben gideceğim oda iş bulunca gelecek çok düşündüm başka yol yok şuanda bölümümü sormuş bir arkadaş ataması çok zor olan lise öğretmenliği diyeyim

Belki eşimin bulup geleceği iş çok guzel olmayacak burdaki firması kadar buyuk de olmayabilir ama daha fazla olmuyor bir kış daha işsiz karamsar evde geçirmek istemiyorum

Umarım eşinizle orta yolu bulursunuz ve çalışmaya başlarsınız. Çünkü evde işsiz güçsüz insan korku filmlerini aratmayacak senaryolar üretebiliyor kafasında.
kesinlikle bende kafasında büyüten kuran biriyim ama çalışmak beni okadar güzelleştiriyor ki yüzüm ışık saçıyor

Çalışmamı istiyor ama sırf özel sektördeki bir iş için şehir değiştirmemi istemiyor ama bulunduğum yerde 2 senedir ücretli öğretmenilk dahi çıkmadı daha ne yapayım ben

Çok güzel yazmışsınız evet ben mutsuz o ise sadece mutku olmamı söyleyen biri oldu çıktı

Eşin ne iş yapıyor yani neden o şehir

Mesela eşim bursaya gelmek istemedi ama burada iş imkan daha fazla dedim de geldik biz

Eşinin kendi işi mi memur vs mi yani o şehre gitsen gelmesine engel var mı
Ailemin olduğu şehir büyük iş bula imkanı oldukça fazla oraya gidelim diye çoook söyledim ama düzenini işini bırakmak zor geldi artık bende yoruldum ozaman gideceğim küçük şehirde isterse gelip tutanacak

Çok güzel yazmışsınız evet ben mutsuz o ise sadece mutku olmamı söyleyen biri oldu çıktı

Erkekler once eşlerinin çalışmasına izin vermez ...bişekilde kadın ikna edip çalışmaya başladığında ise level atlayıp parasının derdine düşer ve bu hoşlarına gider..

Erkekler once eşlerinin çalışmasına izin vermez ...bişekilde kadın ikna edip çalışmaya başladığında ise level atlayıp parasının derdine düşer ve bu hoşlarına gider..
Moralimi bozan şeylerden biride düne kadar ne iş bulsam gocunmadım yanlış anlaşılmasın yine gocunmam. ama net başına oturup bana öğretmen yardımcısı diye işkur destekli 2 aylık olan geçici bir iş bulmaz mı artık sinirlerimi bozan son şey oldu.zatem öğretmenim onunla ilgili iş bulamamışım yardımcısı olmak için beni kursa gönderecek yani benim işim iş seçmeden gayet medeniii yolluyorr

Eşim de mühendis.
Düşünüyorum da ben atansam benim olduğum şehire gelse benim maaşımla zor geçiniriz. Esim eskisi gibi güzel maaş alamaz.
Bu sefer o bunalıma girer.

Bir evde erkeğin çalışması kadının çalışmasından daha önemli bana gore.
Bu kadın çalışmasa da olur anlamını taşımıyor.

Ancak erkeğin mesleğinin iyi olduğu bir şehirde durulmasi kanaatindeyim.
Siz illa kendi mesleğinizi yapmak zorunda mısınız?
Mesela kafanızı dağıtacak herhangi bir iş olsa olmaz mi.
Şahsen ben istanbulda yaşamama rağmen is bulamıyorum. Kendi mesleğim diye tutturamıyorum ne olursa artik. Ben de ataması zor ogretmenlerdenim.

Bulunduğunuz ve gitmek istediğiniz şehirleri yazsanız belki ona göre daha net yorumlar gelir.

Evet farklı işler baktım zaten ama oda yok sekreterlık satış danışmanlığı nerelere başvurmadım ki..olmayınca olmuyor evet bende oyuzden eşim çalışıyor işi iyi hiç olmazsa diyorum.ama artık benimde çalışmam şart oldu maddi manevi. Gittiğim yere gelsin diye zorlama yapmayacağım asla ünden ev arkadaşımla rahatça kalabileceğim inşallah.oda ne zaman guzel iş bulursa gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…