kırgınım bile diyememek

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Keşke takmamayı öğrensem.annem gibi eşim gibi..şuan dokunsalar ağlayacak durumdayım. Hep aynı kısır dönğü.. aileme çok kırgınım eşime kırgınım ama gerçekten birine tavır koymak nedir inanın bilmiyorum. İşte bu yüzden en kolay ben harcanıyorum. Biraz uzun olacak ama içime dökmek ve net olmak istiyorum.. belki benzer yollardan ğeçiyoruzdur.
4 yıllık evliyim güzel prestijli bir mesleğim var ama kızım için ara verdim,şuan çalışmıyorum.
Annem,ne zaman ihtiyaç duysam bir iki ğünlüğüne gelebilir misin desem yalvarsam yakarsam gelmez. Kızım şimdi 2,5 yaşında çok zorlandığım zamanlar oldu,gelmedi bir gün bile hep ordaki düzenini bahane etti,gitmem gereken yerler oldu sıkışık halimle bakıcı buldum bir iki günlüğüne o ğene de ğelmedi ama işleri olduğunda geldi,başkalarını görmek için geldi,kardeşim için geldi benim için hiç gelmedi.. kardeşim var bekar çalışmıyor bazen ondan yardım istedim geldi kırk bin nazla ama nasıl rahat ettireceğimizi şaşırdık aman bunalmasın aman sıkılmasın neler yapmadık ki.. 2. Gün kaytardı zaten yok arkadaşımla görüşcem şöyle böyle kaçtı gitti hep anladım hep hak verdim hep destekledim ama şimdi ablamın 2 yaramaz çocuğuna bakıyor hem de kendi isteğiyle,gönüllü. Zaten ne zaman yanlarında olsam bi şekilde kendimi yabancı hissederim,birbirileriyle konuşurlar ben yokmuşum gibi üstelik 1 günlüğüne gelmişim ne çocuğum ne ben ilgi görmeyiz. Ben hep çabalarım birbirimize bağlı olalım destek olalım diye ama ben hep yalnız kalırım. Annem benim için yapamadıklarını benim onlar için yapmamı ister. Kırgınım demeye korkarım hemen kavga çıkarır.çocuğun yanında sigara içme lütfen derim ona koyameti koparır küser birası benim evime gelir olay susarım.. Oraya ne zaman gitsem elimkolum dolu giderim ama o bi takım küçük şeyler için benden para ister. Tavukları var torunum yumurta yesin der onun parasını alır,süt için yem parası alır üstelik ben çalışmıyorum ve eşimden alıp veriyorum ve annemin durumu çok cok iyi..o da çok bozuluyor yaa arkadaşımın tavuğu var adam bize bedava veriyor der. Eşimin ailesi maddi olarak çok destek,yemez yedirirler o kadar rahat ederim ki orda kendi evimde olmadığım kadar. Kendi evimde biraz otursam göze batar yorulur yorulur ğelirim,anne evi konforu nedir ben bilmiyorum.. bilmiyorum tam anlatabildim si ama çok değişik şeyler her olayı da yazamadım.
Eşime gelince hiiiiç umrunda değilim,sadece kızımız için konuşur benle,benim üzüldüğüm zamanlar konuşmaya olayları çözmeye çalışırım konuşmanın ortasında çeker ğider.. tavırla filan değil yani”bitmemiş miydi konŞman fark etmemişim filan gibi”
Ne eşimin ne ailemin umrundayım. Annem kardeşlerim işleri olmadan asla aramaszlar nasılsın demezler,sıkıntım var desem amaaan der kapatırlar konUyu
O kadar yalnız hissediyorum ki kendimi yokmuşum yaşamıyormuşum gibi sadece kızım ve ben..
Kendimi hep ayağa kaldırmak istedim ama yapamıyorum,vermem gereken 13 kilo var bunya ilğili konu açtım ama yiyeceklerden başka bana kendimi iyi hissettiren hiç bişe yok gibi
Ne eşimi ne ailemi ğörmek istemiyorum kırgınlığımı anlasınlar istiyorum..
Okuyan ve yorum yazacak herkese şimdiden teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanlara bukadar ihtiyaç duyma onlar olmadığında da duygusal anlamda kendine yetebilmelisin
Evladına sarıl onunla mutlu olabileceğin zamanlar yarat ve kimseyi takma
Çünkü kimseyi değiştiremezsin
O kadar doğru bir şey söylediniz ki,ben kendime yetmeyi bilmiyorum. Canım sıkılsa annemin eşimin sesini duymak istiyorum,beni desteklesinler istiyorum ama yok..

çalışıymıyorsanız bi iş bulun ve ayrılın gidin..bu kadar üzül üzül hiçe sayıl hasta olursunuz...Annenizle de iletişimi kesip atın bence yok sayın...O nasıl bir bencillik ya yumurtanın parasını almak nazla niyazla gelmek...Sert oldu cevabım ama haketmişler...ben olsam hayatımdan komple çıkarırım zaten onsuz da yapabilirsiniz kimseye ihtiyacınız yok..Bu insanlardan kurtulun kendi eviniz düzeniniz olsun...

anneniz üvey heralde bu konunun başka bir açıklaması olamaz.eşin umursamaz olmasını anlarımda anneninkini anlayamam kusura bakmayın ,keser döner sap döner merak etmeyin canınızıda sıkmayın size kim nasıl davranıyorsa sizde öyle davranın.yapamıyorum demeyin yapın

Çok güzel bir işim var zaten kızım için ara verdim..

Çok güzel bir işim var zaten kızım için ara verdim..

o zaman dakka düşünmeyin..işinize geri dönün, bakıcı bulun veya kreşe verirsiniz..
dediğim gibi bu insanları hayatınızdan cıkarın siz bunu mu hakediyorsunuz? bu kadar çaba emek ?
adam siz konusurken kalkıp gidiyor, haa bitmemiş miydi...
evet evlilik var cocuk var ama siz değerlisiniz, sizin değerinizi bilen insanlarla tanısırsınız...
annenizin yuzune bile bakmayın bir daha bence, gercekten ben burda sinir oldum

bu yaşına kadar farklı bişey görmemişsiniz ki, kabullenmen laızm artık. bu kadar dramatikleştirmeyelim olayı. ölmüş de olabilirlerdi. madem gelmiyolar, çağırma. madem sen onlara gidince yok sayıyolar, gitme. aynı şeyleri kendinizesürekli yaşatıp da karşınızda başından beri aynı olan insanları suçlamayın.

çocuğun kaç yaşında. kendini dışarıdaki hayata at. işe gir. gerekirse çocuğu kreşe ver arkadaşlar edin. aile-koca dışında şeyler de var bu hayatta.
Kızımın kreşe hazır olmadığını düşündüğümden iş hayatına ara verdim. Çalıştığım işte de öyle bir arkadaş ortamı yok,bu şehre de yeni ğeldik hiç arkadaşım yok,oturduğumuz site de komşuluk diye bir olay yok gerçekten kimsem yok

benim de yok...Baska insanlardan fayda da yok zaten neden boyle beklentilere girip üzülüyorsunuz?
İş ortamındaki arkadaşlıkların çoğu sahtedir zaten mecburiyettendir...İşinize geri dönün eşinize muhtaç kesinlikle olmayın benden söylemesi...
Kimseniz olması gerekmiyor..Netten arkadaşlar bulabilir konuşabilirsiniz, kurslara gidip vakit geçirebilirsiniz..Zaten dost dediğin 1-2 kişi olur...
Hayatta illa birileri olsun onlara tutunayım derseniz, onlar sizi hayalkırıklıgına ugrattıgında yıkılıp kalırsınız böyle işte...
Allah'ı ben tek dost edindim, insan dediğin bugün yanında yarın yok...İşi çıkar seni sallamaz vs..

Zor durum
Sizde arayıp sormasanız
İşinize dönseniz kendinize çeki düzen verip bakımlı olsanız özellikle ablanız ve kardeşiniz için söylüyorum bunları
Eminim sizi güçlü gördükçe değişeceklerdir.

O kadar doğru bir şey söylediniz ki,ben kendime yetmeyi bilmiyorum. Canım sıkılsa annemin eşimin sesini duymak istiyorum,beni desteklesinler istiyorum ama yok..
Canım annemizi kendimiz seçemiyoruz eş de kader eminim evlenirken çok farklıydı sonradan değişti
Keşke kalbimize göre insanlar çıksa karşımıza ama malesef

Kurt kışı atlatır, ama yedigi kazığı unutmazmış..cocugun hep boyle kalmiycak. Bir gun buyuyecek o zaman sen rahat edeceksin.. kardesin evlenecek cocugu olacak belki senden ayni seyleri rica edecek.. annen yaslanacak bir gun yanliz kalacak ve sana sitem edecek... ama sen genede dayanamayip onlarin istedigini yapacaksin. Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin o ayri..

Biliyorum cok uzun vadeli birsey anlatiyorum sana ama.. hepimizin yardima ihtiyaci oldugu zamanlar oluyor. Tek basina bi adada yasamiyoruz nihayetinde.. bu konuda sende gariplik yok bence.. tek yapabilecegin bu durumu kabul etmek kizini krese vs verip ise donmek.. guzel bi diyet sonrasi gelecek inan bana..

Dilin çok sert ama çoğu zaman gerçekten çok net ve doğru yazıyorsun.

Hayata karşı böyle sert olmak , eğilip bukulmemek lazım, haklısın.

Canım sen insanları o kadar şımartmışsın o kadar alttan almışsın sakin karşılamışsın ki artık onlar için hayalet olmuşsun. neden bu özgüven eksikliği. annen diğer kardeşinin çocuklarına bakarken de para istiyormu. ne biçim aile yapısı bu ya ben anlamadım. yumurt ulan. 1 lira etmez. torunum yemiş. isterse tavuğu komple kes desin keser yediririm helal olsun derim. senin biraz cazgırlık yapma vaktin gelmiş. anan sana bağırıyor mu sende ona bağır. yüzüne yüzüne vur herşeyi. yumurtanin parasını mı istedi. al de belki 1 lirayla zengin olursun de. aç ağzını kızım biraz. eşinde sakinmiş ama o da depresyonda bence. yalnızlıktan kafayı yemişsiniz. kendi kendine yetersin yalanlarını da bi kenarı bırakın arkadaşlar. insanın dertleşelecek gülecek bir kahve içecek bir sohbet edecek arkadaşı olmasın ne saçma konuşuyorsunuz. ama siz çekingen zor arkadaş edinen biri gibi geldiniz. keşke aynı şehirlerde olsaydıkta oturup dertleşseydik. yahu kadınlar neler yaşıyolar hergün ağzım açık okuyorum buradan.

Haklısınız keşke kendime engel olabilsem.. diyorum ya garip bir şey bu. Kocaman bir sevgi açlığı gibi düşünün,onu neyle dolduraçağımı dahi bilmiyorum (

Evet pek yaklaşamam karşı taraf samimi davranınca da karşılık veririm tabiki ama öyle atılgan biri değilim, hiç bi zaman çok geniş bi çevrem de olmadı eşim çok sosyaldir onun arkadaşlarının eşlerinden başka kimse yok çevremde onlar da kırk yıldabir zaten

işte böyle böyle sindirmişler sizi. kabuğun içine kaçıp kapanmışsınız. derhal duvarları yıkmanız gerekiyor. önce bir kiloları verin. kendinize güveninizi yeniden kazanın. yiyeceklerden medet ummayın. yedikçe yersiniz. çocuk için araştırmalara başlayın. kreşe verin. ve derhal çalışmaya başlayın. ama eski nedesemboss olarak değil bambaşka ağzı laf yapan çat diye cevabı yapıştıran özgüvenli ve dimdik olarak. evde aşkı memnu izleyip gofret yiyerek biryere varamıyoruz hanımlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…