O kadar doğru bir şey söylediniz ki,ben kendime yetmeyi bilmiyorum. Canım sıkılsa annemin eşimin sesini duymak istiyorum,beni desteklesinler istiyorum ama yok..İnsanlara bukadar ihtiyaç duyma onlar olmadığında da duygusal anlamda kendine yetebilmelisin
Evladına sarıl onunla mutlu olabileceğin zamanlar yarat ve kimseyi takma
Çünkü kimseyi değiştiremezsin
Çok güzel bir işim var zaten kızım için ara verdim..çalışıymıyorsanız bi iş bulun ve ayrılın gidin..bu kadar üzül üzül hiçe sayıl hasta olursunuz...Annenizle de iletişimi kesip atın bence yok sayın...O nasıl bir bencillik ya yumurtanın parasını almak nazla niyazla gelmek...Sert oldu cevabım ama haketmişler...ben olsam hayatımdan komple çıkarırım zaten onsuz da yapabilirsiniz kimseye ihtiyacınız yok..Bu insanlardan kurtulun kendi eviniz düzeniniz olsun...
Çok güzel bir işim var zaten kızım için ara verdim..
Kızımın kreşe hazır olmadığını düşündüğümden iş hayatına ara verdim. Çalıştığım işte de öyle bir arkadaş ortamı yok,bu şehre de yeni ğeldik hiç arkadaşım yok,oturduğumuz site de komşuluk diye bir olay yok gerçekten kimsem yokçocuğun kaç yaşında. kendini dışarıdaki hayata at. işe gir. gerekirse çocuğu kreşe ver arkadaşlar edin. aile-koca dışında şeyler de var bu hayatta.
Kızımın kreşe hazır olmadığını düşündüğümden iş hayatına ara verdim. Çalıştığım işte de öyle bir arkadaş ortamı yok,bu şehre de yeni ğeldik hiç arkadaşım yok,oturduğumuz site de komşuluk diye bir olay yok gerçekten kimsem yok
Canım annemizi kendimiz seçemiyoruz eş de kader eminim evlenirken çok farklıydı sonradan değiştiO kadar doğru bir şey söylediniz ki,ben kendime yetmeyi bilmiyorum. Canım sıkılsa annemin eşimin sesini duymak istiyorum,beni desteklesinler istiyorum ama yok..
bu yaşına kadar farklı bişey görmemişsiniz ki, kabullenmen laızm artık. bu kadar dramatikleştirmeyelim olayı. ölmüş de olabilirlerdi. madem gelmiyolar, çağırma. madem sen onlara gidince yok sayıyolar, gitme. aynı şeyleri kendinizesürekli yaşatıp da karşınızda başından beri aynı olan insanları suçlamayın.
Haklısınız keşke kendime engel olabilsem.. diyorum ya garip bir şey bu. Kocaman bir sevgi açlığı gibi düşünün,onu neyle dolduraçağımı dahi bilmiyorumbu yaşına kadar farklı bişey görmemişsiniz ki, kabullenmen laızm artık. bu kadar dramatikleştirmeyelim olayı. ölmüş de olabilirlerdi. madem gelmiyolar, çağırma. madem sen onlara gidince yok sayıyolar, gitme. aynı şeyleri kendinizesürekli yaşatıp da karşınızda başından beri aynı olan insanları suçlamayın.
Evet pek yaklaşamam karşı taraf samimi davranınca da karşılık veririm tabiki ama öyle atılgan biri değilim, hiç bi zaman çok geniş bi çevrem de olmadı eşim çok sosyaldir onun arkadaşlarının eşlerinden başka kimse yok çevremde onlar da kırk yıldabir zatenCanım sen insanları o kadar şımartmışsın o kadar alttan almışsın sakin karşılamışsın ki artık onlar için hayalet olmuşsun. neden bu özgüven eksikliği. annen diğer kardeşinin çocuklarına bakarken de para istiyormu. ne biçim aile yapısı bu ya ben anlamadım. yumurt ulan. 1 lira etmez. torunum yemiş. isterse tavuğu komple kes desin keser yediririm helal olsun derim. senin biraz cazgırlık yapma vaktin gelmiş. anan sana bağırıyor mu sende ona bağır. yüzüne yüzüne vur herşeyi. yumurtanin parasını mı istedi. al de belki 1 lirayla zengin olursun de. aç ağzını kızım biraz. eşinde sakinmiş ama o da depresyonda bence. yalnızlıktan kafayı yemişsiniz. kendi kendine yetersin yalanlarını da bi kenarı bırakın arkadaşlar. insanın dertleşelecek gülecek bir kahve içecek bir sohbet edecek arkadaşı olmasın ne saçma konuşuyorsunuz. ama siz çekingen zor arkadaş edinen biri gibi geldiniz. keşke aynı şehirlerde olsaydıkta oturup dertleşseydik. yahu kadınlar neler yaşıyolar hergün ağzım açık okuyorum buradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?