• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırgınım kaderime:(

Nişanlınız sizi avucunun içinde sanıyor anlaşılan.. Yüzüğü taktım nasılsa gibi bir zihniyette belli ki..
Ona muhtaç olmadığınızı, istediğinizde ayrılabileceğinizi gösterin.. Peşinizden koşturun. Aklı başına gelsin :34:

katılıyorum size. burdakilerin yorumları sayesinde başardım onu. eskiden ben yuvamızla ilgili hayaller kurardım o susardım ( istemediginden degil ama yapısı öyle) şimdi ise o kuruyo ben susuyorum neden böyle yapıyosun dediginde sen yaptın diyorum . peşimden konuşu ama yoruldum ben galibaaaa onun isteklerini yapmaktan

aılen de senın mutlu olmanı ıster.mutsuz bır evlılık ıstemez.
aılene suan hııssetıgın duygularından bahset,emınım kı onlar da bu evlılıgı onaylamayacaktır.
cunku sen zaten umudunu yıtırmıs ve sogumussun .hıc zorlamaya da gerek yok.

Evlendiğinde yalan ,söylese aldatsa o zaman ayrılmak zorunda kalsan hem senin hemde ailen için daha büyük bir yıkım olmaz mı ?
Düşünsene çocuğun olup ayrıldığını birde :50:en azından şu anda bekarsın ,ailenin evindesin çocuğun yok kendine yeni bir hayat kurabilrsin böyle bir durumdan kendini ve aileni ne kadar az zararla kurtarısan o kadar kar saymalısın :49:

haklısnız ama diyorum ya çok yıprandım ve onu çok sevdim emek verdim. bi sıkıntı bile çökertebilir beni okadar doluyum :( ayrılsam çözümmü onsuz olabilrmiym bilmiyorum...

katılıyorum canım bence de baştan soyle emin ol onlar kararın ne olursa olsun ssana destek olacak. ileri de evlenip mutsuz oldugunu gördüklerin de dayanamazlar asıl nişanlılık evresi tanışma evresi birazda baktım anlasamayacagım sizi de uzmek istemiyorum dersin ailene onlar yanında olacaktır. boş yere kimseyi kandırmaya gerek yok mutluluk rolü de nereye kadar yapılır canım.:50:

nekadar güzel anlatmışsın evet mutluluk rolü oynuyorum çogu zman

Allahım bu duyguyu kimseye yaşatmasın. çok emek veripde bi anda sogumak çok zorr. emeklerinin karşılıgını mutlulukla alamamak çok zor. kaldıramıyorum bu yükü bazenn...:43:

Back
X