kırgınım :(

"sorunumuzu gnel olarak söle anlatım. mesela gözümün rimeline varana kadar karışır neymiş sürmicekmisim kıskanıyomuş gözlerim güzel oluyomuş... çarşıya annemle felan göndermez beraber gitcez der buda sıkıntı çünkü annemde o ne demek oluyo öle diyo ben varım nolcak diyo iki arada kalıyorum bunu ona söledim ama kıskanclıgından kurallarınıda ezemiyo sonra dar badiler giymicekssin üzerine bişe alcaksın diyo. yanii anlıcanız bıktım boguyo artık..."

Yukarıda başka bir konuda nişanlınız ile ilgili yazdıklarınızdan alıntı yaptım, gerçekten mükemmel bir adammış tek kusuru size hakaret etmesi onu da affediverin, sakın ayrılmayın!

"sorunumuzu gnel olarak söle anlatım. mesela gözümün rimeline varana kadar karışır neymiş sürmicekmisim kıskanıyomuş gözlerim güzel oluyomuş... çarşıya annemle felan göndermez beraber gitcez der buda sıkıntı çünkü annemde o ne demek oluyo öle diyo ben varım nolcak diyo iki arada kalıyorum bunu ona söledim ama kıskanclıgından kurallarınıda ezemiyo sonra dar badiler giymicekssin üzerine bişe alcaksın diyo. yanii anlıcanız bıktım boguyo artık..."

Yukarıda başka bir konuda nişanlınız ile ilgili yazdıklarınızdan alıntı yaptım, gerçekten mükemmel bir adammış tek kusuru size hakaret etmesi onu da affediverin, sakın ayrılmayın!

ben ayrılım mı ayrılmayım mı die sormuyorum neden bukadar gocunuyosunuz. öyle anlar gelirki eliniz kolunuz baglanır bişe yapamassınız. büyük konuşmayın.

nişanı at çekme bu adamı g.tün kalktı ne demek yaa terbiyesiz herif, evlenince neler sayar kimbilir, konuşabileceği biriyle evlenmeli insan, yatak odası muhabbeti bi süre sonra biter ama eşine duyduğun şevkat saygı muhabbet baki kalır ona göre düşün
sana katiliyorum :46::46::46::46:
ben ayrılım mı ayrılmayım mı die sormuyorum neden bukadar gocunuyosunuz. öyle anlar gelirki eliniz kolunuz baglanır bişe yapamassınız. büyük konuşmayın.

isinize gelmeyen yorumlara neden ters tepki verriyorsunuz,
buraya konu acipta sen yorum yap sen yapma diye bi lüksünüz yok,
her türlü yoruma acik olmalisin ha olamiyorsan konu acmicaksin o zaman:34:

bu sözde çok haklısınız bence.konuyu ilk okuduğumda nişanlınızın size anlatamadığı bi sorunu olabileceğini düşündüm açıkçası.ayrıl diyenleri de pek anlayamadım,siz o kadar şey yaşamışsınız,nişanlanmışsınız en küçük lafta hoop ayrıl,ayrılığın çok kolay olduğunu mu düşünüyorlar bilmiyorum ama böyle konularda empati yapmak gerekir.dediğim gibi nişanlınızın size anlatamadığı,kafasını kurcalayan bi sıkıntısı olabilir.eğer böyle bi durum varsa size uygun zamanda açıklar,zaten erkekler bize belli etmeden iç dünyalarında çok şey yaşıyorlar..umarım en kısa zamanda düzelirsiniz..

Canım 8 yıllık evli bir bayan olarak yorumumu yazayım.Daha baştan bu kadar saygısızsa Allah ilerde yardımcın olsun,çünkü evlenince daha çok yüz göz oluyorsun,istesende fazla mesafe bırakamıyorsun.Sevgi zamanla alışkanlığa dönüyor şimdi seviyorum,ayrılamam diyorsun ya,seni anlıyorum ama inan nasıl başlarsa öyle devam eder.Ne yapayım diyorsan,birkaç gün görüşmek istemediğini belirt,düşünmeye ihtiyacın olduğunu söyle,bu onu korkutacaktır,seni birkaç gün sonra birşekilde aramak zorunda kalacak,ve ona nasıl kırıldığını,bunu yapmasının yanlış olduğunu,evliliğin temelini saygının oluşturduğunu anlat,umarım faydası olur,ama düşünmeye ihtiyacım var dediğinde,bana göre gerçekten düşün...

canım benim,sen üzülmüşsün sana g.tün kalktı demiş falan filan.
bırak şimdi bu lafı bir kenara at.
önemli olan,neden bu lafı söyledi.
dediğine göre fazla sohbet edemiyor oluşunuzdan kaynaklanan bir sorun var.
tabiki sırf buyüzden,nişan atılmaz.
arama,kendine eline hakim ol.
arama bakalım ne olacak,seni bırakacak değil korkma.
arama,aradığındada 3 aramaya cvp verme,1tanesine ver,ve geçiştir.

neden yargılıyosunuz ben size ayrılcam nasıl söyleyim die bi başlık atmadımki sadece ona nasıl davranmalıyımki hatasını anlasın dedm. bide sürekli söylemiyo bu ilk di oyüzden fevri davranmak istemiyorm.

bu ilkse sonu gelmez..
hicbir erkek böyle biseyi SEVDIGI kadina diyemez ya... nasil bir cürret...
senin hayatin, yazik...

Canım bence senin yaptığında hiç şık olmamış. Ne olursa olsun nişanlının yüzüne telefon kapatmamalıydın. Kavga etmiş olabilirsiniz ama yine de saygı icabı yüzüne telefon kapamamalıydın. Senin yaptığında saygısızlık olmuş bence. Nişanlına gelince söyledikleri başlı başına fiyasko. Çok büyük saygısızlık yapmış. Bu sözleri kolay kolay affetme. Burnundan getir ve bir daha yaparsa affetmeyeceğini hissettir. Bir daha böyle birşeye cesaret edemesin. ama kendi yaptığın hatayı da tekrarlamamanı öneririm.

nişanlından duyduğun sözlere gıkın çıkmazken bana haddini aşıyosun diyemezsin sen tamam mı, ben sana düşüncemi söyledim ister ayrıl ister ayrılma geçmiş konularını bi okusak daha neler çıkcak kimbilir, ayrıca benim 9 senedir bi birlikteliğim var bıraksan sabaha kadar konuşuruz bu yüzden evlenecğim kişi o, ondan böyle bi laf duysam arkama bakmam giderim kimsede beni kararımdan geri döndüremez bu bir, ikincisi istediğim konuya yorum yaparım, bi saygısızlık görürlerse modlar gerekeni yapar, insanı çileden çıkarıyosun resmen

bu arkadaşın sevdiğiniz başkasına baksa adlı konusunu okumanızı rica ediyorum, sevgilisinden çok saygı gördüğü için buna alışmış, ben saygısızlık ettim özür diliyorum gerçekten

ben seni diğer konularından da hatırlıyorum :3:
genelde zaten nişanlından dertlisin konularında görüyorum bunu.. ve sana yine saygısızlığı, düşüncesizliği olmuştu anladığım kadarıyla..
neyse fikrime gelim şimdi o sana bir hata yaptığında sen ona geri döndüğünden ve o da bunu bildiğinden istediğini söylemiş sana..
bence bu hatasında ve bundan sonra ki hatalarında ona bu hatasını ödetmeden geri dönme.. ona bir bedel ödettirmediğin için oda seni çantada keklik yerine koymuş.. onun rolü seni istediği zaman üzmek senin rolünse ona geri dönmek gibi görüyor..
yani bence böyle.. uzun oldu kusura bakma :71::75:

canım ya kıyamam , bence sabret sık dişini hiç onunla ilgilenme sakın ha sakın arama.... dediğin gibi keklik sanmış seni, gerekirse yol vercegini bi şekilde ima et yani gidici oldugunu bildir

neden yargılıyosunuz ben size ayrılcam nasıl söyleyim die bi başlık atmadımki sadece ona nasıl davranmalıyımki hatasını anlasın dedm. bide sürekli söylemiyo bu ilk di oyüzden fevri davranmak istemiyorm.

bu affettim demenin başka bir yolu mu?
adam bariz bir şekilde hakaret etmiş sana
nişanlı olunca bunlar kabul edilebilir bir durum mu oluyor?
evlenince boyutu azalıyor mu?

nişanlından duyduğun sözlere gıkın çıkmazken bana haddini aşıyosun diyemezsin sen tamam mı, ben sana düşüncemi söyledim ister ayrıl ister ayrılma geçmiş konularını bi okusak daha neler çıkcak kimbilir, ayrıca benim 9 senedir bi birlikteliğim var bıraksan sabaha kadar konuşuruz bu yüzden evlenecğim kişi o, ondan böyle bi laf duysam arkama bakmam giderim kimsede beni kararımdan geri döndüremez bu bir, ikincisi istediğim konuya yorum yaparım, bi saygısızlık görürlerse modlar gerekeni yapar, insanı çileden çıkarıyosun resmen

Kısa bir süre önce de nişanlısı bitirmek istediğini söylemiş.

Konu sahibi, cok üzgünüm ama henüz nişanlilik döneminde iliskiniz ense-tokat'a dönmüş.

Hem kıskançlıktan ölüyor, hem de ayrılmak istiyor. Bu ne yaman çelişki?

Bana da kızacaksın buna eminim ama sizin birbirinize saygınız sıfır. İletişiminiz gibi.

26 yıllık hayatımda edindiğim tecrübe şu, ne kadar güzel olursan ol, fiziğin ne kadar güzel olursa olsun, kendine saygın yoksa her şeye peki diyen bi kadınsan erkeğin gözünde hiçsin, bi erkek bi kadının beynini sevmeli birazda, anlattığın şeyler onu etkilemeli, sana yetişmeye çalışmalı, sohbet edebilmelisin, yoksa çok güzel olupta seni vitrine süs yapacak değil, ya da 18 yaşındaki güzellik 45'inde olacak değil, kendine saygı duymayan birine kimse saygı duymaz, insan etiketini kendi belirler, bi çizgi çizersin o çizgiyi aşarsa ağzının payını alacağını ya da sepetleneceğini bilir erkek, çizgin yoksa bugün bu lafları duyarsın yarın daha ağırlarını, AŞK HER ŞEYİ AFFETMEZ.

Sen bu kafayla daha çooook hakaret işitirsin.Dünyada adam yok sanki kendinize bu lafları söyletip hala kapının önüne koymuyorsunuz.Bazen kendime acıyorum sizin gibilerle hem cins olduğum için...

insanın ağzından sinirler bazı kötü laflar çıkabilir ama buna izin veren de karşısındaki kişidir biraz. yani ona korkuyu hissettirmediğin için bu kadar rahat coşabiliyor, erkeğe hiçbir zaman ipleri vermemek lazım. malesef bu böyle.

ama kızlar biraz fazla üstüne gitmişsiniz gibi geldi bana konu sahibinin. yani insan yanlışları görse de bırakıp gidemeyebilir, herkesden müthiş güçlü olmasını bekleyemeyiz. arkadaş yardım istemiş sadece, bu kadar yargılamamak lazım ne bileyim. yapıcı olalım.

benim yorumum; ayrılmak gibi bir düşünceniz yoksa - ki başka sorunlarınız da varmış ama- eğer ayrılmak istemiyorsanız artık harekete geçip onu yontmaya başlayın. aramayın, hatta ona ''biraz düşünmem lazım bu tavırların beni endişelendiriyor ilerisi için'' deyin korkutun onu biraz ve bundan sonra taviz vermenizi gerektirecek şeyler yaşamamak için yapın bunu.

Son düzenleme:
herkes kendi fikrini söylüyor.
sen seviyorsan burda tek yapacağın
ona bu lafı için pişmanlık duydurmaktır.elinden geldiğince
baktın ki olmuyor bir kaç gün sonra görüşmemenize ragmen hatasını kabul edıp özür dilemiyor
o zaman ciddi manada düşün derim ama senin fikrin

Back
X