Merhaba kızlar..
Belki bumu dert dersiniz ama bugün benim doğum günüm çok takmam alsında, yada takmıyorum desem'de insan ister istemez yanında sevdiklerini ister yani ben isterim.. Allah'a şükür ailem arkadaşlarım yanımdaydı.
Bütün gün erkek arkadaşım bi sürpriz yapar çıkar gelir diye bekledim aslında sürpriz değil onu bekledim.
Ama geceden hazırdı bahanesi çalışıyorum. bugün onun yanımda olmasını Çok istediğimi biliyordu 4 Yıl boyunca benim onu hep yanımda istediğimde çalışıyordu.... Ama çıktıktan sonrada gelebilirdi yanıma gelmedi. hatta yüzsüzlük yapıp ben dışarı çıkıyorum dedi Ben onu beklerken.. Herkes onu sordu niye gelmedi diye çalışıyodu dedim oda haklı çalışıyo sonuçta ama yabancının yanında değil abisinin yanında çok değil 1 saat izin alabilirdi yine gelmedi .. Yanımda olmadığın için teşekkür ederim dediğimde, napim para kazanmam lazım yakınımda değilsin'ki dedi. 1.30 saatlik uzağız, gel deseydi 1 saatlik yol giderdim..
Kalbim buruldu sanki 1 saatle ne kaybederdi'ki kendimi küçük düşürmeyecek olsaydım ben vereyim bi saatlik paranı yanımda ol dicektim onuda diyemedim. Dert değil belki ama insan değersiz hissediyo kendini içim buruk sanki kırgınım, sadece anlatmak istedim bütün gün yanımdakileri mutluymus gibi yapmak anlatamamak yordu beni sadece anlatıp içimi dökmek istedim..