- 21 Haziran 2015
- 148
- 37
- 31
- Konu Sahibi gizemlisirin
7 yil once 2008yilinda liseye basladim. Allahim diyordum ne garip insanlar tanimiyorum ki kimseyi. Ilk gun hic gormedigim ya da dikkatimi cekmeyen biri vardi sonraki gunler sinifta hic ilgimi cekmedi sadece arkadas olduk. Ama sonra oyle bi etkilendim ki tabi bu arada konusmalar mesajlasmalar aldi basimi gitti. Sevgilisi varmis,ayrildi. Artik benim olmaliydi bi gece teklif etti hemen kabul ettim ama sadece 1gun surdu. Ertesi gun terketti beni. Icim acidi ona inat olsun diye baskasyla konusmaya basladim. Bu arada 1sene bitti. 2009 yilinin subat ayin da yine konusmalar basladi. Bu sefer o da sevdi beni yine basladik. Her sey o kadar guzeldi ki. Bana melegim derdi. O da benim prensim di. Evet cok karisiyodu kisa kollu bile giyemezdim. Ama hergun sevdgni soylerdi severdi de. Tenefuslerde elimi birakmazdi yanimdan ayrilmazdi. Bende oyle severdim ki gecem gunduzum onunla doluydu her duam o benim olsundu. Böyle boyle bitti lise. Tabi biz bu arada hergun okulda gorusurduk yaz aylarinda sık olmasa da gorusurduk ve her seferinde gerçekten beni ssahiplenen seven bi erkekle oldugumu hissederdim. O ilk senesinde tercih yapti. 1saat uzakliktaki bi yeri kazandi. Ben gtmedim tekrar denemek icin. Sinavi var diye beni istemyen bi ailesi vardi sinavi varmis benle mesajlasmaktan calisamiyormus bunun icin kizarlardi ona. Bende anlayis gosterirdim. Cunku o donem ailesi cok baski yapiyordu dayanamiyordum uzulmesine. Cok zor mesaj yazardi mesela her seferindede sinav bitince soz veriyorum ilgilenecem derdi. O kadar seviyordum ki onu beklerdim nolacak sanki o da beni seviyor. Ama universteye bi gitti biz gorusemez olduk. Ben zaten dersanedeydim o her hafta gelirdi benimle gorusmezdi. 2ay gorusmedgimiz olmustu mesela. Sonraki sene bende kazandim hic ayrilmadik bu surede hep bekledim anlayisla. Ben gittim.ilk senem zorlaniyorum tabi gelecem dedi bana aramizda 5saat vardi ve ancak 2.donem 1geceligine geldi. Bu arda tartismalarda artiyordu hep ben geliyim oyle goruselim istiyordu. Geliyordum da ailemde burda sonucta ama geldigimde bile ben diyordum goruselim diye. Uni ikideyken hic gelmedi ben onun evine gttim kalmaya ve ben döndükten sonra bi kavgada bana buraya gelmek icin aglayan sendin dedi. Yine sustum yanlis anladin dedi inandim sustum. Bekledim eskisi gibi olacak diye. Olmadi.
Ben ucuncu sinifi tamamladim o da okulu bitiremedi dersi kaldi. Geldim geleli iki kere benim istememle gorustuk. Hep isleri varmis ailesi biseyler istiyomus. Anlayacaginiz artik ne sevildigimi hissediyorum ne beni seven insani taniyabiliyorum. Zaten gorussek noluyo ki her saniye daha fazla daraliyorum surekli ben hataliymisim. Ben hep kotuyum. Bana bi cicek bile almadi. Cunku ben hak etmiyormusum. Ayrilmiyorda simdi mesaj atmis bana ben cikabilirim cikarsan goruselim diye mecbur cikacam zaten isim var o da yanima gelir mutlaka gtmez mecburen gorusup bugun ki lafimi yerim. Sonrasinda eve gelir aglarim. Dun kadir gecesiydi ve benim tek dilegim onun eskisi gibi olmasiydi.
Her sey duzelirse bir gun inşallah onu eskisi gini sevebilirim
Ben ucuncu sinifi tamamladim o da okulu bitiremedi dersi kaldi. Geldim geleli iki kere benim istememle gorustuk. Hep isleri varmis ailesi biseyler istiyomus. Anlayacaginiz artik ne sevildigimi hissediyorum ne beni seven insani taniyabiliyorum. Zaten gorussek noluyo ki her saniye daha fazla daraliyorum surekli ben hataliymisim. Ben hep kotuyum. Bana bi cicek bile almadi. Cunku ben hak etmiyormusum. Ayrilmiyorda simdi mesaj atmis bana ben cikabilirim cikarsan goruselim diye mecbur cikacam zaten isim var o da yanima gelir mutlaka gtmez mecburen gorusup bugun ki lafimi yerim. Sonrasinda eve gelir aglarim. Dun kadir gecesiydi ve benim tek dilegim onun eskisi gibi olmasiydi.
Her sey duzelirse bir gun inşallah onu eskisi gini sevebilirim