• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kırgınım

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
burdan bir arkadaşım vardı nickini vermeyeceğim. yurt dışında yaşayan bir arkadaş ve çokta samimi olarak konuşuyorduk face üzerinden bundan yaklaşık 1.5 ay önce hiç bir neden yokken beni engelledi. o kadar kırıldım ki derdimi anlattığım derdini dinledğim biriydi. ve ozamanki bir arkadaşımla yaşadğım meshep sorununu anlattığım gün engelledi beni. bunu yazmak istedim belki okur da kırgınlığmı anlar diye

O sana senin ona verdiğin değeri vermiyormuş demek ki bunu kendine bu kadar dert etme insanlar kaç yıllık dostlarını silip atıyorlar boşver :KK49:

Şimdi benim engellediğim aile bireyleri ve akrabalar dert ediyomuş, 1la edri englledi bizi diye :KK53:
Acaip mutlu olurdum :KK53:

Demekki o senin gibi düşünmüyor ..

belkide

O sana senin ona verdiğin değeri vermiyormuş demek ki bunu kendine bu kadar dert etme insanlar kaç yıllık dostlarını silip atıyorlar boşver :KK49:

liseden bile kalan dostluklarım varken sanırım ben silip atamıyorum
Hala burda aktif üyeyse direk mesaj atman daha faydalı olmazmıydı:KK51:

atmıştım ama dönüş yapmamştı
Kız sende ne dertliymişssin her güne bir konun var :)

işsizlik :D

O değil de bir günde 3 konu görebildiğim kadarıyla ve aralarında sadece birkaç saat fark var. Rekora koşuyorsunuz, şu dertleri toparlayıp bir konuya yazsanız daha fazla yorum alırdınız. Üyeler konulara dağılmış böyle:KK53:

Mezhebi hakkında ağır konuşmuşsunuzdur belki.. Biriyle bu konudaki tartışmanızı anlattıktan sonra böyle davrandığına göre..

O değil de bir günde 3 konu görebildiğim kadarıyla ve aralarında sadece birkaç saat fark var. Rekora koşuyorsunuz, şu dertleri toparlayıp bir konuya yazsanız daha fazla yorum alırdınız. Üyeler konulara dağılmış böyle:KK53:
:)

Mezhebi hakkında ağır konuşmuşsunuzdur belki.. Biriyle bu konudaki tartışmanızı anlattıktan sonra böyle davrandığına göre..

hayır ağır br konuşmam olmamıştı. mezhebm yüzünden br sorun yaşamıştım bunu kendisine anlatmıştm

Bugün ki 4. Konunu sabırsızlıkla bekliyorum ne cekmissin be arkadaş

yok cnm 4.konuyu açmıcm :D yeter bugünlk

Benzeri basima geldi. Isin icine, inanclar, siyaset girince, en iyi arkadasliklar bitebiliyor. Keske hic girmesek bu konulara.

Back
X