• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırgınlık üstüne kırgınlık(eşim)

Minimidimaksi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
359
158
103
merhaba arkadaşlar. Eşimle pazar günü tartıştık ve küfür edip kapıyı hızla çarpıp çıktı. 1 yaşındaki yavrum çok korktu ve ağladı. Neden tartıştığımız konusuna girmeyeceğim çünkü konu çok uzar. Sadece şundan emin olun eşim haksızdı. Ve akşam sakinleyince özür diledi. Haksızdım dedi ama ben çok kırıldım özellikle bebeğim ağlayıp korktuğu için çok kırıldım. Neyse bunun üzerine daha ben barışmadan şöyle bir olay yaşadık. Yaklaşık 1 ay önce eşim kızımızı sitenin bahçesine indirmişti ve karşı siteden 2-3 yaşlarında kızı olan ve benim tanımadığım bir bayanla tanışmışlar. Yukarı geldiğinde bana anlattı bak karşı siteden x bayanla tanışdım arkadaş olabilirsiniz vs dedi tabi ben aşırı kıskanç olduğum için çıldırdım. Ne saçma yaa diye. Neyse dün eşim kızımızı bahçeye indirdi bende mutfakta yemek yapıyordum. Öyle camdan aşağı baktım x kadınla eşim gülüp konuşuyorlar. Çıldırdım. Lan ben seni daha affetmemişim kırgınım sen ne diye benim tanımadığım bir kadınla muhabbet ediyorsun. Üstelik nasıl bir kıskanç olduğumu bile bile. Aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopardı inanın. Çünkü o da aşırı kıskanç. Şimdi ben ne yapmalıyım yaa çok sinirim bozuk...

Parkta çocuğu oynatırken bir kadınla konuştu diye bir kocaya ne yapmak lazım bilemedim
Kadında aranmaya çıkmıştı zaten çocuğuyla oda kocanıza geldi demek çünkü adam bulunmayan hint kumaşı :işsiz:
Kendiniz götürün bundan sonra çocuğunuzu parka kocanız güvende olsun
Yaa Estağfirullah tabiki kadın öyle biri değildir tabi ki eşimde bulunmaz hint kumaşı değil ama aşırı kıskancım ne yapabilirim.

Eşim beni camda görünce hemen ayrıldı kadının yanından. Yukarı geldi. Dedim zaten yarın kızı ben inrecem tanışacam kadınla dedim.
ama daha önce tanıştığını söylemiş size, ben olsam onları pencereden görünce ben de inerdim aşağıya..
genelde çocuklu anne babalar birbirleriyle iletişime geçebiliyorlar, ben yadırgamadım bu durumu

Parkta çocuğu oynatırken bir kadınla konuştu diye bir kocaya ne yapmak lazım bilemedim
Kadında aranmaya çıkmıştı zaten çocuğuyla oda kocanıza geldi demek çünkü adam bulunmayan hint kumaşı :işsiz:
Kendiniz götürün bundan sonra çocuğunuzu parka kocanız güvende olsun
Ayrıca kızım aşırı hareketli ve o evdeyken yemek vs yapamıyorum o yüzden eşim indiriyor

merhaba arkadaşlar. Eşimle pazar günü tartıştık ve küfür edip kapıyı hızla çarpıp çıktı. 1 yaşındaki yavrum çok korktu ve ağladı. Neden tartıştığımız konusuna girmeyeceğim çünkü konu çok uzar. Sadece şundan emin olun eşim haksızdı. Ve akşam sakinleyince özür diledi. Haksızdım dedi ama ben çok kırıldım özellikle bebeğim ağlayıp korktuğu için çok kırıldım. Neyse bunun üzerine daha ben barışmadan şöyle bir olay yaşadık. Yaklaşık 1 ay önce eşim kızımızı sitenin bahçesine indirmişti ve karşı siteden 2-3 yaşlarında kızı olan ve benim tanımadığım bir bayanla tanışmışlar. Yukarı geldiğinde bana anlattı bak karşı siteden x bayanla tanışdım arkadaş olabilirsiniz vs dedi tabi ben aşırı kıskanç olduğum için çıldırdım. Ne saçma yaa diye. Neyse dün eşim kızımızı bahçeye indirdi bende mutfakta yemek yapıyordum. Öyle camdan aşağı baktım x kadınla eşim gülüp konuşuyorlar. Çıldırdım. Lan ben seni daha affetmemişim kırgınım sen ne diye benim tanımadığım bir kadınla muhabbet ediyorsun. Üstelik nasıl bir kıskanç olduğumu bile bile. Aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopardı inanın. Çünkü o da aşırı kıskanç. Şimdi ben ne yapmalıyım yaa çok sinirim bozuk...
ben olsam bu su bosaldırtım ayy pardon gormemisim derdim yada resmin ceker seni karakola sikayet edicem derdim maksat gıngar cıkarmak

kac tane erkek karısı baska bi adamla hihhih diye gulse kızmaz ki sen kıskanscsın kıskanc olmasan bile hos olmamıs kimse yabanı degil selam verene slm veriri bakarsın isini sen yapsam emin ol kocan yeri gögü indirmisti benimkide dahil yanii o yuzden kavga edebilicegin kadar et

Yaa ayrıca pazar günü yaptığı davranış çok zoruma gitti,üstüne kıskançlık. Aslında barışmak istiyorum ama sinirim ve gururum( küfür ettiği için gururum kırıldı) izin vermiyor. Kızımıza yansıyor evde ki gerginlik. Ne yapacam yaa. Bide misilleme yapamam eşim olayı çok çok abartır.

Ne alakası var??? Eşiniz çirkin olunca kıskanmıyor musunuz??? Ayrıca çok çirkindir eşim ama ben seviyorum ve bana dünyanın en yakışıklı adamı!!!
:KK53: Bılmıyorum benım esım yakısıklı oldugu ıcın cırkın olsaydı ne yapardım.

Ya da sız cırkınsınız cunku bana gore sızın ozguvenınız yerlerde

Affetmediginiz konuya bir şey diyemem ama parktaki komşu konusunda epey haksızsınız.
İnsanlar birbirlerine selam verir, çocuklar oynarken çocuklar hakkında konuşulur. Abartılacak bir şey Yok bunda..
bende oğlumu parka indiriyorum, köpeği gezdirmeye gelen baba-oğul oluyor oğlum da cok sevdiği için konuşuyoruz, kopegi seviyoruz vs.
Şimdi bu adam eve gidince eşiyle kavga mı ediyor? Yada ben yuva yıkıyor falan mı oluyorum?
Lütfen insani ilişkileri kendi kaprislerinize malzeme haline getirmeyin.

Back
X