- 18 Nisan 2017
- 2.514
- 3.369
- 63
- Konu Sahibi Minimidimaksi
merhaba arkadaşlar. Eşimle pazar günü tartıştık ve küfür edip kapıyı hızla çarpıp çıktı. 1 yaşındaki yavrum çok korktu ve ağladı. Neden tartıştığımız konusuna girmeyeceğim çünkü konu çok uzar. Sadece şundan emin olun eşim haksızdı. Ve akşam sakinleyince özür diledi. Haksızdım dedi ama ben çok kırıldım özellikle bebeğim ağlayıp korktuğu için çok kırıldım. Neyse bunun üzerine daha ben barışmadan şöyle bir olay yaşadık. Yaklaşık 1 ay önce eşim kızımızı sitenin bahçesine indirmişti ve karşı siteden 2-3 yaşlarında kızı olan ve benim tanımadığım bir bayanla tanışmışlar. Yukarı geldiğinde bana anlattı bak karşı siteden x bayanla tanışdım arkadaş olabilirsiniz vs dedi tabi ben aşırı kıskanç olduğum için çıldırdım. Ne saçma yaa diye. Neyse dün eşim kızımızı bahçeye indirdi bende mutfakta yemek yapıyordum. Öyle camdan aşağı baktım x kadınla eşim gülüp konuşuyorlar. Çıldırdım. Lan ben seni daha affetmemişim kırgınım sen ne diye benim tanımadığım bir kadınla muhabbet ediyorsun. Üstelik nasıl bir kıskanç olduğumu bile bile. Aynı şeyi ben yapsam kıyamet kopardı inanın. Çünkü o da aşırı kıskanç. Şimdi ben ne yapmalıyım yaa çok sinirim bozuk...
valla boyle uzaktan uzaga okuyunca cok gulunc ve sacma geliyor yaptiginiz trip ve sinirlenmeleriniz

ammaaa velakinnn ben de sizin gibi asiri kiskancim ve ayni durumda olsam ben de kesin cildirirdim