- Konu Sahibi kurklukadin
-
Uzun bir konu,anlatıp sıkmak istemiyorum.Yo kötü biri ihanete meyil ( o ne demekse )
İhanete meyil derken biraz daha açar mısınız?Merhaba kızlar
Sizi sıkmadan kısaca anlatmaya çalışayım,ben dört senelik evliyim,bir çocuk annesiyim.
Eşimle çok severek evlendik,evlilik yolunda benim çok fedakarlıklarım ve emeğim oldu.
Yani başkasına altın tepside sunulan şey,benim binbir çabamla gerçekleşti diyelim.Elbette burada kimseyi suçlamıyorum,tek suçlu benim.
Eşim anlayışlı ve medeni bir insandır,ancak evlenmeden önce ve evlendikten sonra birkaç hatasını yakaladım.(ihanet değil ama ihanete meyil diyelim)
Ailesiyle zaten çok sorunlarım oldu,eşim ne bana bir şey söyledi,ne de ailesine.Sadece sustu ama bana göre susmak da haksızın yanında olmak demektir.
Son olarak kredi çekip,abisine verdiğini yakaladım.Bu bende bardağı taşıran son damla oldu.Çünkü abilerinin durumu bizden kat çok daha iyidir.Sorun zaten para vermesi değil,bunu benden saklaması.
Çok kırgınım,öfkeli değilim.Keşke öfkeli olsaydım.Kırgınlıkla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum.Onu görmek dahi istemiyorum.
Geçmişe dönüp baktığımda ‘bendeki ona’ çok haksızlık ettiğini gördüm.Nasıl olur da bu kadar süre içinde ona duyduğum yoğun sevgiyi yok etmiş ya da azaltmış.İnanın ne hissettiğimi bile bilmiyorum.
Kötü bir insan değil ama kötü bir insan olmaması evliliği bu şekilde devam ettirmeye yeter mi?
Yeni evlendiğim dönem(ilk sene diyelim) eşimin iş yerine bir kadın geliyor ve alışveriş yapıyor (sonrasında montaj için eşimle irtibata geçiyorlar) kadın bir gün eşimi arıyor ve ondan hoşlandığını,tanışmak istediğini söylüyor.Eşim evli olduğunu söyleyip kapatıyor.İhanete meyil derken biraz daha açar mısınız?
Elbette rızkımızdan gidecek pay var.Kirada oturuyoruz ve kızım kreşe gidiyor.Yani onun eğitimini sekteye uğratabilirdi bile bu yaptığı sorumsuzluk .yani evlilik zor iş evet sorumluluk ister vs ama burdaki konu seni yok sayması, abisi dahi olsa kredi çekmiş olması sizin hayatınızı nasıl etkiler evin rızkından gidecek pay var mı? neden haber vermiyor bunlar önemli sorular oturup konuş yani görmek istemiyorum demekle olmaz
Yukarıda yazdım ihanet olayınıFedakarlıkla evlenen kadınların işin sonunda mutlu olanına denk gelmedim.
Çünkü o fedakarlık deniwldek uapulan, görmezden gelinenler çoğu kez devam etmemesi gereken bir ilişkin zorla olduruyor ve bu bu da bir yerde patlıyor.
İhanete meyil basit bir mesele değil. Belki orada devam etmemeniz gerekirdi, olayı bilmiyoruz ama ciddi bir konu.
Kredi konusunda da haklısınız. Eşiniz sizi yoksa saymış. Kardeşin durumu daha iyi, kiradasınız, çocuk var. Kırgınlık değil kızgınlık olurdu benim tepkim ve bir an önce o kredinin kardeşi tarafından kapatılması için eşime şart koşar olayı çok büyütebilirdim.
Eşiniz böyle seyler yapmayacağınız kendi içinzfe kırgınlık yaşayacağınız biliyor muhtemelen.
Numarayı silmeyip rehberinde tutması büyük sıkıntı, o an aldatmadı belki ama siz evliliğiniz boyunca ya yaparsa ya da yaptıysa şüphesi ile yaşayacaksınız. Ayrıca sizden habersiz abisi için kredi çekmesi falan da sizi hiçe sayması demek, ne yapmayı düşünüyorsunuz?Yeni evlendiğim dönem(ilk sene diyelim) eşimin iş yerine bir kadın geliyor ve alışveriş yapıyor (sonrasında montaj için eşimle irtibata geçiyorlar) kadın bir gün eşimi arıyor ve ondan hoşlandığını,tanışmak istediğini söylüyor.Eşim evli olduğunu söyleyip kapatıyor.
Bir gün otururken arkadaşımı anlattım eşime (arkadaşım aldatılmıştı maalesef)
Eşim o an ağzından kaçırdı,benimle tanışmak isteyen bir kadın oldu ama ben reddettim dedi.
Onu takdir edeceğimi düşündü herhalde.
Sakince olayın nasıl geliştiğini sordum,anlattım ve bana şunu söyledi ‘şeytan kadını aramam konusunda çok vesvese verdi ama aramadım’ dedi.
Yani aramayı düşünmüş ve hatta kadının numarasını belki bir gün ararım diye tutmuş rehberinde.
Çok sorun yaşadık ve aradan birkaç gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim.
Kadın eşimin evli olduğunu biliyordu,kendisi yeni ayrılmıştı yani bunları eşime anlatmış
İnanın ne yapacağımı bilmiyorum,ne hissettiğimi de bilmiyorumNumarayı silmeyip rehberinde tutması büyük sıkıntı, o an aldatmadı belki ama siz evliliğiniz boyunca ya yaparsa ya da yaptıysa şüphesi ile yaşayacaksınız. Ayrıca sizden habersiz abisi için kredi çekmesi falan da sizi hiçe sayması demek, ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Ne için çekilmiş kredi?İnanın ne yapacağımı bilmiyorum,ne hissettiğimi de bilmiyorum
Çok yüksek bir miktar değil ama habersiz çekilmiş olması ve aynı durumda biz olsaydık kılını kıpırdatmayan insanlar için yapılmış olması üzücü.Ne için çekilmiş kredi?
Siz bu kadar kırılgan davranınca, hesap sormayacayınca, eşiniz ah benim karım çok üzüldü ben ne yaptım demeyecek.Çok yüksek bir miktar değil ama habersiz çekilmiş olması ve aynı durumda biz olsaydık kılını kıpırdatmayan insanlar için yapılmış olması üzücü.
Nedenini sormadım,çünkü anlamaya çalışmadım.
Evet analiziniz çok doğruSiz bu kadar kırılgan davranınca, hesap sormayacayınca, eşiniz ah benim karım çok üzüldü ben ne yaptım demeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?