Eşimle maddi sorunlardan bahsetmiştim daha önce.4 senedir borçlarımız hala bitmedi.Bana para vermeyi sevmeyen bir eşim var.Sadece ailemin yanına gideceğim zaman verir.oda senede 1.hepinize çok çok komik gelecek ama geçen gün bir olay yaşadık.Bende cebimde 1 tl para var.Eşimden ne zaman bir şey istsem diyor ki sendeki 1 tl yıda ver.Komik ya komik.Bir kaç kez kızdım sen dedim dalgamı geçiyorsun.Çalışan biri değilim ki,üstelik 1 tl ya ne olacak ki dedim.Neyse duşa giricem jilet al dedim yine sendeki 1 tl ver dedi.Bende aldım masaya koydum parayı.al allah aşkına bende para olmasın dedim.Aldı yere attı parayı.Jilette almadı.2 gün geçti aradan.Ben çok kırıldım.Ve ister istemez eşime normal olamıyorum.Ne gülmek ne konuşmak geliyor içimden.O da farkında.Bugün neden böylesin dedi ben de kırgınlıklardan dedim.Köpürdü kahvaltı etmedi gitti...
Kendisi oyun oynarken,maç izlerken ona eşlik etmemi,yorum yapmamı paylaşım yapmamı ister.Ben hevesle nette bir şeye bakarken inadına kızıma bakmaz.Ben hoşlandığım şeyi anlatırım isteksiz dinler.
Nasıl bu kadar kırgınken hiç bir şey yok gibi davranayım.Ki bunu çok yaptım.Baktım takmıyor ben de takmadım banane dedim.Ama birikiyor işte......