- 29 Ocak 2016
- 623
- 1.547
- 113
- 38
Değişmiyorlar malesef.6.5 yıllık eşim 14 yıldır hayat arkadaşım ama hala arkadaşlarıyla vakit gecirmeyi iple ceker, onları bana tercih eder.iki çocuğunuz var, ben ücretiz izindeyim, ailem uzakta, arkadaşım hiç yok çünkü benim tek arkadaşım uzun zamandır o oldu artık bu yaştan sonra kimseyle arkadaş olamıyorum ki sürekli evdeyim.bir yerlere gidelim desem bahaneler ardı ardına.trafik, soğuk, sıcak, çocuk vs. Ama arkadaşları bir mesaj atsa anında plana uyar.benimle gezmeyi sevmiyor mesela.artık evde bile iki yabancı gibiyiz dışarıda işimiz olsa ordan birşeyler yapalım yada alisverise gidelim desem ben hafta içi alırım der eve getirir.bende artık konuşmuyorum anlatmıyorum birşeyleri.bana değer vermediğini görüyorum.konusa konuşa çıkmaları azaldı ama bizimle de çıkmıyor evde tv telefon ile yasıyor.ne bir gönül alma ne bir özür hiç yok.hicbirsey olmamış gibi davranıyor artık ben zorunlu şeyler olmadıkça konuşmuyorum.siz daha yenisiniz kendi çevrenizle vakit geçirin onsuz yaşayın belki düzelir.