kırıcı olmayın ama neolur destek olun fikirlerinizle :-(

Dmladmla87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
286
44
37
iyiakşamlar.sizlerle paylaşmak istiyorum derdimi ne yaptıysam olmadı bu derdim yüzünden psikoloğa bile gittim olmadı.sizden bir fikir bekliyorum.
28 yaşındayım boşandım ve bir çocuğum var.çalışıyorum güzel bir mesleğim var eğitim sektöründeyim .geçen sene biriyle tanıştım.oda 26 yaşında lise terk şoför ve birazda aymaz biri.alkol sigara içer(esrar vb.maddelerde kullanmışlığı vardır)
onu çok sevdim hala seviyorum nesini sevdin beğendin derseniz ne zengin ne yakışıklı ne kültürlü başıboş öyle bir adamın teki iç güzelliğimi var oda pek yok bende bilmiyorum bukadar neden sevdiğimi.onu bu zamana kadar çok şımarttım sanki bu ilişkidr o bayan ben ise erkektik.hediyeler şiirler yazdığım günlüğü bile ayrılırken ona verdim.para verdim.hatta buluştuğumuz çoğu zman yemek parasını ben öderdim.
ben evlenip boşandığımı ona hemen söyledim ne o benden vazgeçti ne ben ondan ama ailesi istemezmiş beni.uymazmışız onun için problem yokmuş ama ailesine karşı gelemezmiş.şimdi düşünüyorum maddi manevi her anlamda beni sadece kullanmıış.bunu biliyorum bildiğim halde yine ondan vazgeçemiyorum.hep karşıma çıkıyor bugün yine gördüm baktı bana ben ona bktım eve geldim mesaj attım ona cevap bile vermedi :-( maddi olrak para bile verdim onda kaldı birazı ama istemiyorum.hep beni sevsin istiyorum ama o benden soğumuş artık.söz veriyorum aramıcam diyorum yine arıyorum.
bikaç defa ayrıldık tam ondan soğudum vazgeçtim o beni aradı tekrar devam etti herşey şimdi ise hiç aramıyor.bu sefer ben hep onu arıyorum.aramak istemiyorum artık seni sevmiyor diyorum kendime ama kalbime söz geçmiyor yine arıyorm.ve ben artık onu aramak sormak mesaj attmak istemiyorum bunu nasıl başarabilirim.olgun olmam gerekirken küçük bir çocuk gibi davranıyorum.bana da bir fikir verin neolur çıkmazdayım onu aramamam gerekiyor nasıl kendime hakim olabilirim.

Asik olmussunuz, o yuzden sacma sapan davraniyorsunuz. Yani asik olunca maalesef beyin vucudu terk ediyor.

Benim tavsiyem egitimi, isi gucu sizinkine uygun heriflerle flort etmeniz. Baskalarina baktikca unutursunuz. Belki baskasindan hoslanirsiniz.

Bir de ailesinin sizi istememesi yalan bence. Lise terk serseriye sizin gibi bir kadin alici olmus, hayir derler mi hic? Herif sizi basindan savurmak icin soylemis.

Sen herşeyin farkındasın zaten vazgeç arkadaşım biraz özel olcak afedersin para filan gelir gider ama ilişki yalama derim durumu kullanmak isteyebilir

Asik olmussunuz, o yuzden sacma sapan davraniyorsunuz. Yani asik olunca maalesef beyin vucudu terk ediyor.

Benim tavsiyem egitimi, isi gucu sizinkine uygun heriflerle flort etmeniz. Baskalarina baktikca unutursunuz. Belki baskasindan hoslanirsiniz.

Bir de ailesinin sizi istememesi yalan bence. Lise terk serseriye sizin gibi bir kadin alici olmus, hayir derler mi hic? Herif sizi basindan savurmak icin soylemis.
elalem birsürü laf edermiş oyüzfe uymazmışız
akrabalaı teyzelri ona sen körmüsün topalmısın ki öyle biriyle evleneceksin diyolarmış

Cinsel bir yakınlaşma mı var ? Çocugunuzu düşünüp aklınızı başınıza devşireceksiniz. Böyle bir anneyi hak ediyor mu acaba çocuğunuz. Sizde farkındasınız kontrol edin kendinizi dikkat edin.

Valla eğer anne olmasanız atılın bir maceraya, sonunda acı varsa çekersiniz, en azından içinizde kalmaz derim ama çocuğunuzu düşünmeniz gerekiyor. Bir tane bile olumlu yanı olmayan bir adamın sizin evladınızın etrafında yeri yok. Onun ailesi istese ne olur, istemese ne olur.

Valla eğer anne olmasanız atılın bir maceraya, sonunda acı varsa çekersiniz, en azından içinizde kalmaz derim ama çocuğunuzu düşünmeniz gerekiyor. Bir tane bile olumlu yanı olmayan bir adamın sizin evladınızın etrafında yeri yok. Onun ailesi istese ne olur, istemese ne olur.
beynim beni terk etmiş drumda
adamı okadar kötü özelliği var ama görmüyorum herşey silinmiş beynimden

Seni kullanmış bayagi
her anlamda faydalanmis
Evlenmeye de niyeti yok
bunun sonu yok ki
ama senin beklentin de üç gün fazladan da olsa beni sevsin
haline gelmiş

Cinsel bir yakınlaşma mı var ? Çocugunuzu düşünüp aklınızı başınıza devşireceksiniz. Böyle bir anneyi hak ediyor mu acaba çocuğunuz. Sizde farkındasınız kontrol edin kendinizi dikkat edin.
cinsel yakınlaşma oldu ama ayrılmamızdan kısa sğre önce artık istemediğimi öyle birşey yapmayacağımj ona söyledim.
evet böyle aşağılık bir anneyi haketmiyor benim melek yavrum ama inannın bende hasta olucam bu dertten

Evladın varmış ilk olarak onu düşün.onun böyle bir babası olmasını ister miydin? Ayrıca kendin de ifade ettin seni kullanıyormuş.kullandırma kendini.erkekler acimaz kullanır.iş kadında bitiyor.oo senin vazgeçmeyeceğinibbildiği için rahattır bile emin ol.ve kusura bakma da seni sahiplenmeyen birine bir süreden sonra tahammül edemezsin.ve işin açığı bir ilişkide hem bayan hem erkek rolünü üstlenirsen o iliski ilişki değildir.o adam gitsin kendi gibi birini bulsun.sende çocuğuna yazık etme

Seni kullanmış bayagi
her anlamda faydalanmis
Evlenmeye de niyeti yok
bunun sonu yok ki
ama senin beklentin de üç gün fazladan da olsa beni sevsin
haline gelmiş
faydalandı biliyorum farkındayım herşeyin ama benim bu aptal kafam hala anlamıyor

Yanlisim varsa duzeltin ailesi sizi istemiyordu sizle evlenemezdi.
Sadece evde bulusuyordunuz o zamanda cinsel istekleri oluyordu genelde boyle bir konu okumustum o sizdiniz heralde.
O zamanda bu kisiyle olamayacaginizi niyetinin sadece sizi kullanmak oldugunu soylemistik ama sizin dusuncelerinizde hic bir ilerleme olmamis. Hala seviyorum ariyorum diyorsunuz. Kendinize layik gordugunuz adam bu mu bi oturup dusunun.

Evladın varmış ilk olarak onu düşün.onun böyle bir babası olmasını ister miydin? Ayrıca kendin de ifade ettin seni kullanıyormuş.kullandırma kendini.erkekler acimaz kullanır.iş kadında bitiyor.oo senin vazgeçmeyeceğinibbildiği için rahattır bile emin ol.ve kusura bakma da seni sahiplenmeyen birine bir süreden sonra tahammül edemezsin.ve işin açığı bir ilişkide hem bayan hem erkek rolünü üstlenirsen o iliski ilişki değildir.o adam gitsin kendi gibi birini bulsun.sende çocuğuna yazık etme
bugün mesaj attım o cevep vermedi ya içim nasıl acıyor çıldırıyorum arayayım diye ama yapmamaya çalışıyorum
çocuğumu çok seviyoum çok
biliyorummo çok aşağılık bir adam farkındayım ama karasevdaya tutuldum işte

X