kırık kalpler

konuyu tam olarak yazmamışsınki
yazarsan daha iyi bir şekilde yardımcı oluruz sana burda

kalbi kırılmış bi kız nasil ve nerden tamir etmeye başlamalı demek istedim

kendi kendini mi tamir edeceksin

seni mi tamir edeceklerler

sen mi birini tamir edeceksin

:uhm:-tatlicadiarzu-
kendi kendini onarakcaksan hiç uğraşma zaman ver kendine. zamanla kırıklıkların içi toz dolacak ve artık canın acımayacak. ara ara o tozlar yeni badireler sebebiyle yerlerinden kalkabilir. kırıklıklar geçmez ...:enbuyukkk:

birinin gönlünü alacaksan yaptığından pişman olduğunu karşı tarafın hissetmesini sağlayacaksın. ama kırıklığın tamamen geçmesini bekleme, geçmez :umursamaz:...

kendi kendimi tamir etmem gerek çünkü bi erkek tarafından çok feciiii bir şekilde kalbim kırıldı paramparça oldu resmen.artık herşeyden soğudum.n yapacağımı bilemeden dolaşdım durdum evin içinde bir de hergün finallerim var 3 gündür yemek yiyemiyorum,uyuyamıyorum kendimi nasıl toparlarım kalbimi nasıl tamir etmeye çalışmalıyım hiç bilmiyorum

üstüne git canım :delphin: ağlayacak gücün kalmayana kadar ağla.. ağlamaktan yorgun düşene kadar ağla.. git aile hekimine, anlat durumunu, sana hafif dozda Bi antidepresan verir.. melake gibi olursun.. yalnız o süreçte de ağlayamamak sinir Bozucu olur.. zor Bi süreç, hemen toparlanmalıyım diye düşünme, Birak Bi kaç hafta acı çek.. içinin zehri tamamen çıksın içinden..

offlayıp durma kendine gel biraz kalbin kırık olabilir üzülebilirsin ama sunu unutma bu dünyada hersey gelip geçici yarınlarını düşün, mutlu olacağın günlerini düşün. Bu dünyada herkez iyi ya da kötü şeyler yaşıyor önemli olan senın kendini bırakmaman. bunları düşünürsen iyice yıpranırsın gereksiz bence kendini üzmen hele ki bir erkek için boyle üzülüyorsan bisey diyemicem sana. sen kendine bak mutlu olabileceğin şeyleri yap zamanını iyi geçir. finallerinde varmıs bence derslerine bak. bende bir erkek arkadasım kalbimi çok kötü kırmıstı üzerine ayrıldık kendimi kaybettim 6 ay psikolojik tedavi gördüm kendimi kaybetmiştim ama yine de direndim bırakmadım kendimi tedavim bittiğinde herseyi unutmustum ama bir baktım o döndü tekrardan bana bende o bana yasattıklarından sonra onu reddettim arıyor hala ama umrumda bile değil. değmiyor güzelim hiç bisey için değmiyor. üzülme bu yüzden lütfen

bence ağlayıp sızlandıkça iş kötüleşiyor benim hep öyle oldu
kendini toparla hayata bağlan yeni insanlarla tanış çıkma kimseyle bi süre ama etrafın hep kalabalık
kafan hep meşgul olsun nasıl unuttuğunu bile şaşırırsın valla :)

kendi kendimi tamir etmem gerek çünkü bi erkek tarafından çok feciiii bir şekilde kalbim kırıldı paramparça oldu resmen.artık herşeyden soğudum.n yapacağımı bilemeden dolaşdım durdum evin içinde bir de hergün finallerim var 3 gündür yemek yiyemiyorum,uyuyamıyorum kendimi nasıl toparlarım kalbimi nasıl tamir etmeye çalışmalıyım hiç bilmiyorum

olanı kabullenmekle işe başlayabilirsin

sonunda ölüm olmadığını:lepi:

acılarının biteceğini:içelim:

sonra yeniden gönlünün coşacağını düşünopuyorumnanaktan

iyi gelecek. karamsar takılma. bunları mümkün olduğunca dışarda sokakta bir mekanda düşün...

için ferahlayacak. "ben bunları hak edecek ne yaptım" diye değil "yaşanması gerekiyormuş ve ben bu güç durumun altından kalkacağım" şeklinde düşünürsen bu durumu atlatman kolay olur

yazması kolay ama uygulaması zor biliyorum ama senin bunu başaracağına da inanıyorum:hooray:

önce kendinin farkına var...değerini, gücünü, yapabileceklerini...kendi kendine daha önce hayatında olmayan bir insanın gelip seni bu hale getirip gidemeyeceğini anlat...senin hayatın senin dünyan ve şunu unutma sen izin vermezsen kimse hayatına müdahale edemez..dünya da bir tek sen varsın, başrolsün yani, figüranlar gelir geçer seni ne kadar etkileyecekleri sana bağlı...

unutma sen en değerlisin....opuyorumnanaktan

desteğiniz için hepinize sonsuz teşekkür edrim :)yanımda birilerinin olduğunu bilmek durumu dahada kolaylaştırıyor :enbuyukkk::enbuyukkk:

Back
X