Saç Kesim Şekilleri Kırık makası nedir?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

buket2626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
91
0
36
Eskişehir
kızlar saçlarımın uçlarını incelttirmek istiyorumda ara makas diyorlar bende onu istemiyorum. kırık makası diye bir sey duydum hani bununla sadece uçlarını mı inceltiyolar nasıl bir sey?

Bahsettiğin şey şu resimdeki makas ise;

$55t30.webp

Bu çok güzel bir şey :D Hiç kısaltmadan kabarık ve çok olan saçlarını neredeyse düz fönlü duracak şekilde azaltıyor. Kestiğin yerden saçlarının bir kısmının gittiğini düşün, oranlı gittiği için sadece azalıyor, görünüşü değişmiyor. Ben bu makastan alıp kendim inceltmeyi düşünüyorum. Ya bakıyorum bazı kızlar topuz yapıyor, küçücük bir şey oluyor, ben topuz yapınca çok hacimli duruyor. Doyumsuz insan da kendinde ne yoksa ondan ister ya bazen inceltesim geliyor bu makastan alıp. Bu makasla neresini inceltirsen orasını inceltirsin :D Ucundan kesersen uçları incelir daha diplerden kesersen saçların azalır filan. Benim denk geldiğim kuaförler genelde bunu çok kullanmıyor. Sadece kesim bittikten sonra biraz kullanıyorlar. Ben diyorum saçım çok inceltin daha, olmaz o zaman saçların çok çabuk kırılır diyorlar. Ne alakası var bilemiyorum...

Back
X