Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kırık saç uçları :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
aynı konudan muzdaribim , hatta elimde makas ben alıyorum kırıkları , kuaföre gdersem alacak 5 karış biliyorum :KK14: çare yok ne yapsak bilemıyorum

valla herşeyi denedim zeytinyağı, bakım kremleri vs ama düzelmiyo. uzatana kadar ne çektim ben bu saçı kuaför kıyacak bu saçlara :)

saçlarım belimde kestirince nekadar kalır kuaföre bağlı. ama kestircem herhalde hiç uzamıyo çünkü
canım demek istediğimkırıkların saçlarının neresinden başlıyo böyle 1-2 karış dalan mı yoksa daha mı az o bakımdan dedim ona göre kestirince ne kadar saçının kaldığını analayabilirsin

1 karış kadar var. gerçi kırıklarını aldırdım diyelim sonra yine mecbur düzleştirici kullancam yine kırılcak :.)

yada saç düzleştirici kremlerden yada hindistan cevizi yağını kullanabilirsin bende yeni öğrendim bu yağın saçı düzleştirdiğini :))

Herşeyi denedim diyorsunuz, bu normal saç bakım veya maskeleriyle olacak bir şey değil. Ben de hepsini denedim ama keratin yüklemesi kadar hiçbirinden sonuç alamadım. Şimdi keratin bakım yaptıktan sonra, kırık falan öyle azaldı ki, yok denecek kadar az. onlarda 1-2 ayda geçer diye bekliyorum. Bence kestirmek çare değil, yine fön çekeceksin yine kırılacak. Keratin kaplama ile saçları korumak zorundayız.

X