Siyaha boyayınca nasıl zarar gördü ki anlayamadım hani genelde açınca kırık ve yanma oluyor ya, yani kısa vadede çözüm yok siz elinizden geldiğince doğal maskeler yapmaya çalışın.
Ben daha dün saçlarımı 2.0' a boyadım, herhangi bir yanma veya kırılma şikayetim olmadı ama size güzel bir öneri verebilirim.
Dax supergro + zeytinyağı + hint yağı (az koyum çok yoğun bir yağ) bu karışımı diplere ve uçlara her 3-4 günde bir maske yapıyorum inanılmaz faydalı.
Uçları için her gün zeytinyağı (çok az emeceği kadar) sürüyorum, her gün size şaşırtıcı gelebilir ama benim saçlarım o kadar kuru ki hemen emiyor ama kırılma sorununu neredeyse 0'a indiriyor, uçlara mutlaka ya krem ya yağ sürülmeli ki kurumasını önleyerek kırılma problemini yok etmeye çalışalım.
Doğal sprey yapmayı düşünüyorum son günlerde, aktara gidip biberiye otu alacağım içine belki birkaç damla vitamin vs de korabilirim bunu da sadece uçlara uygulayacağım, Brezilya'da bütün kadınlar her saç bakım ürününün içine biberiye otu atıyor gerçekten de çok faydalı uçlar ve kökler için.
Özetle biraz sabredip doğal yolları alışkanlık haline getirin.