Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kirik ve yanmis saçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Arzu_12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
144
51
98
38
Kizlar yardımınıza ihtiyacım var
Saçlarımı siyaha boyadım coook fazla kırıldı zaten ince telliydi suan daha da fena gözüküyor hem dökülüyor hemde parça parça kırılıyor cok cansiz saclarim.
Sacima dokunmaya korkuyorum uçlarını kestirdim ama duz degil cok azaldı saclarim hep heryerde farkli boyda kırık kırık saclar anca uzaması lazim yeni saclar geldikçe sık sık ucundan kestireceğim.
Ama dokulmemesi icin ne yapmam lazım birde saçlarımın güçlenmesi için fikirlerinize ihtiyacim var.lutfen yardim edin o kadar pişmanım ki boyadiğima

Merhaba bakım maskeleri falan var ama geçici çözüm tabiki bence cildiyeye görünün dökülme için şampuanlar var ciddi anlamda faydası oluyor hem daha ekonomik

Siyaha boyayınca nasıl zarar gördü ki anlayamadım hani genelde açınca kırık ve yanma oluyor ya, yani kısa vadede çözüm yok siz elinizden geldiğince doğal maskeler yapmaya çalışın.
Ben daha dün saçlarımı 2.0' a boyadım, herhangi bir yanma veya kırılma şikayetim olmadı ama size güzel bir öneri verebilirim.
Dax supergro + zeytinyağı + hint yağı (az koyum çok yoğun bir yağ) bu karışımı diplere ve uçlara her 3-4 günde bir maske yapıyorum inanılmaz faydalı.
Uçları için her gün zeytinyağı (çok az emeceği kadar) sürüyorum, her gün size şaşırtıcı gelebilir ama benim saçlarım o kadar kuru ki hemen emiyor ama kırılma sorununu neredeyse 0'a indiriyor, uçlara mutlaka ya krem ya yağ sürülmeli ki kurumasını önleyerek kırılma problemini yok etmeye çalışalım.
Doğal sprey yapmayı düşünüyorum son günlerde, aktara gidip biberiye otu alacağım içine belki birkaç damla vitamin vs de korabilirim bunu da sadece uçlara uygulayacağım, Brezilya'da bütün kadınlar her saç bakım ürününün içine biberiye otu atıyor gerçekten de çok faydalı uçlar ve kökler için.
Özetle biraz sabredip doğal yolları alışkanlık haline getirin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…