- 7 Ağustos 2017
- 182
- 54
- 28
- 35
- Konu Sahibi meloselo0310
kırıkkalede yaşayıp hamile olanlar doktorunuz kim??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüksek İhtisas Hastanesi Münevver Zehra Davutoğlu en iyi dr okırıkkalede yaşayıp hamile olanlar doktorunuz kim??
Merhaba zeynep Hanımdan memnun kaldınız mi ? Nasıldı tam olarak anlatirmisiniz bende o doktora gitmeyi düşünüyorum. Eşiniz muayeneye girebiliyomu bir de randevuyu gittiginiz de aynı gün ordan mi aldınızBende bugün yaşam hastanesine gittim zeynep hanım ilgiliydi ilk muaynemizdi
Anladım ilgilenmesi önemli zaten ben devlet hastanelerinde ki gibi bi aceleye gecistirmeye gelmesinden korkuyorum. Ultrason nasıl peki renkli çekiyor mu onu gördünüz mü acaba.benm de ilk biraz endişeli ayrinticiyim merak ediyorum haliyle.:)Evet aynı gün gidip randevu alıp muayne olabiliyorsunuz eşiniz de yanınızda girebiliyor ben çok memnunum kendisinden ama herkesin beklentisi farklı tabi ultrasonda detaylı ölçümler yapıyor herseyine iyice bakıyor
Yavuz şimşeğe gidin renkli ultrasyon içinAnladım ilgilenmesi önemli zaten ben devlet hastanelerinde ki gibi bi aceleye gecistirmeye gelmesinden korkuyorum. Ultrason nasıl peki renkli çekiyor mu onu gördünüz mü acaba.benm de ilk biraz endişeli ayrinticiyim merak ediyorum haliyle.:)
yavuz şimşeği çok duydum evet. aslında ben tekin kaleye gidiyorum ama sürekli muayene ücretleri zorlayacağı için değiştirme kararı aldım. bildiğim kadarıylada yavuz şimşek daha pahalıYavuz şimşeğe gidin renkli ultrasyon için
yeni gidip sordum ama 50 dediler özel sigorta ile 15 miş muayene ücreti zeynep hanıııma gitmeyi düşünüyorumYaşam 60 tl testler hariç
gözünüz aydın çok geçmiş olsun benmde başta sıkıntılı gibiydi ama çok şükür şuan iyiYavuz şimşek 300 tl evet ama tamamen güvendesiniz ben riskli gebelik geçirdim o adam sayesinde bebeğimi kucağma aldm ve rahmim alınmadı çok şükür
özel sigortan varsa evet ben yaptırıyorumYaşamda mi 15 mis muayne ücreti
eşinizin varsa sizede yaptırıyo yada yoksa direk alianx sigortaya yaptırabiliyosunuz ücreti süresi açıklamaları onlarda var ama tek sıkıntı sanırım doğum ücretini karşılamıyor hamileyken yaptırdığımız için. hamile kalmadan 1 sene önceden özel sigorta olması gerekiyormusNasıl yapılıyor