Kırıkkale en iyi kadın doğum doktoru kim

Evet aynı gün gidip randevu alıp muayne olabiliyorsunuz eşiniz de yanınızda girebiliyor ben çok memnunum kendisinden ama herkesin beklentisi farklı tabi ultrasonda detaylı ölçümler yapıyor herseyine iyice bakıyor

Evet aynı gün gidip randevu alıp muayne olabiliyorsunuz eşiniz de yanınızda girebiliyor ben çok memnunum kendisinden ama herkesin beklentisi farklı tabi ultrasonda detaylı ölçümler yapıyor herseyine iyice bakıyor
Anladım ilgilenmesi önemli zaten ben devlet hastanelerinde ki gibi bi aceleye gecistirmeye gelmesinden korkuyorum. Ultrason nasıl peki renkli çekiyor mu onu gördünüz mü acaba.benm de ilk biraz endişeli ayrinticiyim merak ediyorum haliyle.:)

Anladım ilgilenmesi önemli zaten ben devlet hastanelerinde ki gibi bi aceleye gecistirmeye gelmesinden korkuyorum. Ultrason nasıl peki renkli çekiyor mu onu gördünüz mü acaba.benm de ilk biraz endişeli ayrinticiyim merak ediyorum haliyle.:)
Yavuz şimşeğe gidin renkli ultrasyon için

Yavuz şimşek 300 tl evet ama tamamen güvendesiniz ben riskli gebelik geçirdim o adam sayesinde bebeğimi kucağma aldm ve rahmim alınmadı çok şükür

Nasıl yapılıyor
eşinizin varsa sizede yaptırıyo yada yoksa direk alianx sigortaya yaptırabiliyosunuz ücreti süresi açıklamaları onlarda var ama tek sıkıntı sanırım doğum ücretini karşılamıyor hamileyken yaptırdığımız için. hamile kalmadan 1 sene önceden özel sigorta olması gerekiyormus

Back
X