Kırıkkale Hastane

f_tugce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
159
25
98
İyi günler arkadaşlar kırıkkalede hangi hastanelere gidiyorsunuz? Hangi hastanelerde doğum yaptınız?

İyi günler arkadaşlar kırıkkalede hangi hastanelere gidiyorsunuz? Hangi hastanelerde doğum yaptınız?
Bende sanırım kırıkkaleye taşınıcam, orada doktora gitmem lazım iyi bir doktor bildiğiniz var mı
?X

Ben devlet hastanesine gittim ve orada doğum yaptım bir sıkıntı yaşamadım şükürler olsun doktorum berk beydi ama doğumu ebeler yaptırıyor sadece sezeryan olursa kendi giriyor sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olurum

Yüksek ihtisas di gittiğim kırıkkalede özel hastane malasef bir tane o fa özel sayılmaz ama illa öyle olsun derseniz o da yasam hastanesi birde hangi ilden geliyorsunuz

Ankaradan geliyoruz özel muayene de olabilir.erkek doktor istemiyorum. Kadına daha yakin olurum. Ha tabiki sağlık öyle cahillik de yapmam :)

Ankaradan geliyoruz özel muayene de olabilir.erkek doktor istemiyorum. Kadına daha yakin olurum. Ha tabiki sağlık öyle cahillik de yapmam :)
Bizde ankaradan gelmiştik kırıkkale çok fazla özel muayene yok hele kadın benim bildiğim bir tane erkek doktor var özel muayenesi var ilgisinde güzel ga yok derseniz devlet hastanesinde kadın doktorlar var

İsterseniz tlf numaranızı verin özelden whatshap üzerinden konuşalım

İsterseniz tlf numaranızı verin özelden whatshap üzerinden konuşalım
Bizim kırıkkale taşınma isi iptal oldu ankarada kalacağız yine de numaramı atayim olursa değişir haberleşiriz. Çok tesekkur ederim :)

Merhaba Tuğçe hanım doğumunuzu Kırıkkale yükses ihtisasta Berk Bey yapmış ben de bu doktoru düşünüyorum da doktordan Ve hastaneden memnun kaldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…