kırıla kırıla kırılcak ne kalp kaldı ne duygu yinede vazgeçemiyorum :(

AAB

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
61
0
16
İstanbul
Sevgilimi çok seviyorum bir zamanlar 3 ay öncesine kadar oda seviyodu takip edenler yazılarıı bilir defalarca ayrıl barış yaptık gerçi ayrıl barış da söylenmez buna küslük diyelim.
o bana aşık değil artık beni çok kırıyo üzüyo yıpratıyo.Aşık olmadığını düşüncelerinin değiştiğini kendi söylüyo hoş söylemesede ben biliyorum hissediyorum ve görüyorum. aynı şehirlerde olsak bunları böyle yaşamam sorunlar biterdi biliyorum.
kızlar kısacası ben onu tekrar aşık etmek istiyorum bana bi çare günlerdir böyle soğuk olmamızdan çk sıkıldım 2 gün sonra onun yanına gidiyorum ayrıca napıyımda onu kazanıyım?

Bir ilişki küs barış küs barış gidiyorsa iki tarafı da bitirir, durumunu anlıyorum aynısını yaşamıştım ama sonradan güçlü olmayı ve resti çekmeyi bildim. Bunu yapabilmek zorundasın yoksa ömür boyu üzülen sen olursun, onu nasıl geri kazanayım diye değil de, hayata nasıl ve nereden geri başlayayım diye düşünmelisin bence.
Huzurlu ve mutlu olmak varken kafamızın dengi birini bulmak varken, sorunlu bir ilişkide takılmayı -ama vazgeçemiyorum- diyerek kendimiz iyice beter ediyoruz.

Kimse vazgeçilmez değildir, vazgeçemiyorum diye biz kendimizi sakinleştiriyoruz.

Bunu yaşamadan da anlamak imkansız...

Bakın şu an evliyim ve eşimle ayda yılda bir tartışırız, bu da normal zaten, huzurum da yerinde mutluluğum da, bir ilişki yürümüyorsa zorlamanın anlamı yoktur. Yürümez. Çünkü küs barış küs barış ilişkide saygı sevgi kalmaz, onu canlandırmak da imkansız derecede zordur.

çekip gitmkten başka çaren yok, onu kazanmaya çalıştıkça bunaltıp daha da itebilirsin, çırpınırken batrmamak adına gitmen en güzeli o zaman kıymete binip geri dönmesi daha muhtemel...erkek bu şekilde diyorsa zaten içinde birşeyler bitmiştir. hayırlısı olsun

Biraz sizde uzak durun, belki sizi özler eskisi gibi olmak ister. İlginiz bunaltmış olabilir.

Duygularının değiştiğini söylüyrsa bazı şaeylar zaten bitmiş demektir.
Yanına gideceksin, sonra yine döneceksin araya mesafe girecek.
İlişkinin temeli çok sağlam değilse mesafeler ve küslükler bezginlik yaratıyor ve sonuç kaçınılmaz oluyor.
Fazla üstüne gitme , oluruna bırak ..

bilmem farkındamısın bu davranışlar ayrılmak isteyen erkek davranışı, ama cesaret edemiyo, sana soğuk davranıyo açık açık aşık değilim değiştim diyo, bekliyo ki sen ayrıl ama sen ısrarla üstüne düşüyosun ayrı şehirlerde olduğunuza göre sadakat bekleme artık bu ilişkiden

onun beni aldatmayıcağına güvencim tam yani buna onunda sözü var . ben onu tekrardan istiyorum yani bana bağlansın illa benim yaşadığımı yaşayan vardır çevrenizde belkide siz yaşadınız sonra nasıl tekrar kazandınız

Eger ılıskınız bu sekılde gıdyorsa bu ılıskıden hıc bır yol olmaz
Kendını uzmekten baska bı halta yaramıyosa ask sewgı bu olamaz
Hem senı ıstemeyen bırı ıle bırak ayrıl kımpısman olsun ne kaybettını anlasın
Sen bunsekılde yaparsan hıc bısıyın farkına varamaz
Ayrıca bınsure canın acır kendıne gelırsın onsuz olamam dersın ama hayat onsuz olur kalbın ve bogazın arası bı yerde ara ara nutkun tutulur kı karsna bırı cıkar onu seversın gerıye donup baktım da ben ne aptalmısım dersın ve bı tebessum gelır

Yasayan bırımolarak ayrıl derım

Cok sewsende kımseye guvenme kesınlıkle lutwen söz dıye bır sey yoktur erkekle kadın arasında yerı geldı hangımız beyaz yalan solemedık

biten bir aşkı yeniden alevlendirmek pek de kolay değil bana kalırsa..
biraz köz kalmalı ki insanda yeniden tutuşabilsin...

kendisinin yanına gittiğinizde olduğunuzdan farklı davranın, daha ılımlı sakin bir kadın olarak konuşun.
cıvığını çıkartmadan tam tadındayken artık kalkmanız gerektiğini söyleyin..

biraz böyle ağır bir havanız olsun...
biterse de saygı duyacağınızı ama kendisini sevdiğini söyleyin..

yani birazcık yalvarmaktan vazgeçin..
yorgunluğunuzu hissettirin... hala da düzelmiyorsa artık üstelemeyin..

kafasında bitirdiyse bu ilişkiyi ağzınızda kuş da tutsanız olmuyor...

Onu kendime tekrar aşık etmek istiyorum demek ne demek ya

Bu birinin zorlaması ile olacak birşey mi ?

Seviyorsa sevsin, sevmiyorsa yol ver gitsin

Yoksa ömrünün sonunda dek peşinden koşmaya devam edersin

Son düzenleme:
sanki madde bağımlısı olmuş gibi bir erkeğe bağımlı olmayın ya..

biraz gururlu olun sizi sevmeyeni,istemeyeni sizde istemeyin..

çok mu zor seni sevmeyen birinden vazgeçmek..yazık çok yazık..

Son düzenleme:
ayrıca benim başıma geldi 5 yıllık sevgilim benden soğuduğunu sıkıldığını söyledi, aramıyordu,sormuyordu sonra bi gün dedi ki senden ayrılıcam ama ağlarsın diye ayrılamıyorum ben yine sesimi çıkaramadım ah işte çocuüum o zamanlar sonra o gece bir mesajla bitirdi 5 yılı. cevap dahi yazmadım. 1 hafta sonra aradı açtım ağzıma geleni söyledim, emin olmalıydım birdaha aynı şeyi yapmıycana günlerce gecelerce harap etmiştim çünkü kendimi bir daha aynı acıları yaşayamazdım . 3 ay süründürdüm her gün aradı mesaj çekti ağladı zırladı vs vs 3 ay sonra tamam dedim barışalım yeniden başlayalım. bide ne göriyim ben soğumuşum sıkılmışım meğer.elini dahi tutasım gelmedi o kadar. Sonrada yoluma baktım. 1 yıl geçmeden evlilik haberi geldi , hayırlı olan buymuş dedim hangi ara buldu da sevdide hazırlandı da evlendi.

ayrıca benim başıma geldi 5 yıllık sevgilim benden soğuduğunu sıkıldığını söyledi, aramıyordu,sormuyordu sonra bi gün dedi ki senden ayrılıcam ama ağlarsın diye ayrılamıyorum ben yine sesimi çıkaramadım ah işte çocuüum o zamanlar sonra o gece bir mesajla bitirdi 5 yılı. cevap dahi yazmadım. 1 hafta sonra aradı açtım ağzıma geleni söyledim, emin olmalıydım birdaha aynı şeyi yapmıycana günlerce gecelerce harap etmiştim çünkü kendimi bir daha aynı acıları yaşayamazdım . 3 ay süründürdüm her gün aradı mesaj çekti ağladı zırladı vs vs 3 ay sonra tamam dedim barışalım yeniden başlayalım. bide ne göriyim ben soğumuşum sıkılmışım meğer.elini dahi tutasım gelmedi o kadar. Sonrada yoluma baktım. 1 yıl geçmeden evlilik haberi geldi , hayırlı olan buymuş dedim hangi ara buldu da sevdide hazırlandı da evlendi.

evet çok zor ne yazıkki. hep benim ilerde mutsuz olcağımı düşünüp aklına öyle endeksledi ailesi beni istemiyoda.s ben buna ragmen tamam dedim ailesi aklına girdi çocuğun bana aşkı gitmiş olabilir ama oda beni seviyo. ya nasıl desem ayrılalım diye konuşuyoruz genelde gitmek istiyosan git diyo bende gidiyorum ama sonra susmuyoruz. anlatabiliyomuyum beni istiyo oda konuşuyoruz konuşuyoruz sonra yine olay aşkıma dönüyo tamamen beni istemese susardı. sanki ortada kaldı ailesi ve ben aramda onlara laf söyleyemiyo beni üzüyo.s bende vazgeçmiyorum vazgeçmemde sevmeyen insan aramaz sormaz bugün kalktım iki tane mesaj bitanemli yazmış.

bana kalırsa;
birşeyleri düzeltmeye çalışırken olan sizi olacak
üzülüp yıpranıcaksınız ve elinize hiçbirşeyde geçmicek
açık açık söylemiş artık aşık olmadığını
zor fakat size düşen bu ilişkiyi bitirmek

daha siz sevgiliyken ailesiyle sizin aranızda kalmış ve üstüne üstlük ailesi seçip size sırt çevirmiş ,bugün seviyorum ,yarın sevmiyorum diyen bi adama aşıksınız.

sonu yok bu aşkın ben sana söyleyeyim kendi yolunu çizmen en hayırlısı..

Bu fılmın sonu barız bellı ayrılık yanı ne edsen kendıne edersın

İşte bir tane daha sevgili kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama sana nedense kardeşim diyesim geldi.
Bu bahsettiğin konu çok tanıdık geldi bi yerlerden, bak şimdi sen bana kızma ama at gözlükleriyle bakıyorsun çünkü aşıksın çünkü bağlanmışsın belki bunun adı sevgi bilemem ama aşık olan her insan gibi o gözlüğü takmışsın göremiyorsun gerçekleri. Arkadaşlara katılıyorum bu ilişkinin bence sonu olmaz olsa bile diyelim devam ettiniz nişanlandınız evlendiniz, o zamanda aynı böyle olursa sen o zaman yine bana aşık olsunmu diyeceksin. Üzgünüm öyle olmuyor canım. Yol yakınken kendini onda adamamışken bitirmelisin yoksa çok canın yanar.
Seven hiç bir erkek sevdiğine uzak kalamaz. Bir insan hayatındaki insana uzak olmuşsa bil ki yüreğinde yanan sevda ateşi değil, alışkanlığın verdiği bir duygudur sadece ...
Nys kısaca bu çocukta sana fayda gelmez, gençliğini yer bitirir boşver bitir gitsin. kimseyide kendine aşık etmeye çalışma bırak gerçekten aşık olan biri kendi bulsun seni.....
Sevgiler....

Aşık olmayan birini kendinize zorla aşık edemezsiniz...Ne zaman öğreneceksiniz bunu? Aşk böyle basit bir şey mi yahu?

Aşık etmek yerine, sana aşık olmadığını kabul edip hayatına bir yön versen nasıl olur?
Enerjini boş yere değil de kendin için harcamış olursun böylece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…