kırılan gururum

Belki o istediği zamanlarda sen hazır hissetmediğin için gitmedn diyedir üstüne düşme, sen belilrtmşsin herşey ona kalmış

evde tanışalım demedimki ben ama :19:
ciddi olması konusunda hiçbir şüphem yok , erkek arkadaşımdan fazlasıyla eminim,evlenelim dediğinde nasip kısmet deyince ben bozulan biridir kendisi :37:
off ne düşünüceğimi şaşırdım gerçekten,anneler gününde doğum gününde mesajlarımla hediyelerimle daima yanında yanında oldum annesinin,karşılık beklemeden yaptım hepsini,ama bu durum gerçekten canımı fazlasıyla sıktı

Canım o anlamda söylemedim yani evle ilgili sıkıntı derken ailevi bir sıkıntı olabilir.

yaklaşık 2 senedir erkek arkadaşımla beraberim,annesi sürekli benimle tanışmak istediğini dile getirirdi . yani aslında erkek arkadaşımın bana yansıttığı böyleydi , bugün erkek arkadaşıma kendimi hazır hissettiğimi annesiyle tanışabiliceğimi söyledim,erkek arkadaşımsa bunu sonraya ertelememiz gerektiğini söylediği sebepsiz,kendimi çok aptal hissediyorum,o an içinde bulunduğum duruma yanıyorum , ben planlar kurarken heves ederken aldığım cevap karşısında müthiş hayal kırıklığı oldu haliyle , sizce annesi istemiyor mu benimle tanışmak , ya da her şeyden önce benim şimdi nasıl tavır takınmam gerekiyor ? :47:

ben burada kırılan dökülen gurur yapacak bir durum göremiyorum...kocaman kadın ben cağırdıgımda gelmedın sen cagırdıgındada ben kabul etmıyorum olaylarına girecek değil diye düşünüyorm..belki ailevi problemlerı vardır.. sağlık problemi vardır ya da başka bir şey ,hemen seni istemediğine nasıl karar verebilirsin ki senın bundan sonra yapman gereken şey normal davranmak

bence önyargılı davranıyorsun. sadece tek taraflı düşünüyorsun.

madalyonun diğer yüzü de var. yani belki kadının işi çıktı. belki arkadaşın senin tanışmak istediğinden hiç bahsetmedi. belki kadının bir programı, önceden verilmiş bir sözü vardı.

sen hiç bunları düşünme. erkek arkadaşına belli etme.

zamanı geldiğinde tanışırsın. sen flörtün tadını çıkarmaya bak. bu günlerin heyecanı bambaşka oluyor, inan bana.

sordum .. sormaz olur muyum hiç :41: yanlış ifade ettiğini annesinin benimle gerçekten tanışmak istediğini söyledi,ama ben sindiremiyorum,hala tavırlıyım,böyle bir durum nasıl yanlış ifade edilirki,daha nasıl el üstünde tutmam gerekiyor annesini anlamadım.annesi gerçekten tanışmak isteseydi tanışırdı diyede düşünüyorum.bilmiyorum sanırım bundan sonra kendimi geri çekicem :54::54:

Siz Annesini daha tanismadan nasil el üstünde tuttunuzki?
Aha Kaynanadindan nefret edecek bir gelin adayi daha!!!

Back
X