Kırılan Kalbi Onarmak

benimyolum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2015
165
58
34
Merhaba kızlar, lütfen yardım edin bana ne yapacağımı bilemiyor haldeyim. Hemen konuya gireyim. Benim 2,5 sene önce bir sevgilim vardı. Kendisi beni çok ama çok sevdi, ben onu o zaman gözüme batan birtakım davranışlarından ötürü bıraktım. Ayrılma sebeplerim şimdiki aklımla değerlendirdiğimde oldukça eften pütfen sebepler. Küçük küçük davranışlarından soğudum ve ilişkimiz bitti. Kendisi bitmemesi için çok çabaladı, fakat bilmiyorum basiretim bağlanmış gibiydi, onu dinlemedim hiç.

Gelelim bugüne. Kendisiyle kötü ayrılışım içimi rahatsız ettiğinden tekrar iletişime geçtim, bu kez ara ara görüşmeye başladık. Küçük buluşmalar, mesajlaşmalar... Bu konuşmalarda bana gönlünü almamı istediğini hissettirdi. Yani benden bir adım bekliyor gibiydi. Bu arada ayrı olduğumuz sürede hayatına kimse girmedi. Ben onun ilk sevgilisiydim. Bu buluşmalarla beraber ben de bir şeyler hissettiğimi fark ettim. Hislerimden emin olmaya başladım. Bu emin olma sürecinde sevgili gibi güzel anlar geçirdik. Sarılmalar, el ele olmalar, sarmaş dolaş film izlemeler... Sonra kendisi şehir dışına çıktı. Şehir dışına çıktığı süreçte benden biraz uzaklaştığını hissettim, ben de biraz tepki verdim, sevgili gibi hissediyordum çünkü biliyordum artık onu istediğimi. Ben tepki verince kendisi uzuun bir konuşma yaptı, bazı şeyleri aklından çıkaramadığını, benimle olursa kendisine saygısının azalacağını ama beni hala sevdiğini söyledi. Ben kararımdan eminim dedi ve konuşmayı kesti. Ben tabi çıldırdım, o kadar sevgili gibi vakit geçirdikten sonra böyle bir şey beklemiyordum. Ve emindim kendimden, tekrar bırakmayacağımdan. Bir şekilde karşısına çıktım bu konuşmadan sonra, oturduk bir yerde. Anlatmaya çalıştım değiştiğimi. Sarıldık yine birbirimize elimi tuttu, zaman ver bana dedi. Zaman ver bana dedikten bir hafta sonra kırıcı bir şekilde konuşmayı tamamen kesti bu sefer.

Ve 3 haftadır konuşmuyoruz. Ama ben delirmiş gibiyim bir türlü aklımdan çıkaramıyorum. Beni bu kadar yıl seven unutamayan adam, sevgili gibi vakit geçirip beni nasıl böyle bırakır anlamıyorum... Kendisi çok çok duygusal biri. Ortak arkadaşlarımızla konuştum, bana karşı boş olmadığını ama onu bırakmış olmamı kaldıramayacağını söylemiş onlara. Eğer kırıcı davranmasaymış, yumuşak dursaymış dayanamazmış, net olmak için bana kırıcı davranmış. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Onu tekrar bırakmayacağımdan, düşüncelerimden, duygularımdan eminim. Onu buna ikna edemiyorum. İkna etsem de bir erkeklik gururudur tutturmuş, ne yapacağım bilmiyorum. Sevgili gibi vakit geçirdikten, bu kadar mutlu olduktan sonra, şimdi de bana karşı boş olmadığını duyduktan sonra arkamı dönüp gidemiyorum. Ben şimdi bu adama ne yapayım? Yardım edin lütfen. Bu arada kendisi yengeç burcu.

Valla bekleseniz dönmez mi geri :KK43: belki döner ya. Siz ona onu beklediğinizi ve kesinlikle değiştiğinizi söyleyen bi msj atin ama cok cok da ustune gitmeyin. Ben dönebilir diye düşünüyorum

Ben beni terk edip 2,5 yıl sonra geri dönen biri ile asla görüşmem. Aradığını bulamamış geri dönmüş diye düşünürüm.

Çok haklısın. Ama aradığımı bulamamak gibi bir durum olsa gerçekten bırakırım bu işin peşini, kendisinden vazgeçmiş olurdum çoktan. Fakat o kadar basit değil benim için. Çok güçlü şeyler hissediyorum ve bundan sonraki geleceğimde onu görmek istiyorum. Onu buna nasıl ikna edebilirim bilemiyorum. Gerçekten değiştiğimi ve olgunlaştığımı hissediyorum, hayata bakış açım, ilişkilere bakış açım, beklentilerim çok değişti. 2,5 yıl önceki kız değilim artık. Ve o da bana karşı hala bir şeyler hissettiği için, belki de hayat arkadaşım olacağına inandığım adamdan vazgeçmek istemiyorum...

Adam senin onun sana yaşattırdıklarını sana yaşatmak istemiş sanırım :KK14:
Nereden biliyorsun kimle çıkmadığını hiç inandırıcı gelmedi 3 yıl arkandan yas mı tutmuş yani.

Valla bekleseniz dönmez mi geri :KK43: belki döner ya. Siz ona onu beklediğinizi ve kesinlikle değiştiğinizi söyleyen bi msj atin ama cok cok da ustune gitmeyin. Ben dönebilir diye düşünüyorum

Açıkçası beni ikinci kez bırakışının ardından çok çok kırıldım ve ağır bir mesaj gönderdim :KK43: Yaşadığı şeylerin arkasında duramamakla, ya da hissetmediği şeyleri yaşamakla suçladım onu. O mesaj çok ağırına gitmiş. Ama ben de çok çok kırıldım kırıcı konuştu çünkü. Çok anlam yüklemiştim ben aramızda geçenlere, bir kız olarak gururum incindi yaşananların boşa gitmesine. Bekliyorum şimdilik... Bir adım atmadım. Ortak arkadaşlarıma üzülüyor mu demiş, çok üzgün olduğumu söylemişler. O da ben de üzüldüm kırıcı konuştuğum için ama net olmak zorundaydım yoksa dayanamazdım demiş. İkimizin de ortak çok yakın bir arkadaşım konuşacak onunla. Muhtemelen yine aynı şeyleri söyleyecek. Acaba son bir kez karşısına çıksam mı diye düşünüyorum, bilemiyorum...

Adam senin onun sana yaşattırdıklarını sana yaşatmak istemiş sanırım :KK14:
Nereden biliyorsun kimle çıkmadığını hiç inandırıcı gelmedi 3 yıl arkandan yas mı tutmuş yani.

Evet canım ortak arkadaşlarımız var onlardan biliyorum. Bir kızla konuşmuş ama sevgili olmadılar, bana senin yüzünden düşman oldum bütün kadınlara, atlatamadım çok uzun süre dedi. Kızla konuşması da eski sevgilim onla sevgili olmak istemediği için bitmiş.

Zamana bırakın ve pek üstüne düşmeyin.aramayın ve sormayın da...size karşı olan Duygularını idrak edebilsin,hayatındaki yerinizi fark edebilmesi adına....
Tavsiyem pek Ümit bağlamayın,olumsuz neticelenebilir ilişkiniz

Pek güzel intikam almış...

İntikam meselesini ben de düşündüm. Ama intikam alacak bir karakterde bir adam değil. Çok duygusal bir adam. Elimi tutarken, sarılırken rol yapıyor gibi değildi. Bilmiyorum inanmak istemiyorum intikam olduğuna.

Zamana bırakın ve pek üstüne düşmeyin.aramayın ve sormayın da...size karşı olan Duygularını idrak edebilsin,hayatındaki yerinizi fark edebilmesi adına....
Tavsiyem pek Ümit bağlamayın,olumsuz neticelenebilir ilişkiniz

Ortak arkadaşlarım aklıyla kalbi arasında kaldığını söyledi. İkisi arasında sıkışmış dediler. Benim anladığım kadarıyla, yeni bir hayata başlamak istiyor artık, benim onun için yanlış kişi olduğumu düşünüyor. Beni sevse de kendi kendine dönecek gibi değil. Bir inandırabilsem onu artık bırakmayacağıma... Bekleyip tamamen kaybetmekten korkuyorum. Bu bekleme sonunda bana karşı hislerinin de bitmesinden.

uzun uzun bi mektup yazıp gönder neden ayrıldğnı ve neden tekrar brlikte olmk istediğini.en sonunda da net bi cvp beklediğini yaz göndr

uzun uzun bi mektup yazıp gönder neden ayrıldğnı ve neden tekrar brlikte olmk istediğini.en sonunda da net bi cvp beklediğini yaz göndr

Bu fikir çok hoşuma gitti evet yapabilirim bunu. Çok güzel bir fikir çok teşekkür ederim. Peki sence dönme ihtimali var mı?

Benim düşüncem bu ben kabul etmezdim, hep acaba gene aynı şeyler olacak mı diye düşünür ve mutlu olamazdım. Sende zamana bırak istersen. başka yapacak birşey yok ki.

Benim düşüncem bu ben kabul etmezdim, hep acaba gene aynı şeyler olacak mı diye düşünür ve mutlu olamazdım. Sende zamana bırak istersen. başka yapacak birşey yok ki.

Peki bunu görebilmek için bir şans vermez miydin en azından? Çok çabaladım çünkü. Çok.

Ortak arkadaşlarım aklıyla kalbi arasında kaldığını söyledi. İkisi arasında sıkışmış dediler. Benim anladığım kadarıyla, yeni bir hayata başlamak istiyor artık, benim onun için yanlış kişi olduğumu düşünüyor. Beni sevse de kendi kendine dönecek gibi değil. Bir inandırabilsem onu artık bırakmayacağıma... Bekleyip tamamen kaybetmekten korkuyorum. Bu bekleme sonunda bana karşı hislerinin de bitmesinden.

Işiniz zor, aklı Karışık ve nasıl hareket edeceğini bilmeyen birisi var karşınızda....
Haliyle siz de nasıl tepki vereceğinizi kestiremiyorsunuz bundan dolayı
Anlattıklarınız pek umut vaat etmiyor,Vazgeçin de diyemiyorum bana Yazmış olduğunuz cevaptan dolayı...
sadece Sabır ve kolaylık diliyorum size...inşallah Hayırlısı ile sonuçlanır

güzel intikam almış gercekten
sen benı 2.5 yıl önce bıraktın şimdi ne oldu da geri döndün aradığını bulamadın mı demek istemiş sana..
ben olsam kendimi çok küçük hissederim .
biri benı terk edıcek eften püften sebeplerle. araya 2.5yıl zaman giricek sonra gelıcek sevgili olmak istiycek.. seve seve de kullanır sonra da bırakırım belkı de onun hakkında ciddi düşünemem.

X