Kırıldığınızı nasıl belli ediyorsunuz ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
-Ben samimiyetsiz özürlerini kabul ettim defalarca olmadı.
-"Kalbimi kırıyorsun", "kırıldım" dedim olmadı.
-Onun benle konustuğu saygısız dilden konuştum (Tabi bir yere kadar devam edebildim.) olmadı.
-Ağladım, ağlama be dedi.
-Yüz yüze insan gibi konuşalım dedim bağırdı çağırdı.
-Somuttum benle aylarca görüşmedi..(mahkeme duvarı gibi suratımı görmek istememiş.)
-Derdimi hislerimi anlatmaya çalışım kavga çıkarma, zırvalama dedi.
- "Kendimi çok değersiz hissediyorum." dedim kayıtsız kaldı.
Zorladım, gönlümü al diye ısrar ettim "Ne yapacağımı bilmiyorum." dedi.(Ama beni kırmasını biliyor)

Tüm bu çabalarımın hepsinde de aynı umursamaz cevabı aldım: "Ben sana ne yaptım ki?"

Bazen olmayınca olmuyor sebebi belli. :KK43:
Yaşadıklarınızı yaşadığım bir dönem oldu sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Biz çok stresli bir dönemden geçtik ve bu şekilde bana tüm stresini kusuyordu sonradan yüzüne bakmaya utanıyprum dedi bana belki sizinde böyle bir dönemdir umarım geçer

Zaten bu son günlerde esime biraz darginim, yorumun iyi geldi ban. Ve evet, islerine gelmiyor. Olayi erkekler marstan geliyor, kadinlari anlamak cok zor olayi acaip islerine geliyor.
Anlattım derdimi e noldu sanki çok köt bişey mi yaptım ben abartma işte diyordu ama yanıma geldi sarılıp öptü kıyamamm sana dedi uzatmadım bende

Anlattım derdimi e noldu sanki çok köt bişey mi yaptım ben abartma işte diyordu ama yanıma geldi sarılıp öptü kıyamamm sana dedi uzatmadım bende

Bakti ki olayi kücümsemek biseye yaramadi eh el mahkum yanina geldi :)

Olayin astarini bilmiyorum fakat baristiginiza sevindim. Umarim beraber daha cok mutlu olursunuz.

Önce donuşurum. Suratım sallanır yerlere düşer. Gülmem konuşmam. Bazen ağlarım bazen bağırırım. Ama hep ben kârlı çıkarım :halay:

Yaşadıklarınızı yaşadığım bir dönem oldu sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Biz çok stresli bir dönemden geçtik ve bu şekilde bana tüm stresini kusuyordu sonradan yüzüne bakmaya utanıyprum dedi bana belki sizinde böyle bir dönemdir umarım geçer
Dönem değil bu kadar umursamazlığın tek anlamı sevmemesi. Bunları yazdım eğer yaşarsanız bilin diye umarım bundan sonra aynılarını yaşamazsınız insanın sevdiģi tarafından umursanmaması cok acı.

Haksızsam da haklıyım. üzüntümü sevincimi saklayamam bariz belli ederim karşımdakinin anlamaması için eşşek olması lazım

Parmak uclarimda yürürüm :)
Kelebekler gibi süzülürüm değil tabikii arı gibi sokarim :)
Kolay sinirlenmem ama sinirlendigim an onumde arkamda sagimda solumda kimse olmaz cogunlukla.
Bu sebepten genelde kendiliginden gecer :))
Kirildigimi ise cok belli etmek istemem.
Sessizligim yeter :)

Ben bıcır bıcır bir tipimdir. Susuyorsam ya yorgunum ya da kırılmışım demektir, eşim de bunu bilir. Anladığında da genelde gönül alma vs naz yapma şeklinde bir süreç olur. Öyle halledilir mevzu. Kırgınlığımı anlaması için ekstra bir şey yapmıyorum yani. Sizin de sanırım mevzu halledilmiş, sevindim. Allah tamamına erdirsin.

Bende esime karsi ilgisiz ve soguk davraniyorum konusmuyorum anliyor hemen soruyor neyin var diye bende söylüyorum :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X