• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırıldığınızı nasıl belli ediyorsunuz ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani öyle çok ciddi bişey değil son zamanlarda bana soğuk davranıyordu bende çok üzülüyordum oyun oynuyormuş meğer dün depresyonda gibiydim kendisiyle de tartıştım ama o hala bi kapatmadı bilgisayarını bi ciddiye alıp konuşmadı. Yazıyordu 10 dk içinde felan ama hep kısa geçiştirici şeyler çünkü dikkati ilgisi bilgisayarda bende kırıldım yani allahın emri mi iyi değilim görüyor bi kapatıp gelseydi konuşsaydı ilgilenseydi ne vardı sanki kendisine kapat dedim diyor sana zaten 10 dk içinde yazıyorum derdin ne
ay bana bilgisayar deme oyun deme tüylerim diken diken oluyo "eski" eşimden çok çekmiştim o konuda :KK14: Neyse inşallah seninki oyun bağımlısı değildir genel anlamda sık yaşadığın bişey değilse çok da büyütmeye gerek yok bence.. Biz eşimle aslında hiç tartışmayız hemen hemen.. Birbirimize kızdığımızda genelde susarız bikaç saat en çok 1 gün biraz soğuk davranırız birbirimize ama o soğukluğu ikimizden başka kimse hissetmez bile yani trip atmak gibi değil sadece bizim anladığımız bi mesafe gibi düşün :KK66: kıran veya üzen taraf özür dileyip yalvarıp yakarmaz büyük bi gönül alma merasimi falan da düzenlemez çünkü genelde gereksiz alınganlıktır, ama yine de bi tatlılıklar falan şirinlikler yapar yani, üzerinden zaman geçince kırılan üzülen taraf da gereksiz olduğunu farkeder şirinliklere güzel tepkiler verir falan.. Sonra bi bakmışız aramız iyi.. Yani ufak şeyleri büyütüp birbirimize hayatı zindan etmeyiz.. Bence sizinkisi de büyütülecek bişey değil hayata farklı bi bakış açısından bakmak lazım, hemen mevlanadan bi söz de ekleyeyim şuraya " küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine sevmek ve sevilmek için çareler arayın" bizim yaşam felsefemiz böyle eşimle.. Çok şükür 5,5 yıldır da 1 kez bile küsmedik.. Birbirimize küsecek kadar uzun değil hayat..

Ben kırıldığım zaman hemen ağlıyorum kavga ediyorum. Siz eşinize ya da sevgilinize kırgın olduğunuzu gönlünüzü alması gerektiğini nasıl belli ediyorsunuz ?? Ben beceremiyorum haklıyken haksız konuma düşüyorum.
Şu şarkıyı söylerim :)))

Ben önceden sesimi yükseltirdim ama artık öğrendim sessizlik daha iyi sessiz kalınca anlıyo zaten

Yorumfa bahsettiğim gibi önemsememiş olmasına. Dün gerçekten iyi değildim tüm gün bişey yemedim ağladım biliyor onunla ilgili değildi yani depresyondaydım. Gelip güzelcw konuşup beni sakinleştirebilirdi ama o oyununu seçti oralı olmadı hiç

ama sen hep ağlıyorsun.
önceki konularından birinde de da bu şekilde bahsetmiştin.
sürekli ağlıyorsan teselli beklemen yersiz her ağladığında.

Mesela son bir kaç zamandır bana sürekli kısa geçiştirici şeyler yazıyor umursamıyor ben soğuk davranıyor sanıyordum ama oyun ıynuyormuş dün depresyona girmiştim ağladım kendimi iyi hissetmiyoeum dedim onunla da tartıştım ama uzatmadım tüm gün gece bile bırakmadı oyunu. Çok mu önemliydi yani görüypr iyi değilim bi ilgilen bi kapat oyunu yok ama bugün de tavrımı belli etmek istiyoeum ama ne yapayım bilmiyorum
Konuşma sadece. Msjlari gör ama cevap verme gördüğünü bilsin

-Ben samimiyetsiz özürlerini kabul ettim defalarca olmadı.
-"Kalbimi kırıyorsun", "kırıldım" dedim olmadı.
-Onun benle konustuğu saygısız dilden konuştum (Tabi bir yere kadar devam edebildim.) olmadı.
-Ağladım, ağlama be dedi.
-Yüz yüze insan gibi konuşalım dedim bağırdı çağırdı.
-Somuttum benle aylarca görüşmedi..(mahkeme duvarı gibi suratımı görmek istememiş.)
-Derdimi hislerimi anlatmaya çalışım kavga çıkarma, zırvalama dedi.
- "Kendimi çok değersiz hissediyorum." dedim kayıtsız kaldı.
Zorladım, gönlümü al diye ısrar ettim "Ne yapacağımı bilmiyorum." dedi.(Ama beni kırmasını biliyor)

Tüm bu çabalarımın hepsinde de aynı umursamaz cevabı aldım: "Ben sana ne yaptım ki?"

Bazen olmayınca olmuyor sebebi belli. :KK43:

Ben de yakınlarıma karşı öfkeye yüksek sesli konuşmaya sert eleştiriye dırdıra cevap veremiyorum ve derhal ağlamaya başlayasım geliyor. Ama kendimi tutuyorum çünkü eşimin benim ağlamamı eee gene ağlıyor şeklinde rutin birşey olarak görmesinden korkuyorum. Kendimi sıkıyorum buz gibi duruyorum ve genelde odama çekiliyorum. Ha farkına varmadan beni kıracak birşey yaptıysa beni kırdın diye dümdüz konuşuyorum. Ağlamanızı sıradanlaştırmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X