Kırıldım, Kırdım, Kardeşim Gibi Sevdiğim Arkadaşımı Kaybediyorum.. :( Akıl Verin Kızlar

Lucy19

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
35
8
28
Kızlar olduğu gibi anlatıyorum şimdi
Ben nisanın başında durakta beklerken twitterdan mesaj gelmişti birinden bende öylesine cevap verdim. Normalde tanımadıklarımı engellerim ama ona yazasım gelmişti. sonra sohbet ilerledi numaramı işte yapamadığı soruları atmak için istedi bende vermiştim. Sonra 2 hafta normal devam ettik ama her seferinde konuyu ilişkilere getiriyordu. İşte sen napcan falan bende okul bitince bulurum diyodum ama ben bahtsız bi tıpçıyım bulamam heralde diyodum. O da kimse almazsa ben alırım seni diyordu. Amacı belli etti yani. Bi gece 4e kadar konuştuk sonra bana açıldı bende biraz hoşlanınca kabul ettim. İyi anlaşıyorduk çünkü. Kendimi tanıtayım öncelikle tıpta okuyorum 2.sınıf oldum bu sene. O da bu sene yeniden hazırlandı sınava benim üniversitemde enerji mühendisliğini kazandı. Şimdi benim 2 tane yakın arkadaşım vardı baya yakındık ama özellikle biriyle. İlişkinin 2. ayında bi tanesine anlattım herşeyi olduğu gibi anlattım. ondan 2hafta sonra samimi olmadığım bi kızda yanlışlıkla duydu o da öğrendi. diğeri erkeklerle konuşmazdı çok fazla dinine düşkün falan ona anlatmak istemedim çünkü erkek arkadaşımın olduğunu duyunca belki benle birdaha konuşmazdı. endişelerim vardı yani. zamanla söylemeyi düşünüyordum. ama kardeş gibiydik birbirimizin herşeyini bilirdik sadece benim bu konu dışındakileri hariç. Neyse sevgilim kayıt yaptırmak için geldi. İlk defa o zaman buluştuk. 5 ağustos tarihinde. onun akşamında yakın arkadaşımla birlikteydik. bugün ne yaptın kimleydin dedi. bende kuzenimle buluştuk falan filan kurgular durdu bi an üretemez oldum ve ona sana gerçekleri söyleyecegim dedim. ama ortam müsait değildi hızlı hızlı anlattım. işte onunla liseden beri tanışıyodum bu sene muhabbet ilerleyince banada teklif edince kabul ettim dedim. bu ilk yalanımdı. neden söylediğime gelelim. Twitterdan tanıştığımı duysa güvenmemem gerektiğini söylerdi. bende daha güvenilir olsun diye söyledim. anlatmaya devam ediyorum. sonra ondan bahsettim nasıl biri nereli falan. hepsini anlattıktan sonra şey dedi işte o samimi olmadığın kıza söyleme yayabilir. yani kendi kendine tek kendinin bildiğini sandı bende itiraz edemedim çünkü endişeliyim hala ne tepki alacagımı bilmiyorum. o gün herşey öyle kaldı kendiside kimseye anlatmayacagını falan söyledi bu kadar yani. Gel zaman git zaman üstünden 10 gün geçti. ilk anlattığım arkadaşımla aramız soğuktu ondan bahsettim ona. işte ilişkiyi öğrenincede çok iyi tepki vermedi falan dedim. o da sandıki diğer arkadaşım yeni öğrendi aslında o taa 2.ayında öğrenmişti. neyse ben o gün yattım uyudum bunlar kendi aralarında beni konuşup aynı şeyleri bilmediklerini anlamışlar. sabah bi uyandım biri gecenin 3ünde bişey soracagım diye mesaj atmış diğeri durumunu sarsıldım diye değiştirmiş. anladım bişeyler olduğunu sonra bizim gruba çağırdılar. ne oluyor doğruları söyle falan. işte arkadaşıma sonradan öğrendiğini söyleyince yıkıldı o an samimi olmadığın kız bile biliyordu onun gözünde küçük düştüm gözümdeki seni yıktın güvenim kalmadı seni kardeşim olarak gördüm ama hep öteki kişi gibi kalmışım gururum incindi falan birsürü hakaret gibi sözler işte. diğer arkadaşın da biraz yapıcı olması gerekirken o da üstüme geldi benim bütün açıklamalarım çırpınışlarım boşuna gitti yani. sonra onu aradım meşgule attı birsürü şey yazdım işte bu kadar basit değil işte benim gururum incindi hakaret hakaret vs vs.. zamana ihtiyacım var dedi sonra yazdıklarımı da cevaplamadı kaldı öyle yani. Şimdi kızlar ben az insanla takılırım o kız benim en yakınımdı ama şimdi onu kaybediyor gibiyim okula 3 hafta kaldı sizce ne yapayım artık ona mesaj attım yazdım özür diledim aradım cevap yok benimde kalbimi kırdılar iki arkadaşımda. hele diğeri yalan söylemediğim de benim yazım çok kötü geçti yazmasını istediğim insan niye yazmaz yazdım ben az ama kendiside soğuk davranıyordu yani. insan yazmak ister mi karşıdaki kısa kısa konuşunca. işte bu olayda aramızı yapmaya çalışması gerekirken yıkıcı konuştu o da beni yalnız bıraktı bu konuda zaten sadece samimi olduğum 2 arkadaşım vardı artık onlarda yok. Kızlar ben şimdi napayım. çok kötü bunalıma depresyona girdim beni dost kazığı atan biri olarak gördüler. ama öyle değilim beni tanıyan bilir. kimseyi incitemem herkesin gönlü olsun diye istediklerini yaparım hayır bile diyemem ama düştüğüm duruma bak. ben özel hayatımı anlatmak istemiyo olamaz mıyım çekinemez miyim. Kızlar ben ne yapayım şimdi :KK43:

Ben abarttığını düşünmüyorum. Benimde kardeşim gibi gördüğüm insanlar var. Benzerini yaşadım. Arkadaşım platonik sevdiği varmış bana bir yıl soylemedi. Çok kırıldım. Sizin gibi bahaneleri vardı. Gönlümü aldı ama olmadı yaptığı her şey gözümde büyüdü. Şimdi konuşmuyoruz ve ben istemiyorum çünkü arkadaşlık güvenden ibarettir. Siz gönlünü alın, samimi olun anlatın. Kolay gelsin.

Bence başta anlatmadigina göre çok da guvenmiyomuşsun sende çünkü gerçek dostun olsa tereddüt etmeden anlatirdin. Arkadaşına en yakın arkadasimsin ama onyargilarindan dolayi anlatamadim sana diyebilirsin birazda kendinde arasin suçu
Ayrica o arkadasliktan bişey çıkmaz artik başka birileriyle yakinlas mutlaka kafa dengi birini bulursun

Bak, her insan önce kendine kayırır derler. Arkadaşın tepkisinde haklı, en yakın arkadaşın olarak olaylardan bihaber olmak elbet incitmiştir onu.
Ancak onun da durup bir düşünmesi lazım. Olayı hemen "vay ben kardeşim dedim, rezil oldum bilmem ne" dramatikliğine çekmeden evvel bir düşünsün, " acaba neden en yakın arkadaşım bana bunu söylemekten çekindi?"
Onun hayat tarzı onu alakadar eder, peki sen neden bundan çekindin? Neden suçluluk duyup saklama veya çarpıtma yolunu seçtin?
Demek ki bu konuda sana isteyerek veya istemeyerek bir baskı kurmuş. Kötü niyetli mi değil tabi ki iyiliğini düşündüğünden ama, seni çok fazla eleştiriyorsa ne bileyim alt metinlerde sana bu fikri veriyorsa senin yaptığın da normal. Bu karşılıklı yanlış anlamalar ve yorumlamalar yüzünden bile olabilir. Bana bu arkadaşlık sanki senin tavizlerinle, ne bileyim senin çabalarınla sürmüş gibi geldi belki yanılıyorumdur.
Diğer taraftan arkadaşın iletişimsizlik yolunu seçtiyse kendi bilir. Diğer kız ise resmen mal bulmuş mağribi gibi olaya dalıp, kızı kendi tarafına çekmiş. Adam öldürmemişsin yani, kimsenin sevgilisini kocasını falan ayartmamışsın bu nasıl saçma tepkiler ya yok "sarsıldım" bilmem ne.
Bence arkadaşına olayın aslını, senin kendine göre sebeplerini açıklayan bir mesaj at. Kırılmakta haklı olduğunu belirt. Ha bu adımından sonra da aynı tavırla devam ediyorsa, yolu açık olsun.

Arkasında duramayacağın şeyleri yapma, öncelikle lütfen bu konuda değiştir kendini. Çok uygun olmayan bir şey mi yapıyorsun, mesela internetten tanıştığın biriyle beraberlik gibi, kimseye hesap vermek zorunda değilsin. İyi arkadaş seni uyarır, kollar, böyle bir şey için "ımmh ben bu kızla artık konuşmayacam" demez.
Hala lisede gibi davranıyor etrafındaki herkes

Bak, her insan önce kendine kayırır derler. Arkadaşın tepkisinde haklı, en yakın arkadaşın olarak olaylardan bihaber olmak elbet incitmiştir onu.
Ancak onun da durup bir düşünmesi lazım. Olayı hemen "vay ben kardeşim dedim, rezil oldum bilmem ne" dramatikliğine çekmeden evvel bir düşünsün, " acaba neden en yakın arkadaşım bana bunu söylemekten çekindi?"
Onun hayat tarzı onu alakadar eder, peki sen neden bundan çekindin? Neden suçluluk duyup saklama veya çarpıtma yolunu seçtin?
Demek ki bu konuda sana isteyerek veya istemeyerek bir baskı kurmuş. Kötü niyetli mi değil tabi ki iyiliğini düşündüğünden ama, seni çok fazla eleştiriyorsa ne bileyim alt metinlerde sana bu fikri veriyorsa senin yaptığın da normal. Bu karşılıklı yanlış anlamalar ve yorumlamalar yüzünden bile olabilir. Bana bu arkadaşlık sanki senin tavizlerinle, ne bileyim senin çabalarınla sürmüş gibi geldi belki yanılıyorumdur.
Diğer taraftan arkadaşın iletişimsizlik yolunu seçtiyse kendi bilir. Diğer kız ise resmen mal bulmuş mağribi gibi olaya dalıp, kızı kendi tarafına çekmiş. Adam öldürmemişsin yani, kimsenin sevgilisini kocasını falan ayartmamışsın bu nasıl saçma tepkiler ya yok "sarsıldım" bilmem ne.
Bence arkadaşına olayın aslını, senin kendine göre sebeplerini açıklayan bir mesaj at. Kırılmakta haklı olduğunu belirt. Ha bu adımından sonra da aynı tavırla devam ediyorsa, yolu açık olsun.
şöyle diyim kendisinin ders anlattığı lise öğrencileri falan vardı onların sevgilileri olduğunu duyunca konuşup vazgeçirmiş falan bunları bana anlatınca korktum yani belki benim hakkımda kötü düşünecekti. ben her şeyi anlatan uzun uzun bir mesaj yazdım ona. kendisi bu kadar basit değil işte gururum incindi dedi biraz süreye ihtiyacı varmış. ya ben şuan elimden geleni yaptım üstüne gidersem şişmez mi daha çok. üniversite başlayınca gider evine gidip yüzyüze konuşsak daha mantıklı olmaz mı ki? ne tepki verecegini bilmiyorum sizce eskisi gibi olur muyuz ki

Bence gerçekten yakın iki dostu ayırmaya yetmiycek gğçte bir şey. Ne kadar uzmaış sankş her ilişkinizi dilekçeyle bildirmeniz gerekiyormul gibi... Gereksiz büyütülmüş.

Bence gerçekten yakın iki dostu ayırmaya yetmiycek gğçte bir şey. Ne kadar uzmaış sankş her ilişkinizi dilekçeyle bildirmeniz gerekiyormul gibi... Gereksiz büyütülmüş.
aynen senin gibi düşünüyorum. sonunda anlayan biri. hayır sanki anne babasını falan öldürdüm sanki caniyim ugradığım muameleyi görseniz kızlar beni aşagılıyor sürekli

Barışmak istiyosan mesaj at biraz daha uğraş seni rahatsız edecek tiplerse şubeni değiştir
barışmak için çok yazdım mesaj kaç kere özür diledim birdaha yapmayacagımı anlattım hatamı kabul ettim cevap bile vermedi bi süre sonra artık ne yapacagımı bilemiyorum okul başlayınca hediye alıp evine gidicem ama ne tepki verir bilmiyorum yüzyüze konuşmak daha etkili olur belki

aynen senin gibi düşünüyorum. sonunda anlayan biri. hayır sanki anne babasını falan öldürdüm sanki caniyim ugradığım muameleyi görseniz kızlar beni aşagılıyor sürekli
Arkadaşlıklarında sınıfları oluyor. Benim 20 yıllık bir dostum var. Ama biz küsmeyiz. Bir sıkıntı varsa kavga etsekte ertesi gğn normale döner. Küçük şeyleri tolare ederiz aynı gerçek kardeşler gibi. Ha bi de yakın arkadaşlarım var onlar aynı sizinkiler gibi alınmaya kırılmaya meyilli onları pek takmam mesela birde zaman geçirdiklerim var onlaa hiçbirley anlatmam. Bence siz çok yakınım dediğiniz insanları iyi seçin. Böyle tiplerden dost olmaz. Dost dediğin önce kime söylediğinin peşine düşeceğine çocuğun peşine düşer arkadaşımı üzer mi bi yanlışı var mı diye. Ayrıca gerçek bir dost olsaydı internetten tanıştığınızı saklama ereği duymazdınız çünkğ yargılamazdı. Hiçbir şeyinizi saklamanıza gerek kalmayacak kadar sizi tanımış ve siz olduğunuz için kabullenmiş olurdu.

Arkadaşlıklarında sınıfları oluyor. Benim 20 yıllık bir dostum var. Ama biz küsmeyiz. Bir sıkıntı varsa kavga etsekte ertesi gğn normale döner. Küçük şeyleri tolare ederiz aynı gerçek kardeşler gibi. Ha bi de yakın arkadaşlarım var onlar aynı sizinkiler gibi alınmaya kırılmaya meyilli onları pek takmam mesela birde zaman geçirdiklerim var onlaa hiçbirley anlatmam. Bence siz çok yakınım dediğiniz insanları iyi seçin. Böyle tiplerden dost olmaz. Dost dediğin önce kime söylediğinin peşine düşeceğine çocuğun peşine düşer arkadaşımı üzer mi bi yanlışı var mı diye. Ayrıca gerçek bir dost olsaydı internetten tanıştığınızı saklama ereği duymazdınız çünkğ yargılamazdı. Hiçbir şeyinizi saklamanıza gerek kalmayacak kadar sizi tanımış ve siz olduğunuz için kabullenmiş olurdu.
evet dediğiniz çok doğru gerçekten gerçek arkadaşım olarak görememişim belki. ama söylediği bişey vardı ona çok üzüldüm; 'Adam gibi anlattında anlamadık mı?' doğru adam gibi anlatmadım ama bir hatam yüzünden de benden vazgeçecekse biz niye birbirimize kardeşim diyorduk ki?

Konu sahibi ben sizi çok iyi anlıyorum. Bir benzerini ben de yaptım ama benim yalanım ortaya çıkmadı.

Malesef en yakınımız da olsa bizi yargılayacağını bildiğimiz için söyleyemiyoruz. Keşke hemen küsüp gitmek yerine acaba ben napıyorum ki bu kız bunu benden saklama ihtiyacı hissetti diye düşünseler. Bizim hiç mi suçumuz yok tabi ki var. Bizi yargılayacak insanları en yakınımıza koyduğumuz için suçun büyüğü bizde aslında.

Konu sahibi ben sizi çok iyi anlıyorum. Bir benzerini ben de yaptım ama benim yalanım ortaya çıkmadı.

Malesef en yakınımız da olsa bizi yargılayacağını bildiğimiz için söyleyemiyoruz. Keşke hemen küsüp gitmek yerine acaba ben napıyorum ki bu kız bunu benden saklama ihtiyacı hissetti diye düşünseler. Bizim hiç mi suçumuz yok tabi ki var. Bizi yargılayacak insanları en yakınımıza koyduğumuz için suçun büyüğü bizde aslında.
gel sarılalım ya beni anlayan bi insan işte aradığım :KK43: sen akıllılık yapıp saklayabilmişsin bak ben söyleyim dedim neler geldi başıma. sence napayım artık bende mi sileyim onu uğraşmaktan vazmıgeçeyim ?

gel sarılalım ya beni anlayan bi insan işte aradığım :KK43: sen akıllılık yapıp saklayabilmişsin bak ben söyleyim dedim neler geldi başıma. sence napayım artık bende mi sileyim onu uğraşmaktan vazmıgeçeyim ?

Yaşlarımız da yakın zaten ben de sende kendimi gördüm :) ben hala bir sürü şeyi saklıyorum saklamak zorundayım malesef :) Ben senin yerinde olsam inceldiği yerden kopsun der hiç üstüne gitmezdim. Eğer benim yalanım ortaya çıkarsa ve seninki gibi bir tepki gelirse yapacağım şey de bu.

Yaşlarımız da yakın zaten ben de sende kendimi gördüm :) ben hala bir sürü şeyi saklıyorum saklamak zorundayım malesef :) Ben senin yerinde olsam inceldiği yerden kopsun der hiç üstüne gitmezdim. Eğer benim yalanım ortaya çıkarsa ve seninki gibi bir tepki gelirse yapacağım şey de bu.
keşke o kadar kolay olsa kopması. 1 yıl boyunca yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. onuda hiç kaybetmek istemiyorum. ama üstüne gitsem heralde onu bunaltıcam

Arkadaşların ikiside saçmalamış.Evet arkadaşlar birbirine herşeyi söyler bazen ama bıraksınlarda zamanınada biz karar verelim yani.Ben çok ısrarcı olma derim.Başka arkadaşlarında olur.Kapris çekmene gerek yok.Çünkü sen büyük bi suç işlememişsin ne var bunda bu kadar uzatıcak.Şaşkınım.

X