Kırıldım:((

amberin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.336
4.300
Merhaba bayanlar
2 gündür eşime çok kırgınım .
Gorumcen ekimde evlendi 26 yaşında başka şehirde oturuyo şimdi 6 aylık hamile düğün takilariyla araba almak istemişler.Malum hastane işi felan olur diye takıları değerlendirmek istemişler.

Buraya kadar normal araba alacaklarını biliyordum söylemişlerdi zaten.

3 gün önce gorumcemle telde hal hatır hamilelik nasil diye sordum iyi gidiyo dedi tamam görüşürüz dedim kapattım teli.

Ertesi gün öğleden sonra saat 2 buçuk felan esim aradi (eşim de akşam gelmişti eve şehir dışındaydı Bende biraz keyifsizdim uzandım koltuğa dinleniyordum evide toplamadim)Efendim dedim esimde Ahmet gelmiş 10dk sonra evdeyiz dedi bende Ahmet kim dedim bizim Ahmet Aysenin kocası sen biseyler hazırla dedi kapatti teli.

Hemen kostum mutfağa cay suyu koydum bitaraftan ortalık topluyorum
bi taraftan ben ne hazirlayim esim kac gündür evde yoktu alışverişte yapmadık bide damat ilk defa gelecek çekindim biraz.

Kapı çaldı oğlum açtı kapıyı esim damat bide damadın arkadaşı var yanında beraber gelmiş arkadasiyla
Hoşgeldiniz dedim sofrayı hazırlayıp buyur ettim sadece peynir zeytin yumurta vardı evde habersiz olduğum için biseyler hazırlayamadim dedim olsun dedi damat siz kusura bakmayın dedi.

Hayırdır bi işin mi vardı dedim. Ahmet de bi haftadir araba arıyordu abi bize bulmuş almış bende imza atip arabayı almaya geldim arkadaşla dedi.

Ben şok oldum benim haberim yoktu dedim damatta bi tuhaf oldu arkadasida dun Ayseyle telde konuştuk hic bahsetmedi dedim.

Ahmet te ayse arıyordu niye size söylemedi anlayamadim dedi 3 gundur konuşuyoruz biz araba olayını dedi.

Bende neyse olsun dedim ama Çok kirildim esimde bi tuhaf oldu.
Bende şakayla gizlidir ondan dedim esimde tuhaf bi şekilde yüzüme baktı anladı heralde suçunu hepsi beraber çıktılar evden.

Akşam geldi hic konuşmadım 2 gündür kırgınım

Belki bilerek yapılan bişey değildir ama söylemesi gerekirdi diye düşünüyorum haberi varmış eşimin ama Ahmet gelmiş demesine cok kirildim. Kendimi dışlanmış gibi hissettim.

Görümceyi aradım hayırlı olsun araba almış abim size dedim saol evet aldı bugün almaya gitti yanina dedi evet buraya geldiler dedim he evet size geleceğini söyledi ahmet dedi aklıma gelmedi söylemek dedi

Siz olsanız önemli bişey yok bunda mı dersiniz söylemesi gerekir dimi dersiniz

Kusura bakmayın biraz uzun oldu

Son düzenleme:
Buralarda görümceye eşe dosta alınmak bir ata sporu galiba. Yani öncesinde bir şey oldu mu bilmiyorum ama okuduklarım gayet olağan şeyler.

• Beğen
Reactions: 024
Belkide önemsememistir eşiniz durumu Unutmuştur. O yüzden size söylememiştir
Olabilir diyemiyorum 3 gundur konuşulan 1 saat sonrada isim var ben gidiyorum diyen bunu mu akıl edemez bak bugün damat buraya gelecek diyemezmi

Haberi varmış kac gündür eşimin gelmiş demesi de bi tuhaf zaten geleceğini bilen kişi neden gelmiş desinki o_O
esiniz belki sadece damada birinin numarasini vermistir onlar anlasip karar vermislerdir. arabayi almaya geldikten sonra soylemislerdir falan. gorumceye neden soylemedin arabayi buradan alacaginizi sen de gelirdin beraber bir gun gecirirdik deyip agzini yoklayabilirsiniz

Olabilir diyemiyorum 3 gundur konuşulan 1 saat sonrada isim var ben gidiyorum diyen bunu mu akıl edemez bak bugün damat buraya gelecek diyemezmi
Hmmm,bu konuda haklısınız. Sordunuz mu peki neden gizlemis? Ortada ne varda söylemiyor ki? Çok saçmao_O

Anlamadığım bir yer oldu kb, eşin sizin paranızla mı kardeşine almış arabayı, yoksa onların parasıyla araba seçmelerine almalarına manevi destek mi olmuş , söylemediği için kırılmışsın

esiniz belki sadece damada birinin numarasini vermistir onlar anlasip karar vermislerdir. arabayi almaya geldikten sonra soylemislerdir falan. gorumceye neden soylemedin arabayi buradan alacaginizi sen de gelirdin beraber bir gun gecirirdik deyip agzini yoklayabilirsiniz
Canım eşimin arkadasından almışlar arabayı bütün işlemler halledilmiş sadece imzası gerekiyormuş damat oyle dedi oturduğumuz yürüme mesafesi 10 dk felan bi yer arkadaşı

Anlamadığım bir yer oldu kb, eşin sizin paranızla mı kardeşine almış arabayı, yoksa onların parasıyla araba seçmelerine almalarına manevi destek mi olmuş , söylemediği için kırılmışsın
Onların kendi düğün takisiyla aldı . Eşimin haberi yokmuş gibi davranmasi beni üzdü

Hmmm,bu konuda haklısınız. Sordunuz mu peki neden gizlemis? Ortada ne varda söylemiyor ki? Çok saçmao_O
Gorumcemde bi tuhaf bi gün önce konuştuk eşinin bizim yanımıza geleceğini neden sonradan olsada söylemedi hic öncesinde bi sorun yok biraz fazla rahat o kadar

Onların kendi düğün takisiyla aldı . Eşimin haberi yokmuş gibi davranmasi beni üzdü

Bence demeyi unutmuştur çünkü sizin paranızdan çıkmamış ki tepki verirsin diye söylemesin.

Sen önemsenmiyorum demek ki ondan demedi gibi düşünüyorsun anladığım kadarıyla, erkekler detaya değil olaya bakıyorlar genelde, detayda da haber vermek kalıyor.. Kasti yapmamıştır, kardeşime onun eşe falan yardım edeyim de olsun bitsin misali, direk sizin hayatınızı etkileyen bir alışveriş olmadığından da unutması daha muhtemel. Yada diyecekti de fırsat olmadı, konusu açılmadı vs vs.

Sonuçta gizli saklı bir işte değil, görümcen de unutmuş olmalı yada nispet yapıyormuş gibi görünmemek için de telden söylemek istememiş olabilir.

Boşver ya 2 günlük dünya tek takıldığın şey bu olsun :)
:21:

valla bana göre kırılacak bişey yok bunda.. takma kafana..
Kirildim evet ama esim boyle biseyde beni küçük düşürmesin diye kendisinden duyacağım bi olayı başkasından duymayayim diye kırgınım oda farkında bunun

Bence demeyi unutmuştur çünkü sizin paranızdan çıkmamış ki tepki verirsin diye söylemesin.

Sen önemsenmiyorum demek ki ondan demedi gibi düşünüyorsun anladığım kadarıyla, erkekler detaya değil olaya bakıyorlar genelde, detayda da haber vermek kalıyor.. Kasti yapmamıştır, kardeşime onun eşe falan yardım edeyim de olsun bitsin misali, direk sizin hayatınızı etkileyen bir alışveriş olmadığından da unutması daha muhtemel. Yada diyecekti de fırsat olmadı, konusu açılmadı vs vs.

Sonuçta gizli saklı bir işte değil, görümcen de unutmuş olmalı yada nispet yapıyormuş gibi görünmemek için de telden söylemek istememiş olabilir.

Boşver ya 2 günlük dünya tek takıldığın şey bu olsun :)
:21:
Evet maddi olarak bizden çıkmadı ciksada önemli degil eşimin maddi durumu iyi yani gerektiğinde desteğimizi esirgemeyen düğünü herseyini eşim yapti sonuçta helali hoş olsun keşke benim onu ne kadar düşündüğüm gibi oda beni düşünse burda maddi anlam yukleyemiyorum sadece biraz düşüncesizlik yaptıklarını gördüm

X