• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kirildim

mim mam

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
465
334
18
37
Direkt beni üzen konuya geçiyorum.Arkadaşımla aynı binada oturuyoruz.Dün çay içmeye gittiğimde ., yarın sabah bir markete cocuk gelisimi olan materyal gelmiş .gidelim mi .? dedim arkadadimda tamam dedi.saat öğlen oldu hiç ses çıkmadı derken beni aradı karşı komşuya kahvaltıya gittim.şimdi markete gideceğiz .komsuyla sende gel.tabi ben bozuldum yok siz gidin zaten bu saate kadar istediğim şey bitmiştir .dedim Aradan 10dakika geçmiş o istediğim şeyi alıp gelmiş tabi ben kabul etmedim ablam aldı bana öyle söyledim kirilmakta haklı miyim .? konusmak dahi istemiyorum arkadasimla esimede kızdım ne olurdu ? sanki otomatik araba alsaydı millete muhtaç ediyor beni şimdi diyeceksinizki sende duz vites kullanmayı öğren ah yapabilsem şimdi ben arkadaşıma nasıl davranayim ?

Size haber vermemesi konusunda kırılmakta haklısınız ama bahsettiğiniz şeyi kabul etmemekle siz de arkadaşınıza ayıp etmişsiniz ve sanırım siz eşinize olan kızgınlığınızdan ötürü arkadaşınıza bu denli kırılmışsınız.

Evet söz verip yerine getirmemiş olabilir ama istediğini alıp getirmiş.Yani banane deyip atmamış arkadaşlığı.Büyütme fazla.Sende neye kızdığını anlat barışın gidin.

çok kırıldım soyleyebılırdı.bana umut verdi hassasım soz verildıyse tutulmalı

ablama soyledım o aldı dedim o sozun ustune arkadasımda bende suna vereyım onu o zaman dedı

kindarmısınız ? çok ayıp yaptıgınız
ne olmuş biraz geç geldiyse kahvaltıya gitmiş kalkamamış demekki
üstelık ıstedıgınız şeyde bitmemiş
gönlünüzü almak içinde istedıgınız materyal diye tabır ettıgınız şeyi almış
ben olsam sızınle fazla arkadaşlık yapmazdm.

Evet haber verebilirdi ama bunun için aranızı açmanıza gerek yok normal bir ifade ile haber vermesi gerektiğini söyleyebilirsiniz

Çocuk gibi küsmeye gerek yoktu.Size söylediğinde beraber gidebilirdiniz.

Arkadasliginiz sanki pamuk ipligine bagli, en ufak seyde herseyi koparmaya müsaitsiniz...
Insanin bir ani diger anina uymaz ki. Arkadasinizinda belki morali birseye bozuktur. Cani gitmek istememistir. Her dediginizi hemen yapmak zorunda degilki. Arkadaslik ile kahyayi karistirmissiniz sanki...
Tamam arkadaslar birbirine herzaman yardim eder, ama bazen insanin kafasi birseye takilmissa, hic birsey yapmak istemez. Arkadasiniz yinede sizin gönlünüzü yapmak icin almis. Tekrar düsünün derim ...

Evet yaptığı şeye ben de alınırdım ama en azından isteğinizi alacak kadar da düşünceliymiş.
Bence uzatmayın.

kindarmısınız ? çok ayıp yaptıgınız
ne olmuş biraz geç geldiyse kahvaltıya gitmiş kalkamamış demekki
üstelık ıstedıgınız şeyde bitmemiş
gönlünüzü almak içinde istedıgınız materyal diye tabır ettıgınız şeyi almış
ben olsam sızınle fazla arkadaşlık yapmazdm.
ıyıde ben size benımle arkadas olun demedım fıkır alayım dedım

ya o an unutmus olabilir lafa dalmıs olabilir sonucta sizi aramıs cagırmıs ustüne istediginiz seyi almıs siz cocuk gibi alınmıssınız.tamam arkadasınızın biraz hatası olabilir ama hosgörümüz bitmesin arkadaslar bu basit olmasın kırılmalar

haber vermeyerk yanlış yapmış ama istediğinide almış uzatmaya ne gerek var

arkadaşınızın yaptığı şey çokk hoş olmuş bence..
siz abartmışsınız yakın arkadaşsanız.

Abartmayin. Bunda cok alinacak birsey yok ki. Sizi dusunup alip gelmis iste.

Back
X