• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kirildim

Çok abartmissiniz. Kadın sabahın körü market yoluna mi düşecekti. Hadi sozlestiniz kadın da bozdu sözünü eee yine aramış öğlen gidelim diye yok demissiniz sonra almış gelmiş kabul etmemissiniz ...arkadaş değil aile olsa bu kadar trip çekilmez.
Eşiniz çalışıyor muydu götürme imkanı yoktu galiba.
Çok buyütmuşsünüz benim fikrim.

Bu kadar kırılacak bişey göremedim, herşeyide abartmayın yahu olur komşular arasında öyle şeyler. Bizim komşuları görseniz tararsınız heralde. Hatasını anlayan insana bayılırım sizin komşuda öyle üstelik cok ince düşünceli Aran'ı bozma

sizden arkadaş olmaz asıl takıntılısınız

Kızmayın bana ama böyle kolay kırılan ve biraz gereksiz alınganlık yapan insanlarla geçinmek çok zor gerçekten ki arkadaşınızda bence ortada çokta bir şey yokken gönlünüzü almaya çalışmış. Bu kadar kolay gözden çıkarmayın insanları.

Ben de kendimi alingan sanıyordum. ....ne var bunda ya takılacak. ....hayat sizi cok yorar çok. ..

Ne kadar kaprislisin. Valla hic cekemem senin gibilerle arkadaşlık cok zor..

bu kadın komşusunda kahvaltı yapmasa da kendi evinde yaptıktan sonra alışverişe çıkardı herhalde. kahvaltı ortamının değişmesi mi sıkıntı? gittiği komşusunda demek ki size verdiği sözden bahsetmiş, markete gidecegiz demiş ki o kadın da gelmek istemiş. e şimdi komşunuz napsın kadının yüzüne yok gelme mi desin? büyük, özel bir yer değil market bu. zaten sonra seni de çağırmışlar. bence abartılacak bir şey yok ama kadın yine de alındıgınızı düşünerek yolunu yapmış, istediğiniz şeyi almış. fazla alıngansınız ve çok kolay kestirip atıyorsunuz. karşınızdaki komple hatalı olsa bile bu kadar kaprisi hak etmiyor, hepimiz hatalar yapıyoruz. ortada can yakan bir hata yok.

Back
X