Kırılmama noktası

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.937
119.196
798
36
merhaba arkadaşlarim..
başlıktaki gibi kırılma noktasi degil kırılmama noktasi..
Yani demek istediğim şu
insanlari kırılmamak için Nasıl güzel söleyebiliriz?
en ufak şeye bile kırılıyor insanlar..
kırılgan alıngan kişiler var.. nasıl baş edecegiz hiç bilemiyorum.
affedersin özür dilerim kusura bakma... bunlari sıkça sölüyoruz degil mi kırılmamak için..
bu söz sölemekten sıkıldık miydi Evet sıkıldık!.
bunlari sölememek için kırılmamak için ne yapmali ki?
çözüm de bulamadim. sanki biz kalin bişey sölüyormuşuz.. ince sölemeyi de becerememişiz.
ince sölesek de kırılıyor insanlar..ee ne olucak şimdi.
ne yapacagiz bilmiyorum.. ben insanlara çok kırıyorum galiba. suratindan anliyorum.
içimden Acaba yanlış bişey mi yaptım yanlış bişey mi söledim diye düşünüyorum Gerçekten böle düşünmekten sıkıldım... inanki..
sizde nasıl hallediyorsunuz. kırılmamak için nasıl söleyebiliyorsunuz?
yardim bekliyorum
şimiden teşekkür ederim.:)

yani demek istediğim Şu: insanlarla başetmesi Çok zor En ufak şeye yanlış anilyorlar ve kırılıyor.:(

Neyi nasıl söylediğinize dikkat ederseniz çok sorun olmaz bence.
İnsanların hayatına karışmadığınız ve garip eleştirilerde bulunmadığınız sürece kim,niye kırılsın ki?

Benim gibi alıngan biriyse imkanı yok ota boka alınıyorum:KK48:
Senin elinden gelen bi şey değil yani karşında ki insanın karakterinden dolayı hassas oluyoruz.
Allah'tan ben biraz işe girdikten sonra açıldım, iş ortamı sonuçta herkes birbirine giriyor. Alıştım gibi.

Evet yetrince tahmmulleri.olmadiginda ya da sizi.pek.sevmediklerinden bir.trip bir kirilma halbuki hatayi bilmek ne guzel.seyde iste anlamiyorlar bende bozulurum.ama duzelirsin ...valla dogrulukta ferah vardir bir hata varsa yumsak.bir dille bak sen boyle.yaptin ama olmaz oyle ..bence boyle olmali....kalbini kirmak.istemem....beni uanlis anlama ama birinin soylemesi lazim ben deneyeyim..hatali.buldum davranisini disaridan bakinca...gibi sozlerle ya da dogaclama.samimi.bir sekilde soyleceksiniz onlarda habire alinmasinlar canim.dakka basi dertmi anlatacagiz?

Çok hassas insanlarla karşılaşıyorsunuz demekki,bazı insanlar çok ince düşünürler ve karşıdakilerinde öyle düşündüklerini sanarak öyle karşılık beklerler,bu gibi insanlar sizler için değerliyse söz ve davranışlarınızı ona göre ayarlamanız gerekiyor.

insanlar öle ama inanki kırılmamak için güzelce bişey söleyebiliyoruz çok ince düşündüklerinden dolayi bizde ince bişey söledik. Gerçekten Hassas insanlarla başetmesi çok zordu.
ben Çok rahat içten konuşan biriyim. herşeyi içime atmadan konuşurum ki karşımdaki kişinin rahat tavrima anlam veremediği farkediyorum. sora düşünüyorum alla alla yanlış bişey mi dedim..
ben pek ince düşünemiyorum huyum bu. Huy huydan vazgeçmez can candan çikmaz.

not: eskiden içme kapaniktim sora boş olduğu görünce atmadim. artık atinca insan patliyor:) o yüzden içten davraniyorum içimden geleni konuşuyorum ki pat diye kırılıyor insanlar.

Valla ben kendi adima kimseyi kirmaya ya da kirmamaya calismiyorum.
Duz insanim. Herkese olculuyum.
Cok kirilgansa zaten muhabbetim yoktur oyle, he der gecerim. Kimsenin nazini cekmeye muhabbet etmiyorum yani. Naifligi gak desen gozu dolmak sanan var. Evlerden irak.
Normal biriyle de sorun yasamazsin zaten.
Herkese belli bir mesafede durmak onemli.

Bende fazla kırıyorum çünkü patavatsızım ne düşünürsem paat diye ağzımdan çıkıyo :)
Yakınlarım alıştı bu huyuma sıkıntı olmuyo aama ilk defa görenler biraz yadırgayıp küsüyo :D
Çokta Fayfiii ! :KK48:

Valla ben kendi adima kimseyi kirmaya ya da kirmamaya calismiyorum.
Duz insanim. Herkese olculuyum.
Cok kirilgansa zaten muhabbetim yoktur oyle, he der gecerim. Kimsenin nazini cekmeye muhabbet etmiyorum yani. Naifligi gak desen gozu dolmak sanan var. Evlerden irak.
Normal biriyle de sorun yasamazsin zaten.
Herkese belli bir mesafede durmak onemli.
ben kırılgan degilim ama gamsizim biraz. işde :) karşımdakini kırıyorum hep. en kötü şeye tabi gücenirimn kırılırım. içtenlikle konuştuğumdan oluyor herade bilmiyorum içime atmadan affedersin özür dilerim demeden konuşuyorum. çünkü ben bunlari gereksiz bulmşum diye yapayim dedim sorada anliyorsun kırılıyor işte.

Fikir sormadan kimseye fikrinizi beyan etmeyin
Karismayin olur olmaz seye
Empati kurarak cevap verin karsinizdakine.
Yapiyorsunuz diye soylemiyorum ama bunlara dikkat ederseniz kimseyi kirmazsiniz.
Bu arada sahsi fikrim surekli ozurlerle pardonlarla dolanan insanlar bana itici geliyor

yani demek istediğim Şu: insanlarla başetmesi Çok zor En ufak şeye yanlış anilyorlar ve kırılıyor.:KK43:

Önce kelimelerinizi ağzınızdan çıkmadan önce düşünüp söylerseniz bu sizi minumuma indireceğini düşünüyorum.

Ha doğru birşey söylersiniz gene alınırlar yapacak birşey yok alınırlarsa alınsınlar yani millet alınacak diye de bazı gerçekleri yutacak değilsiniz.

Back
X