görümce kriziiiii :(

hoopdedik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
3
0
1
merhabalar arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır fikrinize ihtiyacım var lütfen bi akıl verin.
ben eşimi çok seviyorum oda aynı sekilde 2 yılın sonunda evlendik 5 aylık evliyiz çok şükür ben kıskanç ve alıngan bi insan degilimdir yapı itibariyle fakat görümcem yüzünden bu aralar hep tartışıyoruz eşi sorumsuz ve yalancı bir insan şuanda şehir dışına gitti çalışmak için ama ben çalışcagını sanmıyorum sorumsuz olduğundan dolayı. eşimin kardeşi şuan ailesiyle kalıyor yeni doğum yaptı eşyalarını filan çıkardı ev sahibi sorumsuz davranıp borçlarını ödememiş icra geldi tabii yani karşımdaki insan cabalasa çalışsa yetişemese ben kendim yardım ederim ama hayatlarına dair bir çabaları yok o cabayı esim gösteriyor nereye kadarr.. gerçi kendisi kaçarak evlendi olabilir insan hayatta yanlış karar verebilir ama her hatasını kapatırıyor her problemlerinin altından bi yalan çıkıyor eşimde dört dönüyor kardeşinin peşinde ben suna sinirleniyorum bu kıza saf gözüyle bakıyorlar ama bana hiç saf gelmiyyor eşine yaptıramadığı herşeyi benim eşimden bekliyor ve yaptırıyor ve ben bişey diyorum benim tam tersimi sölüyor lafımın üstüne laf sölüyor ve istediğini yaptırmayı beceriyor yani eşi olarak bişey diyemiyorum gecenin saatinde abuk subuk bişey için bile arıyor evlendiğimizden beri sıkıldım hadi dışarı çıkalım desem hayır kardeşim hamile şunu yapalım desem hayır kardeşime gidelim mi bizim bi hayatımız yok gibi onların problemlerine bagımlı yasamaktan cok sıkıldım ben böle seylere alışık insan değilim benim. yani evlenmeden once çok iyidik şimdi işten gel tv izle hiç bi romantik gün yaşamıyoruz ben hazırlanıyorum susleniyorum sofra hazırlıyorum yiyip kalkıp tv izliyor bu duyarsızlığına çok kırılıyorum yani bi kadın olarak bole hoş beklentiler içine giriyorum hayal kuruyorum akşam olsun diyorum özleyip eve gidiyorum ama fark etmiyor buna da cok kızıyorum ve surat yapıyorum artık sonra sen herşeyi uzatıyosun takıyosun diyor paylaşıyorum onla bu konuyu ama dinlemiyor gibi kapatıyor hiç bişey olmamış gibi davranıyor ben onun gözünde sanki kötüyüm istemiyorum ailesini gibi davranıyor halbuki annesini babasını cok seviyorum kardeşide bole duyarsız ve saçpa sapan hareketler yapmasa sinirlenmicem eşimide arada bırakmak istemiyorum ama çok sıkıldım hayatımız hep onların problemleriyle geciyo bir yere gidelim desem onuda getircek bıraksam bize yerleştircek hatta bi kere demişti bole bişeyi kesinlikle kabul etmedim daha yeni evliyiz bole sorumsuz güvenemediğim birini kardeşinde hatta kendi kardeşimde olsa asla istemem dedim ve konuyu kapattım. her defasında tartışıyoruz kapatıyo konuyu ama içime atıyorum bir sonraki tartışmada konu katlanıp büyüyor yoruldum artık hiç bişey yapmak gelmiyo içimden anlamıyorum nereye kadar böle olcak bana zamanında onlar için cok haksızlık etmişti nitekim uyardığım sölediğim seyler hep çıktı aslında daha çok sey var yazamadığım buna ragmen bi kerede bana hak vermiyor ya artık bişey demesem mi diye düşünüyorum evlerimizde yakın sürekli gidip geliyoruz ben cok mhabbet edip samimi davranmıyorum artık mesafeli duruyorum hayatımız ev iş ve onlar oldu bu durum beni rahatsız etmeye başladı artık bende mi problem varr yaa

görümceyle ilgili anlattıklarınızda haklı mısınız bilemicem, anlatmadıklarım da var yazmışsınız.
çok da zor durumda görünüyor bir yandan da, eşinizin destekçi olması bence güzel.

ama sizin hayatınızın da iş, eş ailesi ve tv den oluşması da elbette katlanılamaz. daha 5 aylık bir evlilik. eşinizle ilgili anlattığınız son kısımlarda ise görümceden çok eşte sorun. yani siz bir probleminizi anlatıyorsunuz,, o hasır altı ediyor, sizin sıkıntınızı önemsemiyor. dahası size takıyorsun büyütüyorsun diyor ki en nefret ettiğim laftır belki de.

ne yapabilirsin, bilemiyorum, ama eşine tesir edecek bir şekilde hayatından memnun olmadığını aksettirmen lazım. Ara ara haftasonu tatili ve şimdiden yaz tatili ayarlasan. yaz tatilinde de mümkünse uzak bir yer seçsen, kafanızı boşaltsanız, belki o da hayatta ne güzellikler olduğunun farkına varır.

bir de biz de bu aralar akşam tv keyfi yapıyoruz sürekli ama evde çocuk olup erken yatınca, çok şans olmuyor.
sizinse bir sürü zamanınız var, yazık etmeyin, çıkın evden gezin eğlenin.

Canım sende problem yok bu kızın anası babası yokmu ilgilenecek senin hayatını etkileyecek kadar ilgiyi abartmaya hiç gerek yok arada sırada gerektiği yerde kardeş olarak mudahale edebilir budurumdan rahatsız olduğunuzu görümcenize alttan alttan söyleyin zırt pırt gerekli gereksiz yerde aramason görümcenin sorunlarının senin hayatınoda sorunlu hale getirdiğini söyleyin

Görümceniz kaçarak evlenmiş olsa da ailesi ona sahip çıkmakta haklı.. Ortalıkta bırakacak halleri tabii ki yok. Eşiniz şu an bu durumu abartmış "onun arkasında abisi var!!" durumunun limitini ayarlayamamış henüz.. Her defasında olmasa da aralıklı olarak rahatsız olduğunuz konuları elle tutulur şekillerde açıklarsanız zamanla bir düzen oturtulur diye düşünüyorum. Tabi umarım bebekten sonra eşiniz boyut değiştirmez.. Kesinlikle evinize ortak etmeyin ve onlardan ayrı program yapmak için mücadele edin..

Şahsen acayip bir durum göremedim.
Burada kabahat dışarı çıkarmayan eşinizde.
eğer bir mesafe ayarlanacaksa o ayarlamalı. Görümcenin bir suçu yok.

Eşiniz sizinle ailesi arasındaki dengeyi hala kuramamıs.. Bizde yeni evliyiz kimi zaman programımızı gerçekleştiremediğimizde eşim muhakkak gönlümü alır, En azından şirinlik yapar kendini sevdirir.. Görümcemin böyle bir durumu olsaydı ben zaten öncelik vermesini isterdim ama dengeyi olusturmayı becerebilmek önemli.. Eşinizin art niyeti olmayabilir ama bu durumdan cok rahatsızsanız en azından haftada bir olsa bir gününü size ayıracagının garantisini alın ve asla baska program yapmayın, iş Cıkarmayın bunu kabul etmezse ilişkinizin tek düzeleşeceğini ve daha keyifli zamanlar gecırebileceğinizi empoze ederek.. Tehdıt edercesıne degıl tabii .Belki çözüm olur.

görümceyle ilgili anlattıklarınızda haklı mısınız bilemicem, anlatmadıklarım da var yazmışsınız.
çok da zor durumda görünüyor bir yandan da, eşinizin destekçi olması bence güzel.

ama sizin hayatınızın da iş, eş ailesi ve tv den oluşması da elbette katlanılamaz. daha 5 aylık bir evlilik. eşinizle ilgili anlattığınız son kısımlarda ise görümceden çok eşte sorun. yani siz bir probleminizi anlatıyorsunuz,, o hasır altı ediyor, sizin sıkıntınızı önemsemiyor. dahası size takıyorsun büyütüyorsun diyor ki en nefret ettiğim laftır belki de.

ne yapabilirsin, bilemiyorum, ama eşine tesir edecek bir şekilde hayatından memnun olmadığını aksettirmen lazım. Ara ara haftasonu tatili ve şimdiden yaz tatili ayarlasan. yaz tatilinde de mümkünse uzak bir yer seçsen, kafanızı boşaltsanız, belki o da hayatta ne güzellikler olduğunun farkına varır.
bir de biz de bu aralar akşam tv keyfi yapıyoruz sürekli ama evde çocuk olup erken yatınca, çok şans olmuyor.
sizinse bir sürü zamanınız var, yazık etmeyin, çıkın evden gezin eğlenin.
evet çok bunalıyorum iş yerinde zaten eve gelincede sürekli temizlik yada aileye git gel daha da sıkılıyorum evlenmeden once sosyal hayatım coktu şimdi arkadaşlarımla çıkıyım diyorum izinde vermiyor tv izleyip oturmayıda ben sevmiyorum daha genciz hayata dair pozitif ve güzel hedeflerimiz olsun istiyorum

Canım sende problem yok bu kızın anası babası yokmu ilgilenecek senin hayatını etkileyecek kadar ilgiyi abartmaya hiç gerek yok arada sırada gerektiği yerde kardeş olarak mudahale edebilir budurumdan rahatsız olduğunuzu görümcenize alttan alttan söyleyin zırt pırt gerekli gereksiz yerde aramason görümcenin sorunlarının senin hayatınoda sorunlu hale getirdiğini söyleyin
annesini babası ne yaparsa yapsın pervane anne baba olmak böle bişey zaten anlıyorum keza bizde tabiki işin içinden çıkamadıkları durum olursa yardım etmeye çalışıyoruz ama bunu suistimal etmesine kızıyorum daha dogrusu öle hissediyorum artık samimi bulmuyorum bizimde bi hayatımız var bu kada ilgi gerçekten çok fazlaa söyledim görümceme hiç bişey demedi devam etti aynı seylere bi daha söylemedim aslında galiba eşimle sorunu cözemediğim için ona mı takıyorum bilmiyorum yaa

Konu sahibi konunda sadece " m" yazıyor. Bu şekilde çok saglikli yorum alamazsin.Bilgine:KK14:

Ben de diyorum millet m diyince anlamış ben neden görüpte anlamıyorum. Meger konu gitmiş. :KK66:

Back
X