- 23 Kasım 2014
- 397
- 216
- 48
- Konu Sahibi Terazikizi
Merhaba, ben 20li yaşlarına başındayım ama yüzümde daha doğrusu alnımda çizgiler çıkmaya başladı bunları önlemek için neler yapabilirim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 18 yasindayim bende bile hafif bi sekilde var. Dikkatli baktığında herkesin vardırMerhaba, ben 20li yaşlarına başındayım ama yüzümde daha doğrusu alnımda çizgiler çıkmaya başladı bunları önlemek için neler yapabilirim?
Bu yasta kirisiklik varsa demekki cildin kuru , bol bol nemlendir cildini .Merhaba, ben 20li yaşlarına başındayım ama yüzümde daha doğrusu alnımda çizgiler çıkmaya başladı bunları önlemek için neler yapabilirim?
mail adresim:.... ulaşmak isteyenler burdan sorabilirsinz.Eki Görüntüle 1455407 Eki Görüntüle 1455410 Eki Görüntüle 1455408 Eki Görüntüle 1455409
bu resimdeki LR world ürünleri Almanyadan geliyor ve çok etkili kırışıklıkta videosu daha var ama eklenmiyor buraya bilgi almak isteyen özelden yazabilirler bana...kırışıklığa bitkisel botox iğnesiz vede acısız