Benim derdim kırkayaklarla..
Evimiz 2 katlı, 1.kat taştan yapılmış, kırkayaklarda taşlı yerlerde görülüyomuş daha çok ..
İnanın yıllardır denemediğimiz şey kalmadı,ilaçlatıyoruz ama gitmiyolar evimizden. Sanki nereye gitsem peşimden geliyorlar, nişanlımın iş yerinde hiç böcek sorunu yokken ordada benim karşıma çıktı yine bu kırkayak.
Artık evde adım atmaya korkuyorum,eşyalara dokunmak istemiyorum ya altından çıkarsa diye. Mutfağa bile dadandılar.
Birkeresinde bacağıma çıkmıştı o zamandan beri alt üst etti beni resmen.. Ne zaman yatmaya gitsem illa her akşam 1 tane çıkıyo
Nasipse evlenip hemen bu evden çıkmak istiyorum çunki çevremde kimsede gömüyorum böyle bir sorun, evdemi sorun var acaba:26:
Lütfen fikri olan yardımcı olabilir mi.
Şimdiden sağ oLun..
kırkayaklar için işe yarar mı bilmiyorum ama ben böcek sorunu için Detan kullanıyorum ve bugune kadar işe yarayan sadece detan olmuştu.
Kullandığında ölmüyor ama onu yuvasına taşıyor
Ya da dolaşabilceği mekanlara sıkıyorsun günler geçse de böcek oradan geçerse işi bitiyor
benim evimde de akrep, çıyan, kırkayak ne arasan mevcut. kırkayak belki de en masumlarıdır. biz mutlu mesut yaşamayı öğrendik
way beee kendi gölgemden korkan ben bu konularda şaka yapar olmuşum
kırkayaklar için işe yarar mı bilmiyorum ama ben böcek sorunu için Detan kullanıyorum ve bugune kadar işe yarayan sadece detan olmuştu.
Kullandığında ölmüyor ama onu yuvasına taşıyor
Ya da dolaşabilceği mekanlara sıkıyorsun günler geçse de böcek oradan geçerse işi bitiyor
benim evimde de akrep, çıyan, kırkayak ne arasan mevcut. kırkayak belki de en masumlarıdır. biz mutlu mesut yaşamayı öğrendik
way beee kendi gölgemden korkan ben bu konularda şaka yapar olmuşum
Selam canim.kucuk bocekler ve bazi hayvanlar keskin kokulardan hoslanmaz.keskin kokan baharatlari sevmezler. Kirkayak hangi kokuyu sevmiyo arastir bence.
benımde evım bahçeli.. o yuzden evde çekirge karınca örümcek hep oluyor bende onlara alıştım sonra detan kullandım şuan hiç karınca yok .. normalde mutfakta raap raap yururlerdi hep detanı bi dene sen yeşil şişeyi kullandım ben..
Vicks vapotupu al bir fincana azıcık su koy bir çay kaşığı da vaporub kaynat evde gezdir .
Sineklerde falan baya etkili ama kırkayakta olur mu bilmem .s
Benim derdim kırkayaklarla..
Evimiz 2 katlı, 1.kat taştan yapılmış, kırkayaklarda taşlı yerlerde görülüyomuş daha çok ..
İnanın yıllardır denemediğimiz şey kalmadı,ilaçlatıyoruz ama gitmiyolar evimizden. Sanki nereye gitsem peşimden geliyorlar, nişanlımın iş yerinde hiç böcek sorunu yokken ordada benim karşıma çıktı yine bu kırkayak.
Artık evde adım atmaya korkuyorum,eşyalara dokunmak istemiyorum ya altından çıkarsa diye. Mutfağa bile dadandılar.
Birkeresinde bacağıma çıkmıştı o zamandan beri alt üst etti beni resmen.. Ne zaman yatmaya gitsem illa her akşam 1 tane çıkıyo
Nasipse evlenip hemen bu evden çıkmak istiyorum çunki çevremde kimsede gömüyorum böyle bir sorun, evdemi sorun var acaba:26:
Lütfen fikri olan yardımcı olabilir mi.
Şimdiden sağ oLun..
Ah ah canım aynı dert bizde de var.
Kırkayak zehirli değilmiş yalnız. Zehirli olup hızlı gidenler çiyanmış.
Bu kırkayak yavaş gidiyor.
Ayy iğrendim artık yemin ederim. Görünce midem bulanıyor.
Kimsenin evinde yok bizim evde var. Ne yapmalı bilemedim ki?
Ah ah canım aynı dert bizde de var.
Kırkayak zehirli değilmiş yalnız. Zehirli olup hızlı gidenler çiyanmış.
Bu kırkayak yavaş gidiyor.
Ayy iğrendim artık yemin ederim. Görünce midem bulanıyor.
Kimsenin evinde yok bizim evde var. Ne yapmalı bilemedim ki?