• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırkayak

tutkku

ilkim♡sonum
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2012
10.244
7.245
448
Kızlar yeri burası değil sanırım ama bilemedim..

Benim derdim kırkayaklarla..
Evimiz 2 katlı, 1.kat taştan yapılmış, kırkayaklarda taşlı yerlerde görülüyomuş daha çok ..

İnanın yıllardır denemediğimiz şey kalmadı,ilaçlatıyoruz ama gitmiyolar evimizden. Sanki nereye gitsem peşimden geliyorlar, nişanlımın iş yerinde hiç böcek sorunu yokken ordada benim karşıma çıktı yine bu kırkayak.
Artık evde adım atmaya korkuyorum,eşyalara dokunmak istemiyorum ya altından çıkarsa diye. Mutfağa bile dadandılar.
Birkeresinde bacağıma çıkmıştı o zamandan beri alt üst etti beni resmen.. Ne zaman yatmaya gitsem illa her akşam 1 tane çıkıyo:25:

Nasipse evlenip hemen bu evden çıkmak istiyorum çunki çevremde kimsede gömüyorum böyle bir sorun, evdemi sorun var acaba
:26:

Lütfen fikri olan yardımcı olabilir mi.
Şimdiden sağ oLun..

kırkayaklar için işe yarar mı bilmiyorum ama ben böcek sorunu için Detan kullanıyorum ve bugune kadar işe yarayan sadece detan olmuştu.
Kullandığında ölmüyor ama onu yuvasına taşıyor
Ya da dolaşabilceği mekanlara sıkıyorsun günler geçse de böcek oradan geçerse işi bitiyor

Son düzenleme:
benim evimde de akrep, çıyan, kırkayak ne arasan mevcut. kırkayak belki de en masumlarıdır. biz mutlu mesut yaşamayı öğrendik:1:
way beee:53: kendi gölgemden korkan ben bu konularda şaka yapar olmuşum

Ay maalesef bende geçen gün gördüm bu varlığı çok ürktüm sokuyorlarmış çünkü
Allah korusun :18:

kırkayaklar için işe yarar mı bilmiyorum ama ben böcek sorunu için Detan kullanıyorum ve bugune kadar işe yarayan sadece detan olmuştu.
Kullandığında ölmüyor ama onu yuvasına taşıyor
Ya da dolaşabilceği mekanlara sıkıyorsun günler geçse de böcek oradan geçerse işi bitiyor

onuda deniyelim bakalım canım, çok sağoL.. :54:
inşallah bir işe yarar:31:

benim evimde de akrep, çıyan, kırkayak ne arasan mevcut. kırkayak belki de en masumlarıdır. biz mutlu mesut yaşamayı öğrendik:1:
way beee:53: kendi gölgemden korkan ben bu konularda şaka yapar olmuşum

sormaa ya ev ev değil,hayvanat bahçesi..
büyük örümcekleri saymıyorum bile, bu kırkayaklardan çok korkuyorum:31:

Ay maalesef bende geçen gün gördüm bu varlığı çok ürktüm sokuyorlarmış çünkü
Allah korusun :18:

evet çok zehirlilermiş canım ya, öf bunları yazarken bile sanki üzerimde geziniyolar cidden:18:

Birkeresinde 1 gecede 4 tane öldürmüştük, annemle uyudur korkudan :S
Acaba diyorum öldürdükçe dahamı çoğalıyolar
:44:

Selam canim.kucuk bocekler ve bazi hayvanlar keskin kokulardan hoslanmaz.keskin kokan baharatlari sevmezler. Kirkayak hangi kokuyu sevmiyo arastir bence.

benımde evım bahçeli.. o yuzden evde çekirge karınca örümcek hep oluyor bende onlara alıştım :1: sonra detan kullandım şuan hiç karınca yok .. normalde mutfakta raap raap yururlerdi hep :1: detanı bi dene sen yeşil şişeyi kullandım ben..

Vicks vapotupu al bir fincana azıcık su koy bir çay kaşığı da vaporub kaynat evde gezdir .
Sineklerde falan baya etkili ama kırkayakta olur mu bilmem .s

Kızlar yeri burası değil sanırım ama bilemedim..

Benim derdim kırkayaklarla..
Evimiz 2 katlı, 1.kat taştan yapılmış, kırkayaklarda taşlı yerlerde görülüyomuş daha çok ..

İnanın yıllardır denemediğimiz şey kalmadı,ilaçlatıyoruz ama gitmiyolar evimizden. Sanki nereye gitsem peşimden geliyorlar, nişanlımın iş yerinde hiç böcek sorunu yokken ordada benim karşıma çıktı yine bu kırkayak.
Artık evde adım atmaya korkuyorum,eşyalara dokunmak istemiyorum ya altından çıkarsa diye. Mutfağa bile dadandılar.
Birkeresinde bacağıma çıkmıştı o zamandan beri alt üst etti beni resmen.. Ne zaman yatmaya gitsem illa her akşam 1 tane çıkıyo:25:

Nasipse evlenip hemen bu evden çıkmak istiyorum çunki çevremde kimsede gömüyorum böyle bir sorun, evdemi sorun var acaba
:26:

Lütfen fikri olan yardımcı olabilir mi.
Şimdiden sağ oLun..

Ah ah canım aynı dert bizde de var.
Kırkayak zehirli değilmiş yalnız. Zehirli olup hızlı gidenler çiyanmış.
Bu kırkayak yavaş gidiyor.
Ayy iğrendim artık yemin ederim. Görünce midem bulanıyor.
Kimsenin evinde yok bizim evde var. Ne yapmalı bilemedim ki?

Son düzenleme:
kızlar çok sağolun denedim bişiler ama işe yaramadı fazla,veya kış olduğu için o kadar çıkmamaya başladılar:31:

Ah ah canım aynı dert bizde de var.
Kırkayak zehirli değilmiş yalnız. Zehirli olup hızlı gidenler çiyanmış.
Bu kırkayak yavaş gidiyor.
Ayy iğrendim artık yemin ederim. Görünce midem bulanıyor.
Kimsenin evinde yok bizim evde var. Ne yapmalı bilemedim ki?

:53: demekki bizimkiler çiyan:18:
çok hızlı gidiyor,aşırı hızlı yani of yazarken bile içim ürperiyor.

birde kimsenin evinde yok mesela dediğin gibi ama ben nereye gitsem o evde çıkıyo sanki,veya bana öyle geliyo.

geçenlerde babaannemin evinde otururken arkamdan geçti,bluzumun üzerinden:53::53:
kendimden geçtim resmen..

Rabbim başka dert vermesin ama inşallah bundanda kurtuluruz:31:

Back
X