• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirklareli///39

• Konu Sahibi Konu Sahibi kewser
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bencede trakya insanı çok çok başka
bende lüleburgazlıyım ama bursada yaşıyorum

slm kızlar trkyadan herkese slmmm üjj bejlerr trakyanın taşına toprağına kurbann :)

hepinize kucak dolusu sevgilerrrr.bende kirklareliliyim.bu yaz genemedim memleketcigime insallah yilbasina gelicem.cok özledim oralari bir baskadir benim memleketim :)):CüvCüv:

Selam kıslar daha önce yazdım mı bilmiom ama yine de yazıom aranızda kırklarelinde otUkaydirigubbakcemile4ran yok mu yaaaa...tanısalım konusalım

hersey_eskir hb hayatımm.kızlarr kırklarelinin köylerindenim ben ama tekirdağa evlendimm.ablamlar falan kırklareli merkezde hatta hafta sonu ordaydım yeni geldimm.ahh istasyon ahhhhhhhhhhhhhhh :)

gunaydin1.gif

slm bende oturuyorum ama kendim kırklarelinin köylerindenim 2005 yılında evlenip burgazda oturmaya başladım

Ben de trakyalıyım lüleburgazz şuan kasabasında oturuyorum daha önce yazıp yazmadığımı hatılamıyorum dahaönce yazdıım konu buraya taşınmış....

ben de babaeskiliyim kızlar orda büyüdümm şimdi denizlide okuyorum çok özledim oraları.. herkese sevgilerr..

canlarımmmmm ben kırklareliliyim pomakım nickimde anlarsınız
bide şey diecem kırklarelili olmayanların burada işi ne anlamadım da? :S

kırklareline atandım arkadaşlar artık oralı olacağım,biraz anlatsanıza ev kiraları nasıl,nerelerde oturmak lazım.
bilgi veren herkese şimdiden teşekkürler

slm kızlar kırklarelili değilim ama kırklarelide yaşıyorum size katılmamın bir mahsuru varmıı

Back
X