Kirmadan arkadasligi bitirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Crazypinkpink

Sen önce kendine bak
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
1.099
756
123
Isyerinde bir arkadas ile cok samimi olduk ama ona guvenmiyorum
Yeni bir arkadas buldugunda bana soguk davranmasi vs canimi skiyor, aninda satabilecek bir karakter
Soguk durdum msj atti benle konusmuyosun cok üzülüyorum dedi istedim ki soguk tavirlarimdan durumu anlasin yok
Bu insanla vardiyam ayni
Tutmus isyerinde bikac kisiyle wp grubu kurmus izinsiz beni de eklemis
Servisim ayni (serviste 3-4 kisiyiz)
Isyerindeki esya saklama dolabim bile ayni
Ne yapmali bilmiyorum
Bugun bir ortamda benim icin agzi var dili yok dedi cok kirildim, artik sabrim kalmadi
Alip karsima konussam kirici olacak istiyorum ki kendi anlasin
Nasil bir yol izlemeli

Arkadasligi bitirmenin kirici olmayan bir yolu yoktur. Mesafe koyabilir, ozelinizi paylasmayarak kendinizi koruyabilirsiniz. Is yerinden insanlarla samimi arkadas olmak zaten pek guvenli degil. Ileride daha dikkatli olursunuz.

Bu tarz kadınlar sizin gibi (onun tabiri ile) ağzı var dili yok kişileri çok severler.
Çünkü manipüle edebileceklerini düşünürler. Ben yeriniz de olsam artık zincirimi kırar açık şekilde söylerim.
Siz bir diş gösterin , bakın nasıl hizaya gelecek.

Bu tarz kadınlar sizin gibi (onun tabiri ile) ağzı var dili yok kişileri çok severler.
Çünkü manipüle edebileceklerini düşünürler. Ben yeriniz de olsam artık zincirimi kırar açık şekilde söylerim.
Siz bir diş gösterin , bakın nasıl hizaya gelecek.

Wp grubundan cikmayi ve yrn neden ciktin derse de ona guvenmedigimi artik arkadaşlık etmek istemedigimi soyliycem. Bundan baska yol gorunmuyor. Sizce?

Yanii biraz acar misiniz
O sizi takmiyor mu demek istiyorsunuz
Inanin bunu o kadar cok isterim ki
Her gun ise gelirken yolda bile ariyor
Bunaldim
Bir fikir lutfen

İşine gelen konularda ariyor, darliyor olabilir ama samimi oldugunu dusunmuyorum ben. Samimi arkadasim bana bozulsa mutlaka fark ederim, sizin onu dusundugunuzun yarisi kadar sizi kafaya takip dusunuyor olsa zaten anlamasi icin caba harcamaniza gerek kalmazdi.

İşine gelen konularda ariyor, darliyor olabilir ama samimi oldugunu dusunmuyorum ben. Samimi arkadasim bana bozulsa mutlaka fark ederim, sizin onu dusundugunuzun yarisi kadar sizi kafaya takip dusunuyor olsa zaten anlamasi icin caba harcamaniza gerek kalmazdi.
Wp grubundan cikmayi ve yrn neden ciktin derse de ona guvenmedigimi artik arkadaşlık etmek istemedigimi soyliycem. Bundan baska yol gorunmuyor. Sizce?

Bilmem bence aranizda dusundugunuz gibi bir samimiyet yok hiç olmamis zaten. Bunu bu kadar olay edip "sana guvenmiyorum" muhabbetlerine girmek yerine yerine onun size davrandigi gibi davranabilirsiniz. Cok abartmissiniz.

Herkesle çok samimi ol
Yeni bir arkadas buldugunda bana soguk davranmasi vs canimi skiyor, aninda satabilecek bir karakter
Soguk durdum msj atti benle konusmuyosun cok üzülüyorum dedi istedim ki soguk tavirlarimdan durumu anlasin yok
Bu insanla vardiyam ayni
Ne yapmali bilmiyorum
Bugun bir ortamda benim icin agzi var dili yok dedi cok kirildim, artik sabrim kalmadi
Nasil bir yol izlemeli
mak zorunda değilsiniz. Mesafeli olun,yada normal bir insan gibi görün. İlla dost olmanıza gerek yok iş arkadaşı olarak görün olsun bştsin.

Bu insanla vardiyam ayni
Ne yapmali bilmiyorum
Nasil bir yol izlemeli
Gözlerini kapat derin derin nefes al o kişinin yüzünü gözünün önüne getir adı ile seslen senden öğrendiğim deneyim için teşekkür ediyorum.. Hayatımdan kendi isteğinle çıkmanı istiyorum seni sevgi ile uğurluyorum de çıkar. Denedim karşı taraf beni direk engelledi 🤣

Sana güvenmiyorum demeyin ne gerek var sakız gibi uzuyacak muhabbet
İlkinde soğuk durduğunu anlamış aynen devam sen de onun gibi bir göster iki kaç. Böyle böyle merhaba merhabaya gelir ilişkiniz. Aynı işyerinde küs gibi olmak zorunda kalmazsınız hem

Konu sahibi konusma yaparak arkadasliginizi bitirmenizi asla onermem. Hemen hemen aynisini yasadim. Uzak durmaya devam edin. Whatsapp grubundan da çıkmayın. Arkadasiniz bahsettiginiz gibi biriyse arkanizdan cok atip tutacaktir. Mumkun mertebe firsat vermeyin. Telefonlarini acmayin, mesajlarina bakmayin. Uzun sure sonra geri donup gormemisim kusura bakma deyin. Uzak durdukca zamanla anlayacaktir. Allah kolaylik versin.

Niye böyle abartı tepkiler vermeyi düşünüyorsunuz? Çok çocukça olur.

Olaylar oldukça tepkinizi dengeli bir biçimde verebilirsiniz. Örneğin o sırada gülerek “Ayşecim, yeni arkadaş buldun, beni anında sattın” diyebilirdiniz. Veya yüz yüzeyken “canım benden izinsiz beni gruba eklemişsin. Hiç sevmem böyle eklenmeyi, çıkacağım. Çok fazla grup oluyor, hoşlanmıyorum. Kırılma lütfen seninle ilgisi yok” deyip, gruptan çıkabilirsiniz.

Ayrıca araya yavaş yavaş mesafe koyabilirsiniz. Ama iş arkadaşınıza “sana güvenmiyorum” vs demek iş ortamının gereksiz yere çok gerilmesi demek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X