beceri ve zeka gerektiyor bu işler gibi söylemleriniz hiç hoş değil. ben zeka ve beceri üzerine bir yorum yapmadım. fakat bir insanı başka bir insanın da duygularıyla oynayarak, kendini de üzerek bir sahte ilişki içerisinde boy göstermeye yöneltiyorsunuz. bunun yanlış bir öneri olduğunu dile getirdim. kafası zaten karışık ve üzgün bir kadına böyle fikirler vermenin üzücü sonuçlar doğurabileceğinin altını çizdim. sizse benim zekam ve becerimle ilgileniyorsunuz ki bu tamamen konu dışıdır. sohbet saygı çerçevesinde kalırsa sevinirim.
Konuyu elit kişiliğini sürdürme havası içerisindesindesinde ben onları sana demedim yani sen zekasızssın zaten yapamazsın demedim :S o manayı çıkarman normal cünkü beni anlamak istemiyorsun !
Bu tarz intikam kim almak isterse biraz cin ifkirli olmalı zekası yüksek olmalı demek istedim kim almak isterse intikam yani konu sen değilsin işim gücüm yok senimi konuşucam burda ben intikam alan veya almak isteyen kişilerden bahsettim.
Kıza veya kadına konunn sahibine gelince buraya bin tane mesaj girilsede eminim o psikolojosi kendi kararları doğrultusunda hareket edicek burası söyleyin uygulayalım yeri değil sadece fikir teatisinde bulunup rahatlama yeri...
Son düzenleme: