Kırmadan halletmek için..

Benim de ablam kupe aldi kizima. Ben de delircem de kocam sicak yanaşmiyo. Kuaforlerde deliyolar, agrisiz oluyor ...

Kuyumcuda yaptırmayı düşünüyor bence. Ama yaptırmam ben. Eşim de diyor ki bı küpe için annemi mi kiracaksın, o da ayrı bir alem gerçekten.

E iyi de enfeksiyon kaparsa ne olacak? Sterilize etmeden bir yer delinir mi? Deldikleri alette hiv olur, hepatit olur, olur da olur. Alınacak risk mi bu? Insanlar artik doktora, cerrahi ortamda deldiriyor kulagini.

E iyi de enfeksiyon kaparsa ne olacak? Sterilize etmeden bir yer delinir mi? Deldikleri alette hiv olur, hepatit olur, olur da olur. Alınacak risk mi bu? Insanlar artik doktora, cerrahi ortamda deldiriyor kulagini.
Ya ben iki türlü de istemiyorum ondan çok araştırmadim da..

Büyüyünce takarız dersiniz olur biter.Çokta kasmayın fikrinizi güzelce söylerseniz sıkıntı olmaz

Çok küçük daha. Zevkinden, çirkin görünmesinden geçtim sağlığı için tehlikeli. Çocuk bu ne bilir, tutar çeker, gelir başka çocuk çeker, kıyafetine takılır...
Çocuğunuza sahip çıkın, söz hakkı vermeyin, olay büyürse büyüsün. Basit bir konu değil ki.

Çok küçük daha. Zevkinden, çirkin görünmesinden geçtim sağlığı için tehlikeli. Çocuk bu ne bilir, tutar çeker, gelir başka çocuk çeker, kıyafetine takılır...
Çocuğunuza sahip çıkın, söz hakkı vermeyin, olay büyürse büyüsün. Basit bir konu değil ki.
Bunları da diyeceğim çok teşekkürler

Deldikleri aletin ucuna özel delmelik ucu sivri olan küpelerden takıyorlar onunla deliyorlar yani başka iğne vs kullanılmıyor. O özel küpeyle deliyorlar ve kulak iyileşene kadar o küpe kalıyor kulakta. Daha sonra iyileşince istediğin küpeyi takıyorsun.

Kuyumcuda yaptırmayı düşünüyor bence. Ama yaptırmam ben. Eşim de diyor ki bı küpe için annemi mi kiracaksın, o da ayrı bir alem gerçekten.

Ya kusura bakmayın ama eşinizi boğmak istedim şuan.
KV size niyetini söylemiş, siz de çok net istemediğinizi belirtmişsiniz. Bu emrivaki neden? Bu ısrar neden? Neden laftan anlamıyor?

Siz net olun,çocuğu yanınızdan alıp kaçıracak değiller ya.
Eşinize de söyleyin,bir küpe için SİZİ kırmasın.
Çocuk hakkında söz söyleme hakkı öncelikle sizin.
Net olun,kırılan kırılsın.valide de eş de...

Deldikleri aletin ucuna özel delmelik ucu sivri olan küpelerden takıyorlar onunla deliyorlar yani başka iğne vs kullanılmıyor. O özel küpeyle deliyorlar ve kulak iyileşene kadar o küpe kalıyor kulakta. Daha sonra iyileşince istediğin küpeyi takıyorsun.

Bilgilendirme icin tesekkur ederim. Simdiye kadar hic kulak deldirmedigim icin bilmiyorum ama deldikleri yeri sterilize etmedikleri icin kulak ustundeki tum mikropları iceri tasiyacaklar haliyle. Bebekler icin guvensiz bir yontemmis.

Bilgilendirme icin tesekkur ederim. Simdiye kadar hic kulak deldirmedigim icin bilmiyorum ama deldikleri yeri sterilize etmedikleri icin kulak ustundeki tum mikropları iceri tasiyacaklar haliyle. Bebekler icin guvensiz bir yontemmis.
Yalandan kulağı siliyorlar ama ne kadar güvenilir bilinmez tabi. Bir de o delik yeri yara oluyor haliyle küpeyi sürekli deliğin içinde çevirmek gerekiyor. Biraz çevirmeyi unutursanız hemen yara küpeye yapışıyor. Ve mecbur o küpeyi hareket ettirmek gerektiği için kulağın içinde döndürüyorsun ve küpeye yapışan etlerin ayrılıyor kanıyor tabi canından can gidiyor :KK43: bebeklere tavsiye etmiyorum ben açıkcası.

Yalandan kulağı siliyorlar ama ne kadar güvenilir bilinmez tabi. Bir de o delik yeri yara oluyor haliyle küpeyi sürekli deliğin içinde çevirmek gerekiyor. Biraz çevirmeyi unutursanız hemen yara küpeye yapışıyor. Ve mecbur o küpeyi hareket ettirmek gerektiği için kulağın içinde döndürüyorsun ve küpeye yapışan etlerin ayrılıyor kanıyor tabi canından can gidiyor :KK43: bebeklere tavsiye etmiyorum ben açıkcası.

Uff :bicak: icim bi tuhaf oldu.

Bu konuda 2 sekilde dusunuyorum

Evet bebeklerin aci cekmesine kiyafetlere takilan kupelere minicik cocukta sari kupeye karsiyim kisa bir sure sonra o kupeler kaybolcak ztn.
Kupe almasina gerek yok cunku deldirme kupesi baska ve uzunca bir sure kulaktan cikmiyorki

Annem benimkileride deldirmemis. 27 yasima kdr deldirmedim ztn suslu biri degim
Deldirdigim andan itibaren yasadigim en buyuk pismanlikti. Yazsam sayfalar surer neden deldirdim bende anlamadim basiretim baglandi evlilik telasindaydim
Hala basimdaki buyuk dert 2 yil olacak sadece altin takabiliyorum kaybettikce sinir basiyo digerleri yara yapiyor ve cikarinca kapaniyor. Artik bende hirs meselesi oldu kaybettikce esime aldiriyorum oh deldir diyen oydu bin pisman ettim
Okul zamani taktirmazlar kizimin teni havali hemen kapanir bari ilk okulu bitirsin diyebilirsiniz.
Ama eski kafa anlamaz yorgan ignesi ile kulak deldirmis insanlar

Birde acimiyor fln hikaye.
Acimiyor diyen hatirlamadigindan der.
Ben 3 gun mahvoldum hala kupe takmadigimda kanatarak takmak zorunda kaliyorum.

Ortalik kotu kulaginda gorurlerse calmak isterler buyuyunce takacagi bsy alalim cocuklar birbirine zarar vermesin gibi bsy de denebilir

Back
X