- 18 Aralık 2021
- 1.922
- 497
- 53
- 34
Aynen bide çıkarkn parasını.veririm fln demiyor500 tl lik hediye aldıracak size![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bide çıkarkn parasını.veririm fln demiyor500 tl lik hediye aldıracak size![]()
Yanlış yazmışım şimdi farkettimMevla değil kurban olduğum MEBLAĞ YAV
Meblağ….Aynen bide ne zmn bir araya gelsek internetten bişey söyleyelim diyor bikere kitap söyledi parası gelmedi bikerede bişey istedi ödemesini baya geç yapti bu seferde düşük Mevla değil yani
Şuan parası olsa sizden niye bunu rica etsin?kartla taksite bölmek yada bir ay ertelemek için istemiştir,istemiyorsanız düğünüm var yapamam dersiniz olur biter iptal edip iadeye düştü demek etik değil benceBnde düğün yapcam bir ay sonra parasını verse eyvallah bekleticek beni
Meblağ evetMeblağ….
Tamam da bnde evlencem şuan bnden istemesi çok saçmaŞuan parası olsa sizden niye bunu rica etsin?kartla taksite bölmek yada bir ay ertelemek için istemiştir,istemiyorsanız düğünüm var yapamam dersiniz olur biter iptal edip iadeye düştü demek etik değil bence
Vermedi aynen kimbilir parasını ne zmn vericek onu vermeden ikinciyi istedi bide bize her geldiğinde bişey istiyor kartım var diyeParasını vermediği için iptal ettiğiniz halde tekrar verelim mi dedi?
Kartimda para yok deyin.
Cidden düğünüm var evin eksiği var daha öncede bişey istedi ısmarladım ödemedi sürekli bnden gidiyor bişey istemesi bnden şuan sacmaSende at bişeyler canım durumum yok eşim duyarsa sıkıntı olur de aramız açılır de konuş yani
Arkadaşiz diye bişey demedim bide 2 tane nevresim istedi birini bana hediye alcakmis alacağı hediyeyi bnm karttan cekiiyorAyrani yok icmeye. Bazi seyleri direkt soylemek lazim, kivirmadan direkt.
Arkadaşim.diye bisey demedim sonra oncedende isteyip istemedikleri aklıma geldi böyle bir yontem buldum iade dememe rağmen bidaha sipariş verelim.diyorİkiniz de tuhafsınız. Durumum sıkışık, senin karttan söylesek dediğine göre hemen veremeyecek parasını. Evdeyken vermediği için direkt siparişi iptal etmişsiniz. Niye o kadar tutuştunuz ki para diye? Hayır bir de parasını vermediği için iptal ettiğinizi söylemişsiniz, o da hala tekrar sipariş verelim mi diye soruyor. Ben olsam selamı sabahı keserim sizinle, kaçıyor muyduk deyip. Tam cringe şelalesi. O yüzsüz, siz cimri, mükemmel uyum.
Bide 2 tane nevresim takımı istiyor birini bana hediye alcakmis bana alacağı şeyi benim karttan çekiliyor aşırı saçmaİşte insanları zor duruma sokma bunun adı. Paran varsa alırsın yoksa almazsın. Ha zorunlu bir şey olur ihtiyacı vardır amenna.
Bnde etmem ama bir ay sonra düğünüm var para lazım şuan bnden niye istiyor bencillik yaptigiBen yakın arkadaşıma 500 liranın lafını etmezdim. O parayla önemli bir eksiğinizi gideremiyorsunuz sonuçta. Büyük bir meblağ değil. Ama dediğim gibi sonradan okudum bu kişi sizi kullanmaya çalışıyor artık. Borcu varken ödemeyip yeni bir şey kitlemeye çalışmak her insanın yapabileceği şey değil. Yüzü tutuyor demek ki, hayret ya.
Aynen geri çevirmek istemedim ama düğünüm. var para lazım bnden istemesi çok sacmaSizi kullanmaya kalkan insanlari kibarca nasil reddederim diye düşünüp bosuna sikintiya girmeyin. Alamam deyip kestirip atin. O yaptigi ayip icin 1 dak dusunmuyor belli ki siz neden düşünüyorsunuz ki?
Bencede saçma hatta düğünü olana birseye ihtiyacın varmi diye sorulur bu konuda hemfikiriz ,bunu açık açık söylemek varken niye kendinizi geriyorsunuz onu anlamadım.onun isteme sebebi sizin onaylamama sebebiniz ortada direk söyleyebilirsiniz belki utanırTamam da bnde evlencem şuan bnden istemesi çok saçma
Evtde geri çevirmek istemedim sonra vazgeçtim oda utanmadan yeniden sipariş verelim mi dediBencede saçma hatta düğünü olana birseye ihtiyacın varmi diye sorulur bu konuda hemfikiriz ,bunu açık açık söylemek varken niye kendinizi geriyorsunuz onu anlamadım.onun isteme sebebi sizin onaylamama sebebiniz ortada direk söyleyebilirsiniz belki utanır
Bnde o an geri çevirmek istemedim sonrada düşündüm hemen vermicek eşimin durumu şıkısik dedi belkide unutcak bide 2 tane istedi birini bana hediyeymis benim kartımdan niye çekiliyor??Ev araba parasi istesin, imkanim varsa verecegim insanlar var.
Sakiz parasini vermeyecegim insanlar var.
Ilk gruptaki insan zaten nevresim cart curt parasi istemez. Para isterse odeme planini da ayni anda sunar, bana dusunme firsati verir, isi aceleye getirmez. Boyle dosta can kurban dersin sen de zaten.
Ikinci gruptaki kisi de boyle hep oldu bittiye getirmeye calisir. Bu insanlarla ya dalga gecicen oynatican, ya da direk konuyu acilmadan kapatican. Siz kendinizi bosa zor sokmussunuz. Yine de allahtan yari yoldan donmussunuz.
Kır gec huri melek misinizArkadaşlar gecen samimi olduğum kız arkadaşim oturmaya geldi.yedik içtik sohbet ettik sonra dediki internetten 500 TL'ye nevresim takımı beğendim.esimin durumu sıkışık bana senin karttan söylesek parasini vereyim olur mu dedimcikarken.baktim para fln vermedi.bnde geri ceviremedim tamam.dedim sonra dedim şimdi sipariş vercm kimbilir ne zmn oducek.dedim siparişi iptal ettim iade ye döndüğünü söyledim.bugun.bana msj atmış tekrar sipariş verelim mi diye vermek istemiyorum uygun dillle ne yazabilirim
Aynen öyle dediParasını vermediği için iptal ettiğiniz halde tekrar verelim mi dedi?
Kartimda para yok deyin.
İadeye döndü dedim sonra yine istedi bende çeyiz aldım limitim yok dedimKır gec huri melek misiniz