• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kirmadan nasil ikna ederiz?

ee ozaman mecbur sen bakcaksin dersen ikna olur

edit: sende cocuguma bakmiyorsan hakkini helal etmiyorum de

Çocuğa bakabilecek olsa hadi neyse. Hem çocuğa bakamıyor hem de nasıl gitmeyin diyebiliyor. Parasını verebilecek bile olsanız, anneniz bakabilecekken bakıcıya neden baktırasınız. Tamamen haksız burada kv.

Canım hic takma, ne güzel eviniz varmıs annenlerin sehrinde, tabi ki mantıklı olanı yapacaksınız. Ya kv bakacak orda kalacaksınız, ya da anneniz bakacak ve tasınacaksınız... Sanki sen ona cocuguma bakmazsan hakkımızı helal etmeyiz diye tedit ediyor musun ? ne kadar garip dusunuyor insanlar anlamıyorum...

Gitmenizi neden istemiyor peki özleyince göremem falan mı diyor neyi bahane ediyor?
Gitmeyin diyorsa kendince bir sebebi vardır

Onlarin yasadgi ilceye gitmemizi istiyor. Eltim parasni bana versinler ben bakarim demis. Ben eltime sefkat vs yonunden güvenirim ama cocugum istemedigm karakterde bi cocuk olur o yüzden esimde eltimin bakmasini asla istemiyor. Diger alternatifide bakıcı tutun diyor
İyi de her türlü ailenin yaşadığı yere gitmen sözüm için daha karlı. Kira vermeyeceksin, annene bakıcı parası vermeyeceksin. Bakıcı tutun demek olmuyor.

Kaldık ki helal etmemesi sidik yarıştırmak derdinden. Ben onun bunun ego savaşlarına çocuğumu kurban etmek istemezdim.

Ben de onu merak ediyorum. Hadi öğretmen tayin aldı. Özel de çalışan adam nasıl pat diye işini değiştiriyor. Banka/PTT gibi şubeleri olan bir yerde mi çalışıyor acaba.
Öğretmenmiş konu sahibi, devlette olsa ha deyince tayin alınmıyor ki(ayrıca ildışı tayinleri çoktan bitti), özelde olsa onlar da kadrolarını çoktan tamamladı. Elbette bizden çok düşünmüşlerdir, ama ben yine de merak ettim.

Ne takıyorsun ya. İt ürür kervan yürür. Kendisi yapmıyor, yapana da mani olmasın. Anne egosu çocuktan daha önemli değil. Ne karışıyorlarsa ya kadın ücretsiz bakacak ne güzel.

Merhaba.. Tup bebek tedavisiyle dinyaya gelmis 6 aylik bir oglum var. Esimin ailesine 2 benim aileme 9 saat uzakta oturuyoruz. Ben öğretmenim esim ozel sektorde calisiyor. Dogum iznim bitti eylulde ise basliyorum. Benim ailemin oldugu sehurden ev almıştık. Kredi odedigimizden calismk zorundayim. Bebegimi bakıcıya vermk istemiyorum çünkü bu sehirde kimseye guvenemem. Kayinvalidem bakamam dedi cunku bag bahce hayvanlar derken cocuga zamn ayirmasi mumkun degil.annem buraya gelirseniz bakarim ama sizkn yasadiginjz sehre gelip aylarca kalamam dedi. Evde 2 kardesim var çünkü. Bizde annemin oldugu sehre gitmeye karar verdik. Sonucta kira vermeyecegiz. Bakici parasi vermeyecegiz. Gel gelelim kayinvalidem esime gidersen hakkimi helal etmem demiş. Rizasi olmadan gitmek istemiyorum ama coxugumuda dusunmek zorundayim. Üstelik bu sehirde guvenip teslim edebilecsgim kimse yok. Sizolsaniz napardiniz? Esimle annesinin arasi acilsin istemiyorum
Ben olsam koşa koşa giderim boyle sacma bir meselede onun rızasına gerek yok
bakici sorunu yok
gelini ev kredisi oduyor
ev kiran olmayacak
daha ne istiyormuş hanimefendi..

Valla bacım bırak açılsın araları kvde de trip atmamayı öğrensin bir zahmet
Eviniz orda ee anneniz bakacak çocuğa keyfine de gitmiyorsunuz zaruri bir durum olmuş artık sizin için

yazık elden kaçtı zanneti oğlu.hakkımı helal etmem diye saçmaladığı tribinin arasında kalan bebekte torunu oluyor.onun temiz sağlıklı bakılma hakkını yiyince oğluna haktan hukuktan bahsediyor.o kadar hayvancılıkla uğraşırken ne ara bunları düşünmeye fırsat bulmuş bilmem.

Beni en cok kizdiranda bu iste. Hic bir zaman elini tasin altina koymaz. Her zaman senin annen yapar zaten der. Fakat cocuga gelince bizim cocugumuz der. Bu konudada erkek kadinin memleketine gidemez diyo
Çalışmaya gelince ikimiz de çalışıyoruz anne kusura bakma da diyin
Net olun.. Hem karnım doysun hem pastam dursun istiyor sizin kv de de

Merhaba.. Tup bebek tedavisiyle dinyaya gelmis 6 aylik bir oglum var. Esimin ailesine 2 benim aileme 9 saat uzakta oturuyoruz. Ben öğretmenim esim ozel sektorde calisiyor. Dogum iznim bitti eylulde ise basliyorum. Benim ailemin oldugu sehurden ev almıştık. Kredi odedigimizden calismk zorundayim. Bebegimi bakıcıya vermk istemiyorum çünkü bu sehirde kimseye guvenemem. Kayinvalidem bakamam dedi cunku bag bahce hayvanlar derken cocuga zamn ayirmasi mumkun degil.annem buraya gelirseniz bakarim ama sizkn yasadiginjz sehre gelip aylarca kalamam dedi. Evde 2 kardesim var çünkü. Bizde annemin oldugu sehre gitmeye karar verdik. Sonucta kira vermeyecegiz. Bakici parasi vermeyecegiz. Gel gelelim kayinvalidem esime gidersen hakkimi helal etmem demiş. Rizasi olmadan gitmek istemiyorum ama coxugumuda dusunmek zorundayim. Üstelik bu sehirde guvenip teslim edebilecsgim kimse yok. Sizolsaniz napardiniz? Esimle annesinin arasi acilsin istemiyorum
o ne demekmiş öyle hakkımı helal etmem nedir? ne kolay evladı bunla tehtit etmek yazık üzüldüm eşinizin adına... sizin yaşam şartlarınızı ne kolaylaştırıcaksa öyle hareket etmeniz en doğal olanı.sizinde bir evladınız var o ne olacakmış peki... yerinizde olsam ben bu laftan sonra kırmamayı bırak konuşmazdım bile. dilerseniz siz durumunuzu izah edin yüzyüze nedne böyle olması gerektiğini söyleyin... başka da yapacak birşey yok. Allah hidayet versin ne diyim.

Evi cok uygun bi fiyata aldik. Esime yine almayin burdan alin demis ama aradaki 100 120 bini dusunmemiz lazimdi
Yanı ona şaşırdım canım benim da tup bebek zorluğunu biliyorum ama bence bakıcı tutman en mantiklisi hiç oynama huzurun kalmaz

Ikna etmeye calismaktan ziyade esimin uzulmeaini istemiyorum. Annesi ters tepki berince üzülüyor haliyle
eşinede acıma acınacak duruma düşersin, hayırdır bakamam demedin mi ben annem varken ne eltime baktıracam çocuğa be bide parayla bakacak sebep eşim ailesinin memleketinden ayrılmasın, biraz dişini göster çok ezilirsin, akıl verdiğime bakma 5 senede yeni yeni sesimi çıkartıyorum keşke önceden çıkarsaydım

Back
X