Kırmadan üzmeden hijyen konusunda uyarı

c1nnamongurl

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2023
76
57
18
20
İyi ve anlayışlı bir erkek arkadaşım var artık heyecan değil olgunluk ağırbaşlılık aradığım bir dönemdeyim bana saygı duyuyor ve mutlu ediyor onu çok beğeniyorum ve kendine has buluyorum ama kendisinin fark etmediği şekilde işten sonra görüştüğümüzde ter kokmuş oluyor.Hormonlar çektiği için kokusu beni aşırı iğrendirmiyor ama daha güzel kokmasını tercih ederdim.Nasıl yapayım sizce çok tatlı naif bir kişiliği var ter kokuyosun demek istemiyorum statü olarak da yeni yeni iyi bir konuma geldi ve özgüveni yerinde sadece ter kokmamasını tercih ediyorum önerebileceğiniz bir şey var mı?

Edward'ın yaptığı gibi, etrafı koklayın bir koku mu var çözemedim ya der gibisinden. Edward Bella ile sırada yan yana otururken sınıftan bir anda çıkınca Bella kendini koklamaya başlamıştı ter mi korkuyorum diye düşündü o sahne geldi aklıma.

parfüm hediye et bence buluştuğumuzda sıkmanı tercih ederim de istediğin olur. iş çıkışı normal adam napsın eve gidip duşmu alıp gelsin, küçük şehirse evler yakınsa yapsın tabide

Parfümle çözülmez aksine ter kokusuyla parfüm karışınca daha kötü kokuyor, roll on kullanmalı çoklu alınca indirim yapılıyordu sana da aldım diyerek roll on hediye edin bence.
Bence de bu yöntem mantıklı bunu deneyin kırılmamış olur aynı zamanda temiz de kokar. Sürekli kokan bi insan itici gelir bi yerden sonra. Yoksa sevgilinin terinden zaten kimse iğrenmez seviyorsa. Sizinki farklı

temiz olması lazım temiz değil demekkı koltuk altını temızlese, duş alsa günlük parfümünü sıksa kokmaz yanı ben direk söylerim kusarım yoksa adamın üstüne hepimiz terliyoruz sonuçta

İşten çıkınca direkt dışarda buluşuyorsaniz bilikte kozmetik mağazalardan birine gidip kendinize alır gibi yapıp bir tane de ona roll on alın ama evde buluşuyorsaniz da bi duşa mi girsen işten geldin deyin bence. Ne kadar zamandır birliktesiniz

Kendime rolon aldım yanında hediyeside vardı al sen kullan diyerek rolon ver.

Koltuk altında kıl varsa istediği rolonu kullansın ter kokar. Bence lazer Paketi hediye edin bir salon ile görüşüp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…