• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kırmızı elbise

bencede al onun yanında gıymezsın oklur bıter . Ya da gıydıgındede odunun bırı ıle bakmıstım ama ne kadar begendıgımı anlamadıgı ıcın kendım gıdıp aldım dersın =P

konuşmadı bile hı hı anlıyorum
hı hı anlıyorum
ama ses de nasıl bi öfke
ne yaptım ki ben
beni çok üzüyorsun diyorum
hı hı diyo

sıradan bir erkekse defolup gidecek.
kafa dinleyecek,gezecek tozacak oh bbe dünya varmış diyecek.
tüm bunlar sıkmaya başladığında kimisi için 1 hafta kimisi için 1 ay kimisi için 1 sene kapını çalacak ben ettim sen etme diyecek.

bu senaryoyu hergün milyonlar yaşıyor canım. ona göre davran. önünü görerek hareket et.

Sanki ben yaşamışım gibi çok kötü hissettim kendimi son durum nedir ? :44:
son durum akşam gelmedi
telefonda soğuk konuşuyom diye bana kızdı
bencede al onun yanında gıymezsın oklur bıter . Ya da gıydıgındede odunun bırı ıle bakmıstım ama ne kadar begendıgımı anlamadıgı ıcın kendım gıdıp aldım dersın =P
yok almayacağm elbiseyi
sıradan bir erkekse defolup gidecek.
kafa dinleyecek,gezecek tozacak oh bbe dünya varmış diyecek.
tüm bunlar sıkmaya başladığında kimisi için 1 hafta kimisi için 1 ay kimisi için 1 sene kapını çalacak ben ettim sen etme diyecek.

bu senaryoyu hergün milyonlar yaşıyor canım. ona göre davran. önünü görerek hareket et.

daha önce 7 yıllık ilişkimi bitirdim
benim kimseye eyvellahım yok aslında

şu an gerçekten şaşırmış durumdayım
akşam gelmemiş çünkü soğumuş benden
sebep 2gündür elbiseyi problem etmemmiş
öğlen buna mesaj atmıştım alıp sürpriz yaparsın sanmıştım diye
alacakmış normalde ama bu mesajımdan sonra almamış
çünkü ona aldırtmaya çalışmışım:53:
ben ne zaman senden ne istedim dedim ki benim ne kadar gururlu olduğumu bilir
sorun maddiyat değilmiş ben yanlış anlıyomuşum
şoklardayım hayal kırıklığı yaşıyorum şu an
ben sadece benim beğenmemi umursamamana kızdım dedim
çok şükür param var ben kendime alırım dedim

Kim ne derse desin, kırmızı ve elbise bi arada, ben bile alırım bi tane :52:

Ah Zinar yaa :( Tamamen iki zıt kutupsunuz sanki :(
Kendini biraz geri çek bence üstüne düşsün :33:
Kıymetini anlasın :34:
He bi de sen kesinlikle körkütük aşıksın :16:
Yoksa çekmezdin bnları en azından benim tanıdığım Zinar çekmezdi :54:

Ah Zinar yaa :( Tamamen iki zıt kutupsunuz sanki :(
Kendini biraz geri çek bence üstüne düşsün :33:
Kıymetini anlasın :34:
He bi de sen kesinlikle körkütük aşıksın :16:
Yoksa çekmezdin bnları en azından benim tanıdığım Zinar çekmezdi :54:

buketçimmmmm evet canım aşığım malesef:17::17:
yoksa asla çekmem biliyorsun
dünkü yaptığını anlamış galiba sabah aramış internete girmiş bi alışveriş sayfasında pahalı bi ayakkabıyı gösteriyor rengi beğendiysen alayım diye
asla dedim:20:istemiyorum:20:
bundan sonra bugüne kadar aldıklarını da kullanmayacağım

çünkü erkek arkadaşım sinirimi bozdu
ona aldırtmaya çalışmışım
çok oturdu içime bu laf
sanki onun parasına muhtacım

Sen onun ne düşündüğünü boşversene ya ben olsam inadına alır giyerim

Resmi var mı neye benziyo :)

Elbiseyi size denetmesinde bile ileriye dönük pislik görüyorum ben. Sizde görmesi onda görmesi vs. Kırmızı rengin neden özel olduğunu erkekler de anlar kadınlar gibi hakkında konuşmalarına gerek yok bence. 6 ay bişey değil diyip sallayın gitsin zaten uzun ilişkiniz vs de olmuş bi süre sonra en aşık olunana bile geriye duygu falan kalmıyor biliyorsunuzdur.
Ha hepsi aynı bokun laciverti diyip devam da edebilirsiniz mantıklı o da ama bildiğinizi göz görmeyince gönül katlanır hissiyatıyla kendinizden saklamaya çalışmayın kızın yanında nasıl davranıyor fln görmek için sizi dengeleyip sinirlerinizi kontrol edecek iyi arkadaşınızla gidin.
Gerek yok katlanmanıza bence.

Kırıcı birşey söylememişimdir umarım, üzüldüm açıkçası duruma

buketçimmmmm evet canım aşığım malesef:17::17:
yoksa asla çekmem biliyorsun
dünkü yaptığını anlamış galiba sabah aramış internete girmiş bi alışveriş sayfasında pahalı bi ayakkabıyı gösteriyor rengi beğendiysen alayım diye
asla dedim:20:istemiyorum:20:
bundan sonra bugüne kadar aldıklarını da kullanmayacağım

6 aylik ilisknizde o size bir takim giysi hediyeleri almis galiba, siz ona bir sey aldiniz mi? Arkadasliklarinda hediyeye ayni miktarda bir heriye goturme prensibi var anlasilan belki henuz tam oturmamis 6 ay gecmis iliskisinde de boyle bir dusuncesi vardir. Sonucta gecmis iliskilerinde bu tarz seyler yasamis olabilir parasinin yendigi. Bu yuzden temkinli yaklasiyo olabilir. Ben esimle nisanliyken ona yemek ismarlatirken bile temkinliydim. Bir tane o ismarlarsa bir tane ben ismarlardim. Cok korkarim boyle laflardan cunku.

6 aylik ilisknizde o size bir takim giysi hediyeleri almis galiba, siz ona bir sey aldiniz mi? Arkadasliklarinda hediyeye ayni miktarda bir heriye goturme prensibi var anlasilan belki henuz tam oturmamis 6 ay gecmis iliskisinde de boyle bir dusuncesi vardir. Sonucta gecmis iliskilerinde bu tarz seyler yasamis olabilir parasinin yendigi. Bu yuzden temkinli yaklasiyo olabilir. Ben esimle nisanliyken ona yemek ismarlatirken bile temkinliydim. Bir tane o ismarlarsa bir tane ben ismarlardim. Cok korkarim boyle laflardan cunku.

tabi ki aldım asla altta kalmam bu konularda
hatta kendisi bir kere çok pahalı birşey istemişti benden
hemen aldım epey taksitle tabi:1:
geçmiş dönemlerde olabilir anlarım
benin maaşım ona göre çok çok düşük o da biliyor
ama elimden geldiğince bende ortak olmaya çalışıyorum herşeye

Elbiseyi size denetmesinde bile ileriye dönük pislik görüyorum ben. Sizde görmesi onda görmesi vs. Kırmızı rengin neden özel olduğunu erkekler de anlar kadınlar gibi hakkında konuşmalarına gerek yok bence. 6 ay bişey değil diyip sallayın gitsin zaten uzun ilişkiniz vs de olmuş bi süre sonra en aşık olunana bile geriye duygu falan kalmıyor biliyorsunuzdur.
Ha hepsi aynı bokun laciverti diyip devam da edebilirsiniz mantıklı o da ama bildiğinizi göz görmeyince gönül katlanır hissiyatıyla kendinizden saklamaya çalışmayın kızın yanında nasıl davranıyor fln görmek için sizi dengeleyip sinirlerinizi kontrol edecek iyi arkadaşınızla gidin.
Gerek yok katlanmanıza bence.

Kırıcı birşey söylememişimdir umarım, üzüldüm açıkçası duruma

tanışma fikrini elimden geldiğince erteliyorum
ama başarılı olamayacam galiba
belki de en iyisi tanışmak

Back
X