En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemekleri'' hangileridir?

• Hünkar Beğendi

• Antep Tava

• Şehzade Kebabı

• Eli Böğründe (Yan yana)

• Tirit Kebabı

• Alinazik Kebabı

• Fajita

• Çökertme Kebabı

• İskender Kebabı

• Mantar Soslu Biftek

• Sultan Kebabı

• Gulaş (Çoban Çorbası)

• Kuzu Pirzola

• Et Çöp Şiş

• Kavurma

• Et Sote

• Sac Kavurma

• Kuzu İncik Haşlama

• Biftek Sarma

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet . Tarifler güzel olunca tabi ki oy vermek zor .
Böyle düşünmenize çok sevindim.
Teşekkür ederim.

E hani ben sanıyorum herkes yaptıkları yemegi paylasacak bizde oy vereceğiz. Kimse yemek paylasmamis biz neye oy verdik şimdi. Internetten yüklenen yemeklere mi
Herkes tarifi yaparken aşamalarını malzemelerini nasıl yapıldığını detaylı anlatıyor.
kendi elimizle yapıyoruz.

Keşke once oylama degil de yemeklerin resimleri konulsaydi. Fotolsra baktiktan sonra oylama yapsaydik. Ben fotolara bakmadan en sevdigim yemeklere oy verdim mesela. Cunku bilmiyordum altta foto oldugunu herkes en sevdigi yemeğe oy verecek saniyordum. Benim gibi bilmeyen çok olmuştur ve hatta aynı hatayı yapan da çok olmuştur.

Ay boyunca yemeklerimizi detaylı ve fotoğraflayarak tariflerimiz ile ekledik zaten.
İlk sayfadaki fotoğrafların hemen üzerindeki isimlere tıklayarak görebilirsiniz.
Yemek bölümünü takibe alırsanız, yemeklerin konuları açıldığında da size bildirim gelecektir.

Oy vereceğiniz listenin hemen alt kısmında zaten resimler görünüyor hepsi.
tariflere tıkladığınızda anlatımlar mevcut.
en başarılı hangisini daha çok bulduysanız ona veriyorsunuz .

Genelde inceliyor herkes
13 yıldır yarışma yapıyoruz.Üyeler genel olarak biliyor ne tür bir sistem olduğunu.
Sizde bir daha inceleyip oy verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…