Belki de havalardandır, soğudu biraz, ya da soğuk yiyip içtiğindendir. Hemen bebeğe iftira atma beni dövüyor da ondan diye. Hamilelikte nane limon içiliyor muydu yapıp içsen. Bana hamile iken mide ilacı vermişti dr.
Belki de havalardandır, soğudu biraz, ya da soğuk yiyip içtiğindendir. Hemen bebeğe iftira atma beni dövüyor da ondan diye. Hamilelikte nane limon içiliyor muydu yapıp içsen. Bana hamile iken mide ilacı vermişti dr.
Hamileliğin son düzlüğüne girmişsin canım şükür.
Ben son ay mide yanmasından uyuyamoyordum. Doktorm Rennie şurup vermişti. Onu içince rahatlıyordum . Seni çok iyi anlıyorum. Kendimi ejderha gibi hissediyordum
Ben son ay mide yanmasından uyuyamoyordum. Doktorm Rennie şurup vermişti. Onu içince rahatlıyordum . Seni çok iyi anlıyorum. Kendimi ejderha gibi hissediyordum
Çok şükür çok sağol ben de hem rennie hem gaviscon içiyorum bazen iyi de bazen bana mısın demiyor. Allah mide hastalığı olanlara bunu hep çekenlere yardım etsin.
Türk milleti olarak işini son günlere bırakma huyumuz var.
De yükleyin tariflerinizi de bakalım
Sonradan üstüste geliyor tarifler ,hangisine bakacağımızı şaşırıyoruz
Türk milleti olarak işini son günlere bırakma huyumuz var.
De yükleyin tariflerinizi de bakalım
Sonradan üstüste geliyor tarifler ,hangisine bakacağımızı şaşırıyoruz