En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .

Aynen canım
Zamanımı alacak o yuzden istemiyorum...
Büyüğü okuldayken tum ilgiyi ufak kızıma veriyorummm...
O bana yetiyor

Ben arabayı yandan arkadan,önden çarptımAma çok oldu:)Hatta eşim eve fazla plaka aldı istediğin kadar kırabilirsin dediTabi bu ilk başlarda oldu.Şimdi çok şükür diyeyim
İlk arabanız brodway dai ne surerdum çayır cuyur İstanbul trafiğinde bi de
Şimdiki araba çok acayip
Buradaki insanlarda değişik herkes yol brnm mantığında bu sene cikarm inş :)

İlk arabanız brodway dai ne surerdum çayır cuyur İstanbul trafiğinde bi de
Şimdiki araba çok acayip
Buradaki insanlarda değişik herkes yol brnm mantığında bu sene cikarm inş :)
Önce sakin yerlerde kullan canım sonra hareketli trafiğe çıkarsın:)
Aynen canım resmen önünü kesiyorlar:)

Aynen ablacm araba da çok büyük ondan sığmıyor bi yere bende minyon tipliyim çocuk sürüyor saniyirlar
Oyyyy kıyamamBizim arabayı sadece ben kullanıyorum.Ondan daha devasal birşey almıyoruz.Eşim iş dışında pek bir yere gitmez:)Orayada iş arabası var:)Ondan ben rahatımArada arabayı değişelim diyor ben vermem arabamı diyorum sonra gözü üstümde olacak

Dedm limuzin alsaydin
Makam arabası gbi araba annemde çok cesaretmi kırıyor ay dur aman diye bende madem cikarmiyirsn gel al arabnla diyorum minik birşey olsa çok rahat edicdm mesela mini cooper

Dedm limuzin alsaydin
Makam arabası gbi araba annemde çok cesaretmi kırıyor ay dur aman diye bende madem cikarmiyirsn gel al arabnla diyorum minik birşey olsa çok rahat edicdm mesela mini cooper
Senin iş yaş canım o araba ile alıştırma yapılmazBak ben orasını burasını yamulta yamulta öğrendim9 yıl oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…