Okul başlamadan hemen önce yaptım
Sonrasında zamanım kalmaz diye
Bide kızım 1.sınıfa başladı Uyum süreci zor geçerse tarifi yapamam diye erkenden yaptim:))
Valla insanoğlu bitmez istek bacım doğru bak şimdi de evin perdeleri oğlanın odası değişecek ben istemsem deonlar istiyor :)))) estetik evet ilk doktorumuz aynı bu vatandaşla ordan tanıştık :))) eskiden güzeldi estetik de arkadaşlık dostluklar şimdi yok artık entrika çok dönüyor oralarda :))))
yok daha uzunca yıl bişey yaptırmam sıkıldım birde büyük oğlum torun sahibi olacaksın 3.5 seneye hala estetik diyorsun dedi
Okul başlamadan hemen önce yaptım
Sonrasında zamanım kalmaz diye
Bide kızım 1.sınıfa başladı Uyum süreci zor geçerse tarifi yapamam diye erkenden yaptim:))
Ya arada oluyor tabi ama salihteki kadar çok değil canım. Bunda da tuvalet sıkıntısı çok oluyor. Sanırım konum olarak bu mideye değil mesaneye baskı yapıyor :) bir de mesela salihin ayakları resmen kaburgalarimi delip cikacak gibiydi yusufun ayakları göbek deliğimin çevresinde hep
Ya arada oluyor tabi ama salihteki kadar çok değil canım. Bunda da tuvalet sıkıntısı çok oluyor. Sanırım konum olarak bu mideye değil mesaneye baskı yapıyor :) bir de mesela salihin ayakları resmen kaburgalarimi delip cikacak gibiydi yusufun ayakları göbek deliğimin çevresinde hep